Testi: Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 / 180 4x4 Aut.

Testi: Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 / 180 4×4 Aut.

Jos haluat erittäin mukava ylellisyyttä maastoauto, jossa suuri tilaa jopa 7 ja ennen kaikkea tehokas kuin 4×4, uusi Land Rover Discovery Sport Diesel on varmasti autossa.

Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4: enemmän 4x4 SUV

Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4: enemmän 4x4 SUV

Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4: enemmän 4x4 SUV

Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4: enemmän 4x4 SUV

Tietenkin, Jos kuitenkin tarvitset SUV liikkua vain asfaltilla ja tarjoaa alhainen virrankulutus, Audi Q5 niin paljon kuin BMW X3 valintojen. Ja on, että kokonaisuudessaan kuume SUV 100% asfaltti, 4×2 ja korkea hyötysuhde, tämä uusi Land Rover Discovery Sport loistaa vastineeksi siitä, että monipuolisin lajissaan, paras road-ominaisuuksia tarjoaa myös joka antaa meille yhden parhaista tilojenA perhe SUV, siksi vailla mahtavat seikkailut.

kolmas Land Rover Discovery Sport sillä yritimme ja kolmas saman tunteen. Ei edes julkaisu tänään uuden perheen dieselmoottorien Ingenium, pienempi tilavuus ja modernin tekniikan, tällä kertaa muuttaa sen suunnan. Kyllä, kanssa uusi turbodiesel 180 hv 2,0 TD4 voima, kun aikaisemmin 2,2 SD4 190 hv, totta alentaa kulutus kaupungissa 1 litra keskimäärin joka 100 km, jo; mutta niin et tuntuu paljon edistystä suorituskykyä.

Discovery Sport persoonallisuuden muutos, joka tulee merkitty sen Land Rover leima ja sen kiistaton seikkailu geeni: olemme epäilemättä ennen taitavimmat SUV luokkansa. Ja se johtuu siitä, et koskaan usko hänen olevan SUV kehittynyt matkailu … kuten näette tänään lähes kaikki kilpailijansa. Sen perintöä 4×4, tämä Land Rover toimii suurempi jousituksen, vankempi elimet, pitempi sekä vapaa elimen maanpinnan ja jopa paras kulmat TT luokassaan ja loppukäyttäjä kyky jopa 1 metrin, Defender lähes näytön näkyvissä jopa valinnainen anturi takana.

Arvioi auton ilmaiseksiNiin ei nyt siis lähes pinnan, joka vastustaa tätä Land Rover Discovery Urheilu ja vähemmän tunnollisesti hoitamalla Ajojärjestelmän Terrain Response ohjelmat, sarja ja kykenee mukautumaan molempia sen mekaanisia ja elektronisia vuonna 4 tilaa: yleinen, Ruoho / Sora / Snow, muta ja areena. Mutta ilmeisesti myös päinvastoin tuntuu tässä yksi Discovery Sport todellinen paino lähes 2,1 tonnia, ympärillä 200 kg Extra edessä kaikki hänen kilpailijat.

Siksi unohda tätä Land Rover Discovery Sport nujakka vertailuja Audi Q5 tai BMW X3, antaa kaksi hyvää esimerkkiä. Kumpikaan ei muista, tietenkin ne saavuttavat maa, jossa teemme tänään Land Rover, eivätkä ne tarjoavat hetki yksinomainen variantti 7 paikkaa, jossa on kolme istuinriviä mittaamme kuten käyttökelpoinen Tässä Discovery kuin suuri vaihtotaseen tila-auto. Se kun tämä Land Rover on vahva … vaihdossa tietenkään ei saavuta ei rehuksi eikä todellista tulosta sen kilpailijat. Vaikka uuden dieselmoottorin Ingenium.

Land Rover Discovery SportLand Rover Discovery 2.0 TD4 Urheilu: uuden moottorin

Ja että esperábamos paljon tästä uuden sukupolven moottorit, kaikki alumiini, 2,0 litrainen turbo ja variantit CV pohja 150 tai 180 hv suurempi Nyt yritämme sitä. Totuus on, että käynnissä tämän Land Rover Discovery Sport tarjoukset sileä, erittäin hyvä korjailla kierrosta ja kaiken kaikkiaan, erittäin mukava vastausta aina mukana, kuten edellisessä moottorin 2.2 SD4, eli ZF automaattivaihteisto fantastinen 9-vaihteinen joka toimii hyvin ilman juuri ilmennyt ilman luistoa ja lähes huomaamaton siirtymiä.

