Alfa Romeo Stelvio: testi diesel- ja bensiinimoottoreissa 180 200 hv

Valikoima SUV Alfa Romeo Stelvio on täydennetty saapumista 2.2D Diesel 180 hv 2.0 turbo bensiinin ja 200 hv, kaksi erittäin suositeltavaa versiota. Yritimme!

Alfa Romeo Stelvio 2.2D 180 hv ja 200 hv 2.0 turbo

Alfa Romeo Stelvio 2.2D 180 hv ja 200 hv 2.0 turbo

Alfa Romeo Stelvio 2.2D 180 hv ja 200 hv 2.0 turbo

Alfa Romeo Stelvio 2.2D 180 hv ja 200 hv 2.0 turbo

Uusien moottorien Alfa Romeo Stelvio, jonka lähtö vähitellen pääsevät vauhtiin, kertoo korko laskee tämän SUV ja urheilu toiveet. Ulkonäöltään mutta ennen kaikkea, sen alustan kokoonpanon, jossa on Etuakselin poikkeuksellisen tehokas: Ennen jokin muu tekijä, kuten käyttövoima niissä muutamassa versioita, jotka eivät turvautua-neliveto, se on avain sen ketteryyttä. Lisäksi uudet versiot myös ylläpitää tyyny, joka näyttää aivan oikein valittu auto, joka pyrkii, ja hänen kuvansa, itsevarmuus ja välittää vain suuri kysyntä ajo, pyydämme jotain tiukemmin taka-akselille.

Toistaiseksi tiedän. Mutta on, että jos alueella käynnistää Alfa Romeo Stelvio vain hän on odottanut 2.0 Turbo 280 hv ja tehokkain kaikkien käytettävissä puristus 2 2 Diesel 210 hv Nyt viihtyy pienemmällä teholla versiot. Ja tietenkin, halvempaa.

Työskentely näiden lohkojen 2.2 ja 2.0 bensiinin Diesel lähtöaineena vaiheessa ilman muutoksia siirtymä kunkin jopa turboahtimet, vaihtelevan geometrian diesel ja sähköisten venttiilien purkauksen ja paine ovat keskenään samanlaisia, välillä 1,1 ja 1,2 ja Bars- vain eri kastiketta elektroniikkaa, jalka annetaan eri versioita kunkin vastaavasti 180 ja 200 hv.

Alfa Romeo StelvioAlfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel 180 hv, "perustiedot" Suosittelemme

Kuten kaikki moottorit Alfa Romeo Stelvio, että 2.2 Diesel 180 hv meillä on ollut mahdollisuus ajaa yhdistettynä käyttövoima, mutta tämä moottori on saatavana myös neliveto-Q4 liittyy yksinomaan vaihteiston kahdeksan nopeus lähde ZF.

Valinnasta riippuen teemme kanssa DNA-ohjaus sen avulla hyvin nopea tai nopea valikoimat hammaspyörien -in tilat, urheilu, normaali, vastaavasti tai mukavampaa ja tehokas: Tässä tilassa Advance Efficiency, Se on jopa mahdollisuus jättää Alfa Romeo Stelvio höyläys tila jossa erottaa moottori muutoksen ja. DNA muutetaan myös suhdetta kiihdytin ja moottorin vaste painetta. Asennossa A, vaikka se on vaatimatta liikaa poljinta, meidän mielestämme. Toinen erikoisuus automaattivaihteiston on, että kaikissa moottoreissa on tähän mennessä esitetty Alfa Romeo Stelvio, suhteet ovat samat, myös mekaaninen bensiinin ja dieselin ja, keskenään, vain muutokset lopullinen ryhmä.

Uusi moottori 2.2 180 CV antaa saman vääntömomentin kuin 150 CV -jopa julkaisemattomat mutta jo ilmoittanut listahinta runsaat 40200 euroa samalla nopeudella (45,9 MKG at 1750 rpm) ja vain 5 prosenttia vähemmän kuin 210 hp kanssa samassa korttelissa. Pushing joko mukaisesta järjestelystä, koska ne ovat 1400 rpm, värähtelee vain hieman enemmän kuin 2,0 bensiinin ja kuulostaa selvästi. Hänen kävellä, tämän 180 CV voi unohtaa tehokkaampi diesel-moottori, 210 hv, Tallennettaessa vähemmän voimakas moottori on vain noin 1100 euroa yhtäläiseen siirto- ja verhoiluun tasolla. Virallisten tietojen mukaan vähemmän voimakas se tulee toinen hitaampi kiihtyvyys 0-100 km / h: n -7,6 kasvot ja 6,6- kulutus molemmat moottorit on kuin. Aikana kiertueen, osan siitä pikateillä, muista vuoristoteitä jatkuvasti nousevat ja raskaan liikenteen, yleensä, pysyä alle nopeusrajoituksen ja kuiva maaperä, saimme aikaan pieni tehonkulutus on 6,4 l / 100 km keskimäärin 75 km / h.

