Istuimen Ateca vs VW Tiguan: SUV kaksintaistelu muodin

Istuimen Ateca vs VW Tiguan: SUV kaksintaistelu muodin

Vihdoinkin! Istuin on jo sen SUV, The Ateca. Ja kilpailu ei helppoa. Arvostamaan, ja edessämme on uudistettu viittaus, uusi VW Tiguan. Mikä on parempi?

SUV kaksintaistelu: Seat Ateca vastaan ​​Volkswagen Tiguan

SUV kaksintaistelu: Seat Ateca vastaan ​​Volkswagen Tiguan

SUV kaksintaistelu: Seat Ateca vastaan ​​Volkswagen Tiguan

SUV kaksintaistelu: Seat Ateca vastaan ​​Volkswagen Tiguan

Tiedät kaunis kylä 2000 asukkaan maakunnassa Zaragozan nimeltään Ateca? Olemme jo käynyt, eikä ilman charmia. Kolmastoista-luvulla kirkko, upea neliö rakennuksen suuri arkkitehtoninen arvo, joka isännöi kaupungintalo ja Jalón-joki, joka virtaa läpi kylän mutkainen. myös Kysyimme asukkaat, mitä he ajattelevat heidän uuden naapurin pyörä, Seat Ateca, mutta jutellaan myöhemmin. kaupunginjohtaja luultavasti jo tietävät hyvin, että Voit projisoida nimen kansaansa maahan ympäri maailmaa kiitos ledes asetettu peilien ensimmäisen SUV Seat. Mutta kaksintaistelu vertaileva Ateca nyt edessämme ensimmäistä kertaa, yksinomaan, ei odottaa meitä siellä, mutta Barcelonassa. Muutama päivä sitten voisimme kohdata johtava myynti, Nissan Qashqai, pelaa nyt edessä SUV-luokan vertailuarvo: VW Tiguan joka myös ensiesiintymisensä uuden sukupolven.

Istuimen Ateca vs VW Tiguan: Twin sieluja

Joten aloitimme vertaileva kaksintaistelu kaduilla Barcelonan. Keskeinen kysymys oli: Olet Ateca Istuin todellinen kilpaileva myynti kuten hänen veljensä alusta, Volkswagen Tiguan? Visuaalisesti korostaa luotettavuutta molempia. Tässä, viimeistely Volkswagen antaa vakavasti tarkastella muistuttaa Touareg. Omalta, istuin Se on kulmikas muotoilu, joka meidän täytyy tottua.

Arvioi auton ilmaiseksiAvaamalla ovet ja runko, suurin ero kahden mallin voi nähdä nopeasti: tilaa takana. Volkswagen Tiguan, kanssa 4,49 metriä pitkä ja hieno laitteet, tarjoaa enemmän kuin hyväksyttävää jalka-, jota voidaan pidentää 18 senttimetriä yli takana rivin istuimet on liukuva. Se vaihtelee samassa määrin koko runko, menossa 520 jopa 615 litraa ja saavuttaa huippunsa tilavuus 1655 litraa taittamalla istuimet. Samaan aikaan, takakonttiin Seat Ateca, 12 cm pienempi pituus, tarjoukset vaihtelevat 510 litraa (485 pyörän aseman versiot) jopa 1604 (1579 jos 4×4 versio). Kuitenkin sisätilojen istuin on myös hyvin varovainen ja se ei ole mitään kapea. Jopa ne, jotka ovat pidempiä kuin 1,90 metriä on mukava niiden takana.

