Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Verrattuna Citroen C4, Renault Megane ja Toyota Auris Bensiinimallit sobrealimentadas.¿Cuál on paras valinta? ¿Turbo tai hybridisaatio? ¿3 tai 4 sylinteriä?

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Nyt Diesel alkaa jatkettava, markkinat näyttävät katsoa taaksepäin bensiiniä. Emme anna tänään täällä kansankiihotukseen tai avaamme keskustelut monimutkaisia ​​hiukkaspäästöjä. Olisi selvitettävä jokaisen auton, joka käytön ja jokainen Diesel sanottuna täyttäviä jos myös Euro6 … tai aikaisemmin. Mutta on realiteetteja, jotka kuuluvat omalla painollaan. Yksi, koska hän alkoi pelätä enemmän CO2 kuin diesel on kärsinyt kampanjan häirinnän joissa on niitä, jotka kysyvät, kunnes sen kiellon kaupungissa. Toinen, että tekninen kehitys bensiinimoottorin ja siten optimoimaan suorituskykyä, on tapahtunut viimeisten 5 vuoden räjähdysmäisesti huomattavasti maltillisempaa sen etenemistä Diesel.

Ja se on siellä, joka trendi, joka on mahdollistanut tänään palauttaa myynnin Dieselöljy (Voidaan kerrotaan Ford EcoBoost niin onnistuneesti ja niiden TDCi) missä katsomme nyt. Tehokkuden aikoihin bensiinimoottorin, avattavan konepellin tällä kertaa kolme erilaista vaihtoehtoa Citroen C4, Renault Megane ja Toyota Auris. Ja se on Citroënin löydämme, käynnistä, Ääritapaus.

3 on suurempi kuin 4

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

joten aloitamme pienin ehdotuksen uudesta PSA PureTech perheyhteisön: moderni kolmen sylinterinen moottori, 1,2 litraa, suora injektio, muuttuva venttiilien ajoitus saanti ja pakokaasujen ja niiden top versio 130HP. Revitty Citroën C4 ja aloittaa, jälkeäkään 3-sylinterinen bensiinimoottorin tai melkein. tärisemättä, kuulostaa varsin vakavia ja kiihtyvyyden, ja työntää paljon alhaisilla nopeuksilla. Näin varmistimme ja 95 prosenttia sen Suurin vääntömomentti välillä vain 1500 ja 3500 rpm ylös, ja en usko, että riittää, koska niiden suurin 27,4 mkg myös mittaamme alle 2200 rpm, eli 40 prosenttia ja enemmän vääntöä ja alle 2500 rpm tuottaen aiemmat hengittävillä moottori VTi 120 hv se korvaa.

Eikö se ehkä Suorituskyky Diesel? Tämä 1,2 PureTech vaste epäilemättä TDI (itse asiassa niiden arvot ovat lähes jäljittää nykyisen VW Golf 1.6 TDI), joka vie sinut jopa ratsastaa kehitys myös lähes Diesel: Näen itseni liikkuva tämän Citroën C4 6. 120 km / h vain 2300 rpm. Se on parasta mitä voi heidän kanssaan, ilman juuri koskaan venyttää marsseja yli 2500 kierrosta minuutissa. Joka hajoaa merkittävästi 5000 rpm (jälleen Diesel vaikutus)? Et tarvitse lisää, Vakuutan teille.

Niin yllättävää, että verrattuna nyt pahentaa vasta tänään erittäin hyvä moottori 1,2 TCe myös 130 hv, ratsastus hänen Renault Mégane esimerkiksi. Ja se on, että tässä tapauksessa timantin tavaramerkki veto identtinen turbomoottori, mutta lohko ja sylinteri 4. Erittäin hienostunut, toimitus on myös hyvin merkittävä, 90 prosenttia sen huippu-vääntömomentin välillä 2000 ja 4000 rpm … mutta aina puhutaan mieluummin pienempiä arvoja kuin Citroën. Itse asiassa, sen alempi työntämällä tunne löytyy pankki 5 mkg vääntömomentin alle puoli C4 (ts 20% pienempi), tunne tyhjä erityisesti alhaisilla nopeuksilla.

