1.4 Seat Leon ST TGI maakaasu: pitkäaikainen testi

1.4 Seat Leon ST TGI maakaasu: pitkäaikainen testi

Autopista.es uusi haaste, joka tässä tapauksessa on pitkäaikainen testi Seat Leon 1.4 ST TGI, bi-fuel versio leijona voi lisätä molemmat maakaasun ja bensiinin.

1.4 Seat Leon ST TGI maakaasua, todiste

1.4 Seat Leon ST TGI maakaasua, todiste

1.4 Seat Leon ST TGI maakaasua, todiste

1.4 Seat Leon ST TGI maakaasua, todiste

Uusi tähti meidän pitkäaikaisia ​​testejä: Tällä 1,4 Istuimen Leon ST TGI maakaasun CNG. Onko haasteeseen? Peitä 25000km liikkuvat alun perin, mutta vain kyllä pääasiassa maakaasun. Saitko? Kerromme ensimmäinen tuntemukset aluksella tämä versio Seat Leon.

1.4 Seat Leon ST TGI, sen identiteetti

Olemme jo ennakoitu ennen Seat Leon 1.4 TGI on bi-fuel autoa, eli voidaan virtaa käyttäen sekä bensiini kuten paineistettua maakaasua. Tämän tehokas versio tuttuja kehon León, bensiiniä säilytetään säiliössä alla takaistuimen; Toisaalta, paineistettua maakaasua (CNG sen lyhenne) 200 bar on tallennettu kaksi lieriömäistä säiliöt sijaitsevat lattian alla boot. Jälkimmäinen on ensisijainen polttoaine TGI versiot, mikä se on kuin kutsuisi versiot Istuin tehdas valmistaa joiden etuna standardointia ja laatua, joka edellyttää täytäntöön muita ehdotuksia “jälkimarkkinoilla” – siirtää maakaasua.

Seat Leon TGI maakaasuKaasun hinnat, hyvä argumentti

käytä tätä polttoaine, paineistettua maakaasua, Se tarjoaa joitakin etuja bensiini tai diesel. Yksi niistä on peräisin sen hinta: Lopussa näiden rivien jälkeen tankattu eri gasineras, kilo kaasun kalliimpia olemme kiinnittäneet 0,91 euroa; kun taas halvin olemme huomanneet 0,60 euroa.

Tämä hintojen erot on, sillä vaikka tankkauspisteiden verkkoon kuuluvien Gas Natural Fenosa on kaasu 25 prosenttia vähemmän kuin diesel, tämä hinta, joka on; muissa itsenäisissä ja asemat kuuluvat eri kaasuyhtiö toimijoiden hintoja Ne vastaavat suoremmin polttoainemarkkinoilla.

Seat Leon 1.4 TGI Maakaasun kulutustiedot

Tämän polttoaineen hinta, ja käyttäen referenssinä keskikulutus saatu meidän tekninen keskus Ensimmäisessä testien kanssa testi yksikkö, Léon ST 1.4 TSI Hän on tarvinnut jokaisen 100 km matkat, 4,4 kg CNG. Tekee saman matkat hänen kanssaan, Bensiinin kulutus on ollut 6,2 l / 100 km. Euro, käyttäen viitteenä polttoaineen hinnan viime fill-ups suorittaa (0,90 euroa kilo maakaasun ja 1,24 euroa litralta bensiinin), että menot merkitsee 3,96 euroa 100 km ensimmäisessä tapauksessa ja 7,69 euroa toisella. Toisin sanoen, käytettäessä bensiiniä, hinta on lähes sata prosenttia korkeampi. Valokuvan hetki jättää hyvin selkeästi yksi eduista autot kuten Leon TGI, Ne voivat siirtää tämän taloudellinen polttoaine on maakaasu verrattuna perinteisiin polttoaineisiin. Vaikka onkin totta, että Tämä ei ole ainoa etu.

Seat Leon TGI maakaasu1,4 Istuimen Leon ST TGI: etuja käyttämällä kaasua auto

lisäksi hintatekijä, pitäisi analysoida muita etuja, että voit hyödyntää, jos ajat autoa näin maakaasua 1.4 Seat Leon ST TGI.

