Mercedes C Coupe, tyylikäs, urheilullinen ja radikaali

Mercedes C Coupe, tyylikäs, urheilullinen ja radikaali

C-luokan Mercedes coupe lumoaa houkutteleva design. Viimeistään teknisellä tasolla, jolla on laaja valikoima moottoreita ja radikaali versio AMG.

AMG Mercedes C-Class Coupe, 476 hv hauskaa

AMG Mercedes C-Class Coupe, 476 hv hauskaa

AMG Mercedes C-Class Coupe, 476 hv hauskaa

AMG Mercedes C-Class Coupe, 476 hv hauskaa

Uusi C-luokan Mercedes tuli markkinoille viime vuoden lopulla ja nyt on vuorossa houkutteleva coupe versio, kuten voitte kuvitella, hyötyy kaikki kokeneet edistysaskeleita sedan sekä teknisesti että varsinkin varusteiden ja innovatiivisia ratkaisuja.

Mercedes C Class CoupeSelvää, että uusi C-luokan Coupe tarjoukset suunnittelu lisää tyylitelty ja moderni kuin sen edeltäjä, joka myös osoittaa vastuskerroin CX jossa se pelkistetään 0,27 0,26. Niiden muodot ovat myös enemmän nestettä, tunne enemmän auton, mikä tuntuu myös jonka mitat hieman suuremmat. Ei ole yllättävää, se lisää kokonaispituus 95 mm, 40 mm, leveys, kun taas akseliväli myös kasvaa 80 mm. Ehkä se on uusi kehys yhtä 50 kg sytytin, muun muassa käyttämällä alumiinin rakentamiseen evät, Etukupu ja takaluukun. Uusiin mittoihin mahdollistavat myös ylivoimainen viihtyvyyteen, mikä näkyy erityisesti takaistuimilla, jotka ovat täysin hyväksyttäviä, ja anna matkustaa ilman liian monia niukkuuksista kaksi aikuista.

Sisätilojen uuden Mercedes C Class Coupe Voit myös olettaa kauniisti huolellista viimeistely, kuten laatutaso suoritusmuotoja tuotemerkki. suunnittelu, hyvin minimalistinen, Se on erittäin houkutteleva ja lämmin kerralla. Erittäin täydellinen laitteet, kuten sedan, voi olla melkein science fiction, jos sellainen on vietellyt loputon lista tarjoamista vaihtoehdoista.

Teknisestä näkökulmasta, kehyksen Mercedes C Class Coupe Se työllistää lähes sama teknisiä ratkaisuja kuin viistoperä; puhdistettu neljän varren etuosa juna on lähes sama, sama kuin taka-akselin multilink. Tietenkin, kun otetaan huomioon sen urheilun hengessä Rungon korkeus on pienennetty 15 mm: suhteessa viistoperä. Vaihtoehto Agility Control Se voi myös olla joukko jäykempi asetukset taka pellin ja nopeammin ohjaussuhteessa. Vastaavasti myös voit halutessasi asentaa ilmatyynyn Airmatic idiootit vaihtelevat älykkäästi ja riippuen valitusta Eco, mukavuus, Urheilu, Sport + ja Yksittäiset ajo-ohjelma.

Moottorit Mercedes C-luokan Coupe

Mercedes C Class CoupeMoottorit tarjotaan C Coupé ovat pääosin samat kuin sedan, mutta tarjous ei ole niin täydellinen ja joissakin versioissa ovat myös saatavilla kotimarkkinoilla. Niistä bensiini sisältää C200 ja 300 nelisylinterinen moottori 2-litrainen turbo 184 ja 245 hv, vaikka joukossa diesel voit valita C220 CDI ja 250 CDI mainostetaan 170 ja 204 hv vastaavasti. Kaikki moottorit ovat saatavilla käsivaihteistolla kuusi vaihdetta, kun taas vaihtoehto voi asentaa automaattinen seitsemän nopeuksia tai hienostunut muutos GTRONIC yhdeksän suhteissa.

AMG-versiot eivät ole tehneet odottaa ja saapuu samalla vaatimattomampi variantteja. Entistä herättävät, erottuvat hyväksymällä erityisiä renkaat ja vanteet, leveälahkeiset lokasuojat, neljä lähtöä vuotojen ja muutaman enemmän asioita, kuten laajojen ilmanottoaukot edessä tai huomaamaton takana diffuusori.

AMG Mercedes C-luokka Coupé

Ilmeisin ovat erot vaatimattomammat versiot luokan C Coupe kun moottori joka elävöittää AMG C 63 Coupe herää eloon. Karjaisu lähettämä, on kyettävä kääntämään pelottava. Kuten viistoperä, 4-litrainen V8 powered by Twin Turbo annetaan versioissa 476 hv C 63 AMG ja 510 CV Jos muunnos on valittu S.

AMG Mercedes C-luokka CoupéTämä moottori tekee vaikutuksen teho ja reagointikykyä; ehdottomasti ylivoimainen mitään järjestelmää, lähes brutaali, mutta onneksi runsaasti ratsuväki annosteltu melko helposti. 510 hv ja vääntömomentti ylittää 70 MKG, Mercedes C63 AMG Coupé S saa kiihtyvän 0 100 3,9 sekunnissa, kun suurin sallittu nopeus on elektronisesti rajoitettu 250 km / h. Voit etsiä vertailujen BMW M4 käytetään neljää kymmenes kiihtyvän 0-100 km / h ja luku nousee 6/10 toisen tapauksessa Audi RS5. Tähden malli seisoo siis eturintamassa suorituskyvyn keskuudesta luokka, joka myös ilmenee, jos version 476 hv, joka juuri menettänyt 1 kymmenesosa 0-100km / h ja että huolimatta valitaan paino ajokunnossa noin 1800 kg ja ylittää BMW M4 noin 150 kg.

