Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 paikkaa

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 paikkaa

Uuden Dacia Lodgy perhe tulee pelastus. Se on päivittäinen Pikkubussi, sekä “kotikutoinen” … hyvällä tavalla. Totta, siis tarkastella ellei muita tila-, mutta varmasti nyt varmistaa voiton ja säästöjä. Sen yksinkertaisuus ja suuri huone seitsemän tuo hintaan. Jooko?

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 paikkaa

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 paikkaa

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 paikkaa

Dacia Lodgy 1.5 dCi 110 CV 7 paikkaa

Uuden Dacia Lodgy syntynyt helpotus monille kotitalouksille. Ja emme tiedä, jos sen hauska mainos, kokonsa tai todennäköisemmin, tähän alhainen hinta näytteille, oli pysäköidä ja luoda ja odotuksia. “Katso, jos ei ruma. Meidän täytyy pyytää myyjää “, hän oli vakuuttunut rinnallamme pari, kolme lasta. Ajatus tuli meille. Ja jos pääsemme roolisi? Lapset, veljenpoika tai naapuri, kaikki menee luomme erityisesti suuri perhe. kuten Dacia.

Ja se on, että hyvin harvat epäiltiin yli 10 vuotta sitten, kun vastikään hankkima Renault-konserni, Dacia vihkimässä auto “edullisia”. Hänen Logan, itse asiassa kehitettiin kehitysmaihin, alkaa jo harkittu kehittyneempiä. Että ainakin varmistimme syylliset Turkissa. Vuosi oli 2004.

Tänään me kuitenkin nostaa Näkemyksemme lisäksi perus sedan, jal romanialainen valmistaja Euroopassa tarjoaa perheen (Tauko), apuohjelma (Sandero) ja SUV (Duster), Lisäksi tämä uusi tila-auto. Mitä tapahtui? Se lisää tuotannon kannattavuutta, hinta ja tarjoaa erittäin suosittu ja talouskriisi. Tulos, The ‘Ryanair vaikutus “: Kuten, vaikka aluksi epäilyksiä, lentoyhtiö on kasvanut johtava matkustajille Espanjassa, Dacia Duster sijoitettu 2011 toiseksi myydyin SUV vuoden, vain takana Nissan Qashqai. Se on sama taistelu nyt niin tämä uusi Lodgy keskuudessa minivans. Ja argumentit näyttävät tarjoavan.

enemmän Renault

Näin alkaa ensimmäisellä viikolla ja pelaa viedä lapset kouluun. Ei iso silmäniskua suunnittelun tai teknologian vuonna Dacia Lodgy edelleen arvostaa kustannussäästöjä Made in Dacia. Viimeistely “ruuvi nähdä” vanha runko lukko, puute syvyys säädettävä ohjauspyörä ja turvaverhot, ja takana rumpujarrut tuttu ja 4,50 metrin Nykyään ei käytännössä ole autoa. Mutta samaan aikaan, edistys on myös ilmeinen. Ainakin tässä Laureate ylivoimainen viimeistely… ja ainakin summa tarvittavat asetukset.

Niin Ryanair sitoutuu maksamaan matkatavaroiden tarkastus tai kunnes maihinnousukorttisi, Dacia määrää lisätään ESP (Kyllä, ensi-ilta valmistaja) radion tai verhoon Tavaratilan kuomu. Mutta kukaan paniikkia. Kaikki tämä Se pysyy jopa 6000 euroa halvemmalla sen nykyaikaisempia kilpailijat (esimerkiksi Renault Grand Scenic) Samankaltaisin moottori-laitteet: paljon rahaa. Lisäksi kosketus ja asetukset ovat parempia kuin alkuperä Dacia, komennot eivät näytä Renault “eläkkeellä” ja käynnistää, olemme yllättyneitä mukavan liikkuvan ja maineikkain moottori Renault 1.5 dCi, erittäin pehmeä ja miellyttävä hyvä alhaisella nopeudella.

Tähän ensimmäiseen testi Dacia Lodgy on omat Top versio 110 hv, mutta vähemmän kuin 90 CV pidimme sama … ja silti säästää toinen 700 euroa. Ennen, kyllä, me arvostamme suuri arvo, tilaa. On totta, että Dacia Lodgy ei ole liukuva takarivissä tai kolme riippumatonta paikkaa, Mutta kolme lasta sopeutumaan niiden takana ja hyvin harvat autoja. Oikea jalkatilaa ja korkealla, sitoo hyvin laaja (yli Ford Grand C-Max tai VW Touran, esimerkiksi) ja ennen kaikkea, ohut paneelit ja ovet mennä suoraan viimeiseen senttimetri. Lisäksi, koko lattia on tasainen ja pääsy sisustus, iso. Tullessaan luokka, kaverit.