Tämä vastaus Mégane 1.2 TCe of Yleisin ja bensiinimoottorissa pieni siirtymä, joka ei kuitenkaan ole tullut myöskään tässä kompaktissa niin kriittinen, että esimerkiksi jos löysin Nissan Qashqai, joka on myös asennettu alemman version 115 hv, kiitos keveyden Mégane (50 kiloa vähemmän jopa kuin C4) ja lyhyemmät kehitys muutoksen jotka mahdollistavat offset etuja suurin napin Citroen C4 jossa jotkut hyppy liian pitkä käynnissä (erityisesti välillä 2. ja 3.) myös rankaisee jotain lopussa arkistoitavaksi. Ulkoiset tiedot (molemmat hyviä) Käytännössä vie tuntea enemmän tervetullut ja upea Moottorin suorituskyky C4 1.2 PureTech.

Puhutaanpa kulutuksesta

Esteetön ensin tuntematon: sisällä tavanomainen bensiinimoottoreita Pysyn nykyisen 3-sylinterinen Citroen C4. Joten kosketus ratkaise toista. Ja se on se, että ennen uuden bensiinimoottorit, Toyota väittää edelleen oman tilansa. kauan sitten Japanin veto tässä hybridisaatio, jonka se on edelleen toinen tapa on lisätä … mutta tässä tapauksessa tukee toisen sähkömoottorin sijasta turbo.

Vertailu: Citroën C4 PureTech 130 vs Renault Mégane TCe 130 ja Toyota Auris Hybrid

Kyllä, mutta etsiä että ylimääräistä push jatkuvasti parantaa suorituskykyä pieni moottori, Toyota Auris Hybrid mitä tämä julkaisu latautuu aina kun voit ja Hänen “nöyrä” pääkone 99 hv 1,8 bensiini. aina Tässä tapauksessa keskityttiin tehokkuuteen, Toyota Auris Hybrid ottaa luetteloon, jos mitä pyydät on hyvin nopea ja leikkaus urheiluauto. Ei siksi, että se on hidas kompakti, koska itse asiassa seisoo perusteellisesti ja syöttämällä Tehotila voi olla ansiosta hieman nopeammin kuin sen kilpailijoiden ohitukset automaattista. Mutta niissä tapauksissa, sen toiminta ei ole kovin miellyttävä, sillä CVT sitten muuttaa muutos suhteessa moottorin pyörimissuunta suhteessa pyöriin, revolucionándolo yli aivan järkyttynyt järjestelmien.

Niin parempi jättää se prestacional hahmo vain tietyt hetket (repechos, ohituksiin tai kiihtyvyys rataa) ja piirtää parhaiten sopivan mukavuuden ja talouden, joka tulee tarjoamaan tämän Toyota Auris Hybrid, ja ymmärrän, että asiakas, joka kysyy hybridi. Koska tallennetut niitä hetkiä kylmäkäynnistys aina kriittinen (ja tässä kestää pari kilometriä tai alle 5 minuuttia korkeintaan, jossa lämpö moottori urakkatyöhön) tehokkuus tämän Toyota Auris on fantastinen.

Tarpeeksi työntövoima liikkua teille, ja suuri eristys kun pysyt oman Eco zone instrumentointi, kaupungissa Et löydä mukavampaa auton Toyota Auris Hybrid tämän puhtaasta sähköautojen. Ei edes pienempi Yaris Hybrid, koska kompakti on tehokkaampi sähkömoottori (82 hv vs. 61) ja pidentää akun kapasiteetti (1,3 kWh vs. 0,9), jotta paremmin sähkö- (parhaimmillaan, 2 km EV-tilassa enintään 50 km / h), ja nopeampi lataa akkua tai lämmön moottorin generaattorin liikkuvat joko toipumassa kineettistä energiaa jarrutuksissa.