Mutta se on myös se, Lisäksi kokeillaan ennen Jaguar XE ja XF, tämä moottori lopu huomionarvoista ole Land Rover Discovery Sport tai täydellisempi dieselmoottoreiden 2,0 litran kilpailijat kuten BMW 20d, ja täällä erityisesti vastaan ​​sen edeltäjä 2,2 SD4. Paino, ennen BMW X3, on varmasti taakka, ja maksaa kiihdytykset ja ohittaminen enintään 2 sekuntia hitaampi kulutus ja tien melkein 1,5 l / 100 km korkeampi. Mutta entinen Land Rover Discovery 2.2 SD4 Sport painoi saman, ja oli myös yli puoli sekuntia nopeampi kaikessa mittauksissa, jossa samat kulutus ja korkea tie …: 7,3 l / 100km todellinen. Kysymys suurempien uppouma ja yli juuttunut kanssa 2,0 TD4 tänään heikomman vasteen jopa 1500 rpm.

Land Rover Discovery Urheilu: mukavuus ja käytön 4×4

Ei suorituskyky ja vahvuus tämän Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 180 hv puolestaan rinnassa, jos puhumme mukavuudesta. Vaikka yhä höpinää ja enemmän tärinää tyhjäkäynnillä, ja ylös eristyksissä Wheeling ja mukavuutta se tarjoaa vaimennus (vaikka ei olla pehmeä puristus, sitten osoittaa joustavuuden ja imukyky erittäin hyvä) antaa hänelle mukavuutta jopa korkeampi kuin BMW X3 ja Audi Q5, kyllä, joustavampia ja tarkka hänen liikkeitä muutokseen. Koska tässä Land Rover Discovery Sport tuntuu aina hyvältä ja vakaan tuen kaarteessa, jossa suuri ohjausta myös erittäin tehokas osoitemuuttuja säde, mutta myös inertia ja kehon Roll aina myös voimakkaampia. Jälleen, paino ja korkeus räjähtää paikalle.

Land Rover Discovery Sport 2.0 TD4 / 180Purskeina, kuten suolat, asfaltin tai rusinoita mukaan liukkaat pinnat, yksi jokapyöräveto kanssa Haldex 4×4 feedforward 5. sukupolvi, tehokas valvonta syntyperää, seka renkaat ja jopa 1. hyvin lyhyt maaliskuussa voit pakottaa ääritilanteissa melkein kuin pelkistävä: Huomaa, että yleensä Land Rover Discovery Sport alkaa aina 2. vaihteella joka toimii vain vauhtia. Se on mitä on niin paljon nopeutta: Land Rover, joka sopeutuu 9 erilaisiin tarpeisiin.

Mitä ei tarvitse liikaa eikä sopeutuminen tässä Land Rover Discovery Sport tulee olemaan nauttia tilaa ja sisempi laadun toteutumista aina ehdottaa tätä mallia. Erittäin houkutteleva design ominaisuus Range Rover Evoque (jossa otetaan rakenneosat ja mekaaninen) ja laitteet kattavin viihde ja turvallisuus, Tämä SUV on tilaa 7 paikkaa verrattavissa paras tila-auto keskikokoinen, jopa korkeampi kuin Renault Scenic tai Fordin Grand C-Max. Paljon tilaa, suuri leveys, tasainen lattia ja iso runko että 5 neliöt, kuutiot vähintään 500 litraa, mutta se voi ylittää jopa 625 litraa siirtämällä penkki 2. krs, kruunataan tuttu ja monipuolinen joka SUV, kuten sanoimme tuolloin vain kova eikä kovin monimutkaisia ​​niskatuet 3. krs, ja puuttuminen osaston tallentaa tasoa, jos ottaa nämä kaksi hyvin värin takimmaisen istuimet ovat päivitettävissä yksityiskohtia. sillä vaikka korkein hinta näet tämän version HSE Ylellinen varustettu ultra (60720 euroa), on halventaa yli 15000 € Jos panos loppuun Puhdas ja hyvin varusteltu pääsy. Kyllä, se maksaa 44650 euroa sekä.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Land Rover todelliseen kulutukseen

Land Rover 2016

Uuden Land Rover Defender, valmistuu 2018

Adblock
detector