2017 Subaru BRZ: Hinnat testaus ja urheilu "halpa"

2017 Subaru BRZ: Hinnat testaus ja urheilu “halpa”

Valo kosmeettisia muutoksia Subaru BRZ 2017, alkupisteen ja viritetty täydellisen laitteita muutoksia määritellä yksi halutuimmista pienet urheilu markkinoilla.

Subaru BRZ päivitetään

Subaru BRZ päivitetään

Subaru BRZ päivitetään

Subaru BRZ päivitetään

Se on ollut jo viisi vuotta 2012 Toyota ja Subaru terminasen sinetöidä liitto 2005 tämän ainutlaatuisen 2 + 2 coupe, nimellä GT86 ensimmäisen ja BRZ toisen. kevyt takapyörän kanssa rajoitettu tasauspyörästön tuli raskaaksi varten puristeja etsivät suurta hupia, se välittää monia tunteita ja siksi kokoonpanosta kehyksessä kuin käytettävissä valta annetaan tutkia niiden mahdollisia olematta täydellinen asiantuntija. Se on, absoluuttisesti, kohtuuhintaisia ​​urheilu, sen vuoksi niiden kustannustaso hankinta, huolto ja niin hän pyytää hänen kuljettaja saada mahdollisimman suuri hyöty. Näin ollen virta sisälsi suhteellisesti, jossa 200 hv, uutetaan jonka moottorin suurin vääntömomentti 20,9 mkg suhteellisen korkea ja hyvin progressiivinen herkkyys, tai 17 “vanteet 215/45 renkaita riittävän adheesion ja suhteellisen progressiivinen herkkyys raja. Onneksi mitään tästä ei ole muuttunut, mutta vaikka ei massa mallia tarkoitus tulla “youngtimer ‘eivät enää saa tapahtua, jos tietyt kohdat on parannettu pitämään markkinat täydellä voimalla.

kosmeettisia muutoksia Ne ovat ensi silmäyksellä eniten huomiota Subaru BRZ 2017, kanssa LED-ajovalot kaikille toimintoja, kuten valoja ja takavalot. Myös ne ovat olleet uusittu paragolpes, kidukset Eturaajoista, The takana diffuusori ja 17 “pyörät 10 pinnoja. Takaluukun nyt lepää yksi siiveke suuremmalla osalla tehostaa ilmavirtauksen, ja tuottaa suuremman painotuksen on valmistettu alumiini muovi sijaan hänen edeltäjänsä.

Subaru BRZ testi sisällä Subaru BRZ 2017 suhtautuu meille monitoimiohjauspyörän urheilullisemman ilmeen, eikä vain sen pienempi halkaisija -3 mm-, The BRZ Logokirjailtu selässä hieman pienempi ja uusi tapicerías- -situados etuistuimet, kojetaulun edessä matkustajan verhoiltu Alcantara tai kappelissa instrumentoinnin nahkaa punaisilla ompelemalla, kuten useimmat saumat kaikkien osien sisustusta. Mutta houkuttelevin “gadget” varten puristeja edustaa oikeus katsella instrumentointi. Näin ollen, jos keskeinen varantojen cuentavueltas ja vasemmalle nopeusmittareita tämä, koska monitoiminäyttö, näytön värin TFT 4,2 “ valitsee tietoja, kuten tietokone matkustaa, mutta myös välillä parametrien indikaattorina G voimat, piirustus käyrät tehon ja väännön, kolminkertainen mittari tietoa veden lämpötila, öljyn ja jännite tai kronometri mittaamaan meidän kierrosajan jos käytämme sitä piirissä.

Kosketusnäyttö 6,2 “keskikonsoli Nyt se sisältää järjestelmä “Subaru Starlink” leveillä liitettävyys älypuhelimen, joka on johtanut ole tarjota valinnaista selain, sillä voi kopioida tilauksia ja katsella mobiili kartta ruudulla.

BRZ, Subaru aidosti

sen synty, suunnittelu, sekä ulko- kuten sisusta, Lankesi Toyota ja tekninen kehitys sisään subaru. Se jaettiin AWD symmetrinen vakio brändi, mutta ei boxer moottori bensiini suora / epäsuora ruiskutus; Virta kevennetty Toyota, vaikka hanke lopussa päätyi yksiköiden kanssa insinöörit molempien merkkien. Luvut 2.0, joka kehittää 200 hv 7000 rpm, He eivät vaihtele vaan sisältää joitakin muutokset kampiakseli, venttiilit ja hoito sylinteriputket. Muutokset hieman parantaa sekä vasteen ja kestävyyttä, kuin edeltäjänsä ja noudattaneet sääntöjä Euro 6. potkuri päästölupien hyvin alhainen painopiste, sen massa vain 46 cm maaperän.

että Subaru BRZ 2016 alusta löysi merkittävimpiä muutoksia. Se säilyttää saman rakenteen jousitus riippumaton McPherson edessä ja Multilink taka, mutta on vahvistettu ankkurit vaimennus lisätä vääntöjäykkyyden. Pehmustemateriaaliin vastaus hieman kiinteämpi, tämä todiste jäisillä ja lumisilla piirit ole löytänyt sitä olettaa menetys mukavuutta, joka jatkuu allekirjoittanut Showa. Kuitenkin kaikkein käytännöllisin käyttäjälle on saapuminen ajonvakautusjärjestelmä uusilla toiminnoilla, korvaamalla välituote, joka kuuluu normaalin ja täysin irti, jota aiemmin kutsuttiin Urheilu ja nyt Seuraa, neljä toiminnan tasoja. Urheilussa tila mahdollistaa rajat menemättä konkurssiin suuri, tuloksena on korkea hauskaa varmuutta siitä, että järjestelmä on olemassa piilevä, jos teet virheen ja tilanne olemme käsistä edellyttäen, ettei olemme olleet liian optimistisia.

Subaru BRZEi muutoksia suuntaan, Nopea ja tarkka, jarrut tai muutos, jossa on 6-nopeus manuaalinen vaihteisto, myös nopeasti ja tarkasti, reitit suhteellisen lyhyt vipu tai momentinmuunnin automaattinen samalla vaihteiden määrä sitoutui 1500 euroa voittaa mukavuutta, mutta menettää tehoa.

Monille paras uutinen on, että ei ainoastaan ​​ei aiheuta hinta, mutta nykyinen mainoskampanja pudota sisään 1250 euroa käsivaihteistolle versioita ja 1750 automaattista. Hinnat niiden pääsyä askel avulla voit valehdella alla 3340 euroa Toyota GT86, tällä hetkellä ei ole virallisesti ilmoittanut mitään alennusta.

Hinnat Subaru BRZ 2017

Subaru BRZ 2.0 Sport: 29.650 €

Subaru BRZ 2.0 Executive: 31150 €

Subaru BRZ 6AT 2,0 Executive: 32650 €

Saatat myös olla kiinnostunut

2017 Toyota GT86

Subaru BRZ TS, vain Japanissa

Vertailu Mazda MX-5, Nissan 370Z Nismo ja Toyota GT86

Adblock
detector