Alfa Romeo StelvioHänen tilansa käyttövoima SUV huomaamatta näissä käyttöolosuhteissa ja voi säästää 2070 euroa ero siellä jokapyörävedolla versiot: Tämä Diesel 180 hv ainoa moottori, joka voidaan valita molemmat, sillä 2,2 Dieselpropulsiojärjestelmiä on aina 150 ja loput Total. Käyttöjärjestelmä on neliveto versiota kutsutaan Q4, tukevat voiman jakamiseksi kahden akselin 50 prosenttia, mutta voi työskennellä 100 prosenttia taka-akselin. Loka-marraskuussa, ja integroitu Suorituskyky paketti nimeltään Alfa Romeo Stelvio, mikä tahansa tyyppi veto, heillä mekaaninen tasauspyörästön Torsen. Myös jousitus vaimennus ohjatut, koska heillä on jo Alfa Romeo Giulia.

Alfa Romeo Stelvio 2.0 turbo 200 hv, energinen moottori

Toisen moottorin että voisimme kokeilla on 2.0 bensiini turbo alempi sähkönmyynti, 200 hv. Edessä isoveljensä 280 hv on paljon mielenkiintoisempaa vaihtoehto kuin se saattaa tuntua, niille, jotka etsivät parempaa hinta / suorituskyky -Cuesta 43200 euroa eli lähes 10000 vähemmän kuin halvin versio tehokkain-koska hevosten ero ei ole, paitsi ne, jotka ovat erittäin vaativia, erittäin tärkeä. Löytää eroja näiden kahden tarvetta tuoda tehokkain edellä 4500 rpm, mikä on kun 2.0 Turbo moottori antaa virallista valtaa. Pois tällaisesta käytöstä, vähemmän voimakas ja edullisempaa, että kaksi neljän sylinterin moottorit ja suora injektio bensiini, se on enemmän kuin tarpeeksi energinen jatkuvasti Se on hyvin venyvä vastauksesta sulavasti mitään järjestelmää, ylitti iniciales- kierrosta vaikeissakin maasto- ja urheilulliset ajo.

että kiivetä Passo Stelvio päässä Bormio (Italia), Alfa Romeo Stelvio 2,0 Turbo 200 hv ei vain se tekee selväksi, kuinka helposti se voi elvyttää, uudelleen ja uudelleen (siellä on 40 numeroitu ja erittäin suljettu tällä eteläisen satama-alueelle jatkuvassa nousussa kaarteissa, paitsi välissä aselevon muutaman kilometrin), mutta voi tehdä niin puuttumalla jokaisen yksi erinomainen hallita kehon liikkeet ja ennen kaikkea vain vähintään aliohjautuvuuden että vähän tai ei mitään, oikeastaan ​​hämärtyvät polku. Aivan käyrät enemmän kuilu sisään- ja ulosajon mielestään on päivitettävissä sulkeminen momentinmuunnin kun muutos nopeutuu ratkaisevasti: hidas, ensin; sitten, äkillisen.

Alfa Romeo StelvioMenossa alaspäin vastakkaisella puolella ja jatkuvasti peräkkäin paellat, raja lämmönkestävyys jarrua nopeasti voittaa, jälkeen neljä tai viisi kierrosta klo alambicado matka- ja jyrkkää rinnettä hyväksi. Tietysti myös, nopeus, jotka mahdollistavat rungon ja moottorin. Luotamme Alfa Romeo saada pienempi 900 ° C jarrujen lämpötila noin 200 ° C, lämpötilaan, joka katsotaan saavuttaneen riittävä jäähdytys retell kaikki jarrutustehoa ainakin tarvitaan noin 40 sekuntia. Kuitenkin tässä venyttää alas Trafoissa Stelvio Alfa SUV (tai muu nopea auto ajaa urheilulli-) ei lasketa, koska läheisyys käänteitä ja nopeus saavutetaan niin paljon aikaa sinun eduksesi.

Niistä näkökohtien parantamiseksi, ja älä mene huomaamatta ne, joilla on kyky päättää mitä polkua ottamaan kehityksessä Alfa on tietojärjestelmä, navigointi ja viihde, parani selvästi, etenkin ajamalla selaimen. Hidas aikataulua ja karttojen marginaali optimoinnin lisäksi niiden taipumus menettää, tai löytää, pikemminkin-joskus olemattomat tiet, voi olla raivostuttavaa.

Ratkaisi sulkeminen alue pohja on myös uutisia toisesta päästä, Alfa Romeo Se on jo sulkenut Quadifoglio ajankohta versio 2.9 V6 510 hv, se julkaistaan ​​loka-marraskuussa, heti Frankfurtin autonäyttelyssä, että Italian brändi ei mene.