Seat VW Tiguan vs AtecaIstuin Ateca, hauskempaa

Häiriönsiedolla oikaistu urheiluistuimet Ateca Seat Se johtuu ajotapaan. ollessa 100 kg kevyempi ja 6 cm alempi Volkswagen Tiguan, Ateca puolusti hyvin kulmissa, ohjaus vastaus on suorempi ja Aliohjautuminen tekee paljon myöhemmin kuin Tiguan. Vaikka mahdollisuus varustaa 19 tuuman renkaat reilun vaikka Madden lukemattomia kuoppia, että olemme, mutta joutuu ilman liiallista ravistellen. Volkswagen Tiguan hänen takanaan sujuu entistä mukavamman ansiosta suspensioon, jäljittää käyrät suurella itsevarmasti ja Sport-tilassa, kun taas adaptiivinen suspension … vaikkakin vähemmässä määrin välissä.

Kuten alun perin etuveto auto, Ateca Seat hän käyttää nelisylinterinen moottorit jopa 190 hv, joista se voidaan odottaa 2.0 TDI 150 hv onko vastaaja. Dieselmoottoreiden vääntöä 34.6 mkg, vaikutuksen kahdessa testissä autoa, kaksi pyörää ajaa, hyvin sujuvan. Huomautus koskien 4×4: Se on vakiona kytkentä monilevyisellä elektronisesti ohjattu, Haldex erittäin tehokas 5. sukupolvi.

Istuin oli täysi vapaus sisällyttää uuteen Maastoauto Ateca yleistä tekniikkaa Volkswagen-konsernin. kuitenkin Osa materiaalista ei ole saatavilla täällä, kuten head-up-näyttö järjestelmä (Projektio tiedot tuulilasiin), täysin digitaalinen instrumentointi tai ilmajousitus, joka voisi vieraannuttaa Espanjan auton tämän uuden Volkswagen Tiguan.

VW Tiguan ja Seatin AtecaEtuna ilman näitä elementtejä, ei ihan halpa, on saavuttaa kilpailukykyisen hinnan kuin Ateca Istuin n 19900 euroa 1.0 TSI 115 hv, myös joten se ensimmäinen SUV laatuaan olevan 3-sylinterinen moottori. Eli se maksaa enemmän tai vähemmän sama kuin Kia Sportage ja Nissan Qashqai. Volkswagen Tiguan kuitenkin osa 25975 euroa (Versio Top Access 1.4 TSI 125 hv), ja jos me vertailla hintoja sekä varustettu samalla moottorin 1.4 TSI 150 hv molemmat tarjoavat, se on jopa 2825 euroa kalliimpia kuin Tiguan Ateca. Kyllä, versiot ja yläpää, kallein Tiguan -190 hv 2,0 TDI DSG ja neliveto tarjotaan Highline- loppuun halvemmalla kuin ylempi Xcellence Ateca Istuin, samanlaisia ​​laitteita, jotka on nyt 44000 euroa.

Ateca Seat Se on nyt segmentissä malli pyrkivien luottavainen ja urheilullinen SUV. Ja se toimii. Vaikka Ateca hetkellä voidaan nähdä luokkahuoneissa tai verkkokaupasta syyskuuhun alkaa palvella ensimmäisen yksiköitä, ja siellä on yli 5000 varantoja Maastoauto myös Saksassa. Emme tiedä, jos Ateca naapurit ovat jo tehnyt tilauksen … vaikka se luvattiin kun kävimme kansaansa.

Ateca Seat johtopäätös kaksintaistelu vs VW Tiguan

Lyhyesti, voimme päätellä, että Ateca Istuin erot Volkswagen Tiguan sja tehdä juuri vahvuutensa: On pienin Ulkopituus mutta hyvin tilava sisältä, halvempaa ja paljon notkea tehden hauskempaa. Ja se on vakaa tarkoitus miellyttää kaikkia asiakkaita. Ateca Seat, selvästi, Se osuma vahva ja on hyvä vastaanotto, mutta sinun täytyy myös taistella malleja kuten CX-5, Qashqai tai Hyundai Tucson, paljon tiukempi niiden hintoja ja myös erittäin hyvä SUV.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan Kodiaq, kolme SUV kaksoset?

Testasimme tehokkain Seat Ateca

Ateca Seat "mini": Ibiza on SUV

Adblock
detector