Kuten sedan, joka liittyy V8 4 litran menee muutos automaattinen SPEEDSHIFT MCT seitsemän nopeudet. Tämä siirto, joka yhdistää momentinmuunnin monilevykyt-, ovat selkeästi osoittaneet hänen ominaisuuksiaan muissa malleissa brändin ja varmasti on vähän kadehtia dual-kytkin muutokset ratsastus vastustajansa.

Lähettämiseksi maahan korkean mekaanisen suorituskyvyn, Mercedes AMG C 63 Coupe on myös ero autoblocante mekaaninen, kun kyseessä on S versio sisältää sähköisen hallinnan tehokkuuden parantamiseksi. AMG C 63 S Coupe Lisäksi se sisältää dynaaminen tuki varten moottori, Vanteet 19 “ eikä 18 “ja anteliaampi jalkineita, myös tehokkaampi jarrut edessä, jossa kohdataan levyt 390 mm sen sijaan halkaisijaltaan 360 ja suurempia pihdit. Vaihtoehdossa voit myös koota vaikuttava joukkue ennätys keraamiset 400mm halkaisija.

Käyttäytyminen Mercedes C-Class Coupe AMG

Mercedes AMG C 63 Coupe ensiesiintymisensä uusittu takana, paljon tarkempia kuin sedan ja ratsastus verxiones vaatimattomammat Coupé. Tämä tarjoaa enemmän johdonmukainen jalanjälki ja mahdollistaa tehokkaamman käyttäytyminen kaikissa olosuhteissa. saatavana myös ohjattujen vaimennus kolme taarattuun erilaiset ja vaihtelevat taarattuun automaattisesti riippuen ajotilan valittu. Eco ohjelmia tarjotaan, Comfort, Sport, Sport + ja Race, jälkimmäinen varattu S versiossa on myös Yksittäiset tila, joka voidaan ohjelmoida kuluttajien makuun. Riippuen valitusta ohjelmasta, muuttaa vaste ja moottorin ääni, nopeuden muutoksen, kovuus suspension, myös avustaa ohjaamiseksi ja apuaineita, muun muassa. Muuten, sekä ESP ja luistonesto voidaan kytkeä pois päältä kokonaan tai osittain.

Vaikka keskeytymiseen melko vahva myös mukavasti tilassa, tämä coupe yllättynyt siitä, kuinka helposti imee väärinkäytöksiä yritys, joka asettaa hänet erittäin suotuisaan asemaan vasten kilpailua tehdessään pitkiä matkoja. On sanomattakin selvää, että tämä on erittäin nopea auto, joka on vähän tai ei mitään kateutta suorituskyvyltään nopein urheilun maailmassa. Parasta kaikessa on se, että huolimatta klassinen mekaaninen kokoonpano moottori on edessä, takana ja siihen liittyy suuri käyttövoima tarjoukset aateliston ja helppokäyttöisyys yllättävää, vaikka onkin totta, että ajo apuvälineitä on paljon työtä juurikaan pyrkii hyödyntämään sen valtavia ratsuväki, mutta se on auto, joka voi ajaa ketään. tämän coupe impresses heidän hyötyjä ja tourer kapasiteetti, tehokkuus tarjotaan myös rullata mutkaisilla polkuja.

Piiri Malagueño Ascari Mercedes AMG C 63 S osoitti aatelisto yllättävää reaktioita, vaikka Race tilassa ja ajo tukien Sport, joka on kuin ammuttu tästä reitistä, taka osoitti melko leikkisä ja vihjaa helposti vähän kaasupoljin olivat liian optimistisesti. Sen tehokkuus on vaikuttava, vaikka on totta, että yksi voi olla ajattelematta, miten olisi tämä coupe 200 kiloa vähemmän. Varmasti ei olisi ongelmia tulla uusi kuningas luokkaan. Ei kuitenkaan ehditään tarkistaa.

Hinnat Mercedes C-luokan Coupe

Uuden Mercedes C Coupe Ne ovat nyt saatavilla autoliikkeiden brändin. Hinta halvin versio, C220 CDI saavuttaa 41900 €, kun taas C300 saavuttaa 48.000 €, mutta molemmissa tapauksissa lasku voi nousta huomattavasti, vain yksi on hullaantunut joitakin sisältyviä elementtejä meheviä ja lähes loputon lista vaihtoehdoista. Samaan hinta Mercedes AMG C 63 Coupe, Vahvistamaton vielä noin 72000 € noin 6000 € uudempi versio S. jo tilata, mutta ei päästä markkinoille vasta ensi maaliskuussa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mercedes C Class Coupe, kaikki hinnat

Testi: Mercedes C 220 BlueTEC 7G-Tronic, on yleinen sedan?

Yhteyshenkilö: Mercedes C Class Estate, ei jäisi ilman mitään

Adblock
detector