Opel Mokka 1,6 CDTi 1,6 dCi Nissan Qashqai vastaan

Opel Mokka 1,6 CDTi 1,6 dCi Nissan Qashqai vastaan

SUV myynti johtaja on Nissan Qashqai, jonka edessä tässä verrattuna Opel Mokka paljon halvempaa ja paremmin varusteltuja.

Vertailu: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Vertailu: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Vertailu: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Vertailu: Opel Mokka 1.6 CDTi 1.6 dCi vs Nissan Qashqai

Monta kertaa budjetin meillä ostaessaan auto herättää kysymyksen niin suosittuja "leijonan hännän tai pään hiiri". Tässä tapauksessa pyrimme Diesel SUV ja AWD. Vaihtoehtoja markkinoilla on paljon, mutta olemme asettaneet budjetin ei voi ylittää 25000 euroa. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on Nissan Qashqai dCi 130 4×4-i, hyvä auto-neliveto on voittaen listoilla ansiosta hyvä yleisen tasapainon, laaja ja menestyksekäs esteettisiä. Haluamme ja mitä me haluamme, mutta budjetti voimme vain käyttää sitä omassa Perusversio nimeltään Visia että, kuten on esitetty kuvien, mikä hubcaps sen 16-tuuman pyörät eikä sumua. mäki 27200 euroa, Vaikka rahoitus ja toivottaa meidät Pive suunnitelma saat jäädä joitakin mielenkiintoisia 24012 euroa; on piste, jossa katsomme muita vaihtoehtoja.

Tässä on ajatus Opel Mokka syntyy. Se on auto, joka kooltaan puolitiessä välillä on kilpailija Qashqai ja alempi segmentti. Tämä versio on testannut täällä kanssa uusi 1.6 CDTI ja AWD joka viimeistely huippuluokan nimeltään erinomaisuus, pysyy 27320 euroa. Jos sovelsi myynninedistämiseen alennus tuotemerkin, vain päästä 23073 euroa, lisääntyy alas vaikka, kuten hänen kilpailijansa, rahoitetaan tai valitse Pive suunnitelma, niin että lopulta ero Nissan Qashqai testi voi olla jopa 4000 euroa; paljon rahaa. Tässä vaiheessa meillä on kaksi moottoria vaihtoehtoa ja vastaava veto, jossa Nissan hyvää tilaa, mutta perusvarustus ja toinen täydellisempi ja tyylikäs sisustus esityksen mutta hieman pienempi, erityisesti runko. Katsotaan onko muodostaa hintaero.

Opel Mokka 1,6 CDTi 1,6 dCi Nissan Qashqai vastaan

Moottorit noin 130HP

Opel Mokka juuri saanut uuden moottorin CDTI 136 hevoset. Se on 1,6 4 sylinteri on valmistettu alumiinista, jossa on VGT ja multivalve sylinterin pää, joka kantaa myös Astra. Ja korvaa Veteraani 1,7 CDTi, joka hieman parantaa sen suorituskykyä ja voimakkaasti, että luokat kulutus ja hienostuneisuus. Vie manuaalinen vaihteisto ja neliveto kanssa ero yhdistää taka-akselin automaattisesti kysyntään. Omalta Nissan ylläpitää potkuri 1,6 dCi 130 hv, koska se jo noudattaneet sääntöjä EuroVI. Se on hyvä moottori, Lähde Renault, jaettu lähes kaikkien mallien timantti. Neliveto järjestelmä on keskusta ero, joka voi estää kuljettaja. Yleensä liikkuu etuveto ja, kuten Opel, voi olla 4×4 silloin, kun sitä tarvitaan, vaikka kuljettaja voi manuaalisesti puuttua sen toimintaan puhaltaa painiketta ja tehdä aina 4×4 ja lukita keskelle ero rajoittaa heikentynyt tilanteissa pito alhaisella nopeudella.