Yksi etuoikeuksia toivomme myös arvostaa tulevina kuukausina on sidottu tarjoamia eri viranomaisten varten autojen joka, kuten ne, joita käytetään maakaasu, He ansaitsevat ympäristömerkki Eco. Se on asia bonus säännelty pysäköintialueet kaupungeissa kuten Barcelonassa tai Madridissa. Toisin kuin autojen nestekaasun (LPG) CNG itse voi pysäköidä suljetulla pysäköintialueella.

Lisäksi ne lasketaan kaasu autoihin kanssa mahdollisuus liikkua noin kaistat Bus VAO, koska C-58 sisään Katalonia tai, jos kyseessä on aiemmin rekisteröitynyt, hyötyä vähentäminen 30 prosenttia tiemaksujen Generalitatia jos niitä käytetään maanantaista perjantaihin. Vaikka se on voimassa positiivinen syrjintä päästä sisätilojen M-30 Madridissa, kun on kyse korkea saastuminen jaksot kaasumoottoriajoneuvoihin yhtä hybridejä, jotka ovat sähköä yksi sen lähteistä: tämä takaa päivittäin liikkuvuutta riippumatta ilmoittautuminen päättyy pariton vai parillinen.

Muita etuja ovat yhteydessä toisiinsa, joissakin tapauksissa on ostohetkellä. Se on asia vapautus maksamisesta rekisteröintimaksu, seurauksena hyväksymisestä yksi päästöt 94 g / km viisiovinen 96 ST; vähentäminen, jopa 75 prosenttia, veroaste moottoriajoneuvojen, mutta myös tukea hankintaa varten, sillä se tarjoaa Gas Natural Fenosa pääkaupunkiseudulla ja Barcelona-, toisissa käyttöön ammattilaisten, teollisuuden ja kaupan, kuten pääsy painopistealueilla Asuin Madrid.

Seat Leon TGI maakaasuJotta nämä hyödyt, samoin kuin pitoisuus gasineras Suurkaupunkien -jos Tulevaisuudessa voimaantulo on EU-direktiivi todetaan, että jos jokin on vähintään joka 150km varten CNG tankkaus– kaasu autot voivat olla erityisen houkutteleva pääkaupunkiseudun kaupungeissa, kuten Madridissa ja Barcelonassa. On kuitenkin myös mahdollista löytää, sen rajallinen verrattuna muihin asemiin, huoltoasemilla tai runsaasti niemimaalla koilliseen neljänneksessä. Kaikkiaan Espanjassa on 50 gasineras, johon on lisättävä 20 hanketta.

1.4 Seat Leon ST TGI: näkymä kuljettajien

"Minulla on ollut iloisesti yllättynyt tämän Seat Leon ST. Mennen jopa neljä ihmistä ja tavaratila kuormattu auto kulutus on vähäistä: se oli noin 40 euroa on 1,200 km lopulta teemme. Lisäksi me osoittautui erittäin mukava ajo ja emme huomaa mitään eroa, koska utilizase kaasumoottori. Se on tilava ja on hyvä boot. Mielestäni oli erittäin mukava näyttää selaimen tankkausasemien jossa voit tankata aina. Se sopii niille, jotka haluavat matkustaa tai tehdä monia kilometrejä tietäen he viettävät hyvin vähän polttoainetta ja myös kärsimättä mukavuus- tai turva-auton." Sabin Praja

"Yleensä mielenkiintoinen ei vain siksi, että säästön käyttää maakaasua (CNG) tavallisina polttoaineena menettämättä etuja (vaikka se on aina turvallinen vaihtoehto bensiiniä). On totta, että gasineras verkko ei ole vielä laajaa, mutta hieman varovainen, voit saada erittäin taloudellinen käyttö. Valtatie tasaisella nopeudella 120 km / h kulutus saavutetaan noin 4 kg / 100 km CNG, edustavat maksaa noin 3,6 euroa 100 km. Käytön osalta, ei ero perinteistä versiota, sileä, hiljainen ja mukava varsinkin polttoainetta. Paljon tilaa käytettävissä tämän perheen variantti ST." Rafael Guitart

"hänen sujuva, identtiset käyttäytymistä auton bensiinin ja säästää minut risteävät joka johti Espanjan paljon vähemmän rahaa kuin minun tavallista Diesel on löytänyt minulle segmentin vaihtoehtoisten polttoaineiden, En tiennyt. Tarvitsee vain asentaa lisää maakaasulaitoksissa …" Adrián Lois

Adblock
detector