7 totuus

Siirryn nyt mennä töihin ja vakuuttamaan meidät heidän kaupunkiliikenteen. Laaja tuki vasen jalka reikiä tehdä Enser ja hyvä näkyvyys: kuljetus epäilemättä tehokas. Se saapuu myöhässä, ja lasten toimintaa Dacia Lodgy jälleen koetukselle. Naapurimme ja tyttärensä tulevat puistoon ja joudut sentarles kolmannen rivin. Toinen asteikko ja tuottaa suuren pääsy syöttää tasaisesti. Ja sisällä … halutuimpia riveissä toiseksi autoista on tilaa kolmannen Lodgy.

Ei vain lapsi, mutta myös aikuisena yli 1,85 metriä (kuten naapurimme) siirtyy Dacia Lodgy takaisin kokonaan ilman ongelmia. Korkeussuunnassa, jalat ja ulkonevan leveys. Ja edellä, vaikka 230 litraa tavaratila, melkein kahdesti Citroen C4 Picasso tai VW Touran 7 paikkaa, ja kolme kertaa enemmän kuin Ford Grand C-Max.

Niistä viikoittainen rutiini tarkistaa päivät kuluvat myös, että tämä Dacia Lodgy viettää hyvin vähän. jopa ilman Stop / Start ja Renault, 1.5 dCi siirtyy kaupungin alle 6,5 l / 100km keskimäärin. melkein Renault Grand Scénic kuin ja parempi kuin kaikki sen kilpailijat. Salaisuus, sen keveys: vain 1,330 kg, noin 250 kiloa vähemmän mikä tahansa tila-auto mitat.

ostaminen

Hyvän moottorisarja, Dacia Lodgy hyödyt ovat merkittäviä. Juoksee enemmän kuin mikään minibussilla teho, ja että hänen pitkän kehityksen joskus vaativat nopeaa kierrosta sileä 6-nopeus manuaali (90 hv on vain 5). Mutta tämä dCi työntää hyvin, sekä Renault Scénic. vain ääni tyhjennysventtiilin ja vapauttaa vahva kiihtyvyys (Muista viime aikoina on Mitsubishi ASX) näyttää vähemmän töitä siinä.

Silti Dacia Lodgy yllättää jopa hyvä oikeudellisten nopeutuu tarkentamista varten hiljainen ja hyvä kulutuspinta vain rikkoa kaupunkien hidastetöyssy tai iso kuhmu. Siinä vaiheessa, kuten pick-up, Dacia Lodgy näyttää olevan myöhemmin juna varsijouset, hyvin väljä ja altis “hypätä” takaisin. Ja että on samaa jäykkä akseli Kangoo, joustavasti ja viritys muuteta toimimaan kuormituksen … Ja Dacia Lodgy hän tukee sitä.

kanssa 665 litraa Saapas 5 paikkaa ja lähes 800 litraa jos poistamme kolmannen rivin (Helppo käyttää, vaikka kovuus ampujat ja raudan ankkuria tarvitse olla varovainen) Dacia Lodgy melkein näyttää lasti van. Lisäksi toisen ja kolmannen rivin voidaan taittaa kokoon eteenpäin paitsi tehdä osto neljänneksen, mutta myös sietää jääkaapissa.

kiertue

No ratkaistu päivä, se maksaa, mutta lopulta saapuu viikonloppuna. Koko perheen ja matkustaa. Lisäämisessä rytmejä … ja nähdä pulaa. jos jopa 120 km / h ja Dacia Lodgy perheen rutiini on käyttäytynyt hyvin suora ja suuri kunnia, sieltä eksponentiaalisesti sen vaste heikkenee. Nopeampi, hiominen johtaa suuriin aerodynaaminen melu ja, tarpeen mukaan enemmän dynaaminen alusta, emme enää tunne “tunne” johdon.

Eli kun edessä Dacia Lodgy juna pysähtyy raportointi toimivat tukipalvelut Aliohjautuminen ja liikkuvan nopeasti syytti. Aika varmasti alas vauhtia. Se voi yleensä ole koskaan tullut ongelma, koska runko on jalo sen hyödyntämistä, ja ESP on korjata ja vaikka takana rummut, jarru hyvin; mutta sinun pitäisi tietää rajasi.

Ja tältä osin ei usein esiintyä tavallista perheomistuksessa, Dacia Lodgy on toiminut hyvin. Sen rajoitukset, mutta myös hyvästä hyveitä. Ja taas täällä turvautumaan hinta. Esto Chevrolet Orlando vain 1500 euroa kalliimpi (Jotka jo ovat) mutta nopeammin, tehokkaampia ja parempia päätti tulla hänen suuri kilpailija, kaikki MPV 7-paikkainen maksaa ainakin 6000 euroa enemmän. Ja toistamme, että se voi olla monille perheille tänään paljon rahaa.

Mitä mieltä olet tämän uutisen? Keskustelu foorumit muiden moottoriurheilun harrastajia.

Adblock
detector