Etuuksia kävellä enemmän tai vähemmän par. Opel Mokka on nopeampi aina kiihtyy, ja se kestää vain suunnattu hitaammin, kun larguísima kuudes nopeus; yleensä se on pidempi kehitystä. Molemmat autot sin pieni puute halvempien vääntömomentti, mutta lopulta prestacional taso on enemmän kuin oikeassa ja alas liikkua suhteellisen vapaasti. Kulutusta on enemmän eron ollessa Mokka enemmän polttoainetta kuin kilpailijansa, varsinkin kaupungissa. Nissan menot on hyvä, mutta Opel on parempi, lopussa pitkä kehitys ja hyvä moottori tekee vietät puoli litraa vähemmän mukaan meidän mittauksia. Jos minun pitäisi valita yksi Totean suorituskykyä Opel, aina mielessä, että tiedot Nissan on jo enemmän kuin tarpeeksi käytettäväksi paljon suurempi kuin mitä voisi odottaa auton tämän tyypin.

käytös

käytös tapasivat runsaasti. Pidän hieman Nissan Qashqai koska tukee puuttua sen jakelujärjestelmän ajaa painike puhaltaa, jotain, joka on enemmän arvoa, jos se on alistaa auto maastossa. On hyvä vakio, dynaaminen ja turvallinen molemmissa, ja sitoutuminen on suhteellisen hyvä mukavuus huolimatta käsitellä tyypillisin korkeus SUV; end merkkejä pitämällä nämä autot vaimennus vähentää kehon liikkeet ja Ne eivät ole niin mukava kuin vastaava salonkia, Se tapahtuu kaikille. Pidän 16 tuuman vanteet ja korkean profiilin renkaiden kulumista, koska halvan ja profiilit valtava renkaat ovat yleensä laittaa näitä autoja esteettisistä syistä lopussa suspension tekemiseksi kuivemmaksi, eikä hyödyntää dynaaminen teoreettinen edut urheilu renkaan.

sisusta

Sisätilaan on suurempi Nissan ja on, jos arvo, joka on ylempi segmentti. Taidat edessä eivät ole enää tilaa, jossa takaistuimet ja erityisesti runko, joilla se voi olla pisteeseen, joka tekee sinut nojata jommallekummalle. On 8 cm yli taka leveys 5 cm enemmän jalkatilaa Nissan. 72 cm taka pitkittäis- tilaa ja 95 cm takana aikuinen mukava sekä Mokka ja kilpailija; eron merkki leveys, jossa kolme aikuiset mukavampaa tilaa, ei paikkaa, vuonna Japani. Taka keskusaukio sijaan on, ergonomia, miellyttävämpi saksaksi. sisään boot segmentin eroa autoa ja toinen on nähtävissä 130 litraa varten Qashqai, joka tarjoaa enemmän tilaa.

Sisustus esitys on oikea kaksi, paljon korkeampi laitteiden Opel ja tyylikäs sen viimeistely. että 4000 euroa ero että yhdestä ja muut ovat bi-ksenon ajovalot, pysäköinti anturit, sähköisesti taittuvat peilit, valot, ilmastointilaite, joka on myös kaksi, sade anturit ja valot ja avustaja valon tiellä, joka Opel Mokka Se tulee vakiona, sekä pyörät ja sumuvaloja. Jos jälkimmäinen halua niitä Nissan, ja myös suosittelen otat, sinun täytyy kiivetä viimeistely Acenta, mikä lisää eron 1,500 euroa, hyvin perusteltu kasvu laitteiden on Erittäin mielenkiintoista taso ja se on hyvin lähellä sitä, mitä tämän Mokka tarjoaa; mutta olemme jo menneet 5500 euroa erottaminen.

Näiden erojen autossa saattaa olla Mokka Jos kotona on neljä epätarkkoja yli 325 litran tavaratila jotain vain tämän kokoluokan autojen ja Haluatko tallentaa ne 4000 euroa. Jos tarvitset tilaa, et pakko käyttää, aina tietäen, että näistä kahdesta vaihtoehdosta valitaan on riittävästi suorituskykyä, kun ne ovat autosi joka päivä.

Adblock
detector