Täydellisessä hiljaisuudessa maaliskuussa minimaalinen työkalukiinnikkeitä välillä käyttötavoista … ja lopuksi, 3-4 l / 100km vähemmän kulutusta kaupungissa tämän Toyota Auris Hybrid että Citroën C4 ja Renault Megane. Kiistämätön siellä (keskimäärin 4,5 l / 100 km), ja paremmin mitä enemmän käytämme kadulta toiselle sen etuna on, että se myös hyödyntää myös tien päällä. Toisin valtatie dieselmoottoreiden, voi olla tehokkaampaa, nämä uusi bensiini ja Citroen ja Renault sitten kaatuessa 6,5 ​​l / 100 km keskimäärin (Ja sen turbo ja alhaisen tilavuus ovat paljon herkempiä pyyntöjä suuri kiihtyvyys ne aina yli 10 l / 100km näissä tapauksissa), kun taas Toyota Auris Hybrid edelleen menojen pika hieman yli 5 l / 100 km. Liian todellinen etu tänään vielä hybridi, joka on lähempänä suorituskyvyltään Citroën C4 ja Renault Megane, mitä he lähestyvät Auris tehokkuutta.

Otteen ja tarkkuuden

ja myös tyhjentää “X” lopullinen suorituskyky, emme tehdä tämän vastakkainasettelun powertrains puhumatta siitä, mitä myös löydät käsin. Ja tällä kertaa puhumme kolme autoa hyvin erilaista profiilia ja missä Mégane Renault epäilemättä on eniten levinnyt. lisää ketterä ja kevyt, ja suoremman ohjauksen ja muutos, on Mégane ja hauskin ja tarkka. Auton, vaikka hänen virkaikää, tarjoaa edelleen ensiluokkaista suorituskykyä ilman myös luopumatta mukavuutta yli hyväksyttävän liikkuvan. Se on erittäin hyvä kompakti.

Enemmän kuitenkin sitä huomaamatta kertaa Citroën C4 että vaikka vain naamioida sen ulkonäkö ei muutu teknistä järjestelmää tai mekaanisesti kokoamalla. Ei huono kompakti ja sen koettu laatu on hyvä, mutta keskimääräiset ja kuiluun edessä uuden Peugeot 308 on ranskalaisen. Se panee ja napin osoitteesi (muuten, yksi harvoista jäljellä sähköhydraulisen luokka) ja liiallinen itsekeskeinen (in tiukoissa kaarteissa, vältä kiertoteitä on seurattava polku), ja myös on Huonoin lopullinen laatu keskeytykset: Se on mukava päivä päivältä, mutta yritys pyöreä tai epäsäännöllinen korkean taajuuden kuoppia tuntea huonompi tarpeeksi iskunvaimennus.

Samaan aikaan, vaikka sen tekninen ominaisuus, Toyota Auris Hybrid on edelleen hyvin tasapainoisen kompakti. Totta, on olemassa suurempi painoarvo moottorien ja akkujen (70-115 kiloa enemmän kuin sen kilpailijat), ja Näin ollen ei ole kaikkein ketterä laatuaan, mutta hyvä ja tarkka kosketusohjaus, kiinteys suspensioiden, olematta niin kuivaksi kuin Toyota Prius pysyä paljon kehon Roll ja korjaukset elektroniikka korvaamaan niiden korkeampi inertia, se tulee lopulta miellyttävä, helppoa ja turvallista kompakti. Jo tavallinen auto, jossa kumpikaan sen erikoinen jarru tuntuu (vaikka se on vähemmän väsymyksen vastustuskykyä, tarjoaa erittäin hyvä matkoilla), tai tilaa (asennettaessa paristojen alla takaistuimet voitti 135 litraa boot), ja sen hinta (vaikka sen tekninen monimutkaisuus kustannukset näin Citroën C4, ja alle Mégane Renault) ovat jo ilmastointi. ehdottomasti Toyota näyttää jo maksanut kunnianhimoisen hybridi veto.

Adblock
detector