Citroën C-Elysée 2017: Testaa ja hinnat

Citroën C-Elysée 2017: Testaa ja hinnat

Ensimmäinen kosketus uudistetun Citroën C-Elysée. Vigo maailman Ranskan auto ei halua menettää lanka välillä salonkia “edullisia”. Tekemäsi muutokset pelkästään esteettisiä ja teknisiä.

Citroen C-Elysée 2017, enemmän tekniikkaa

Citroen C-Elysée 2017, enemmän tekniikkaa

Citroen C-Elysée 2017, enemmän tekniikkaa

Citroen C-Elysée 2017, enemmän tekniikkaa

kompakti salonkia Ne näyttävät voitettavaa kiinnostusta viime aikoina. Saapuminen äskettäin myös Fiat Tipo selkeä fokus “edullisia”, Se näyttää ovat kiinnittäneet huomion tällaisiin ajoneuvoihin. Mismamente Citroen ovat nähneet sen hyvin, tunnustaa, että saapuminen kilpailu sen edustaja tässä segmentissä, C-Elysée, on merkinnyt sitä, että monet ihmiset “asetetaan tällainen siluetti” joka näytti napata paljon kiinnostusta.

2017 tulee olemaan yksi mielenkiintoinen taistelu myös tässä segmentissä kompakti salonkia “edullisia” -tai hyvää vastinetta, kumpi haluat kutsua sitä välillä Dacia Logan, edellä mainitut Citroen C-Elysée ja Fiat Tipo ja “veljet” Seat Toledo ja Skoda Rapid. Joista jokaisella on henkilökohtainen lähestymistapa, mutta on olemassa. Ja nämä, Ranskan päivittänyt kasvot ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna, C-Elysée.

Auto, joka ylpeilee alennettuun hintaan, amplitudi sisustus ja runko, ja se on valmistettu Espanjassa, että Vigo tehdas, kaikille, erityisesti kehittyvillä markkinoilla. Nykyinen sukupolvi on myyty vuodesta 2013, joten jo pelaa päivitys, vaikka se keskittyy esteettinen osio varsinkin edessä, uusia säleikkö ja ajovalot sekä etu- ja traseros- vuonna teknologinen. Jälkimmäinen on varmasti mielenkiintoinen ja jota me yksityiskohtaisesti alla.

mekaaninen osa, kyllä, säilyy ennallaan Kun lisäykset että uudistettu alueella vuonna 2015: in dieseli, 1,6 BlueHDi lohko lähettää 100 hv ja viisi nopeus manuaalinen siirto; sisään bensiini, PureTech 1,2 82 hv ja manuaalinen kuusi, ja 1,6 VTi 115 hv, saatavilla jälkimmäinen EAT6 automaattinen siirto ja momentinmuunnin.

Citroen C-Elysée 2017

Citroen C-Elysée 2017: uusi teknologia

uusi Citroen C-Elysée, Ennen kaikkea se on teknologisesti kuin ennen. Avaaminen reikä kojelautaan löydämme myös uudistettu uusia horisontaalisia ja kosketusnäyttö 7 tuumaa, hallittavissa tablettina. Kohdussa, The “Citroën Connect Nav” järjestelmä voi näyttää kolmiulotteisia karttoja ja liikenteen kysymyksissä varoituksia ja vaaratilanteita reaaliajassa (ilmainen palvelu ensimmäisten kolmen vuoden auto). Se mahdollistaa myös käyttöön Puheohjaus.

Kun tähän lisätään “Mirror Screen” järjestelmä, joka näyttää näytön älypuhelimen ja tiettyjä sovelluksia näytöllä auton, ja on teknologinen kokonaisuus, että se on totta, tarjotaan toisen ja korkeamman tason laitteiden (Shine). Jälkimmäinen järjestelmä on yhteensopiva “MirrorLink”, “Apple carplay” ja uutta Citroën talossa, myös “Android Auto”.

Ja siitä perusturvan tason laitteiden (Feel), C-Elysée on vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin, pysäköintitutka ilmaisin ja alhainen rengaspaine. Mikäli em uuden yhteyden he haluavat, The erinomainen viimeistely (Shine) lisää “peili Screen” kosketusnäyttö ja peruutuskamera. Uuden “Citroën Connect Nav” lisätään vaihtoehto, vaikka käynnistysvaiheessa auton tarjotaan lahja.

Citroen C-Elysée 2017

Citroen C-Elysée 1,6 BlueHDi 110: testi

Kuten sanottu, uusi Citroen C-Elysée ei muuta millään osa, joka vaikuttaa suoraan auton käyttäytymiseen. Se on edelleen sedan, lisäksi sen pienikokoinen suuri viihtyvyyteen ja avaruus (Erityisesti 506 litraa runko), on osoitettu hyvin mukava ja kätevä, tunnussana tuotemerkin.

Se tuntuu kevyt auto (Tämä versio sanoo 1165 kg mittakaavassa), jossa on hyvä setup (Osa alustan ja “vanha” C3) ja nice touch ohjaus (Virta) pyörästä antelias mitat. dieselmoottori edelleen erottua valmiita siirtymään, sen joustava ja merkki hyvän vastauksen reilusti alle tiskillä.

Sanoi ohjauspyörä, jota löysimme muutama vuosi sitten ensimmäisessä kosketuksessa, vielä enemmän sääntelyä kuin korkea, tekee tajuaa niin, että tämä on auto filosofia “edullisia”. Et löydä iso “ylellisyys” joitakin yksityiskohtia, kuten moottorin äänieristystä tai sisällä, jossa kovan muovin hallitsevat. Mutta on totta, että kynnyksellä uuden 7-tuumainen kosketusnäyttö matkustamossa on nyt läsnä ja moderni.

Citroen C-Elysée 2017

Citroën C-Elysée 2017: hinnat

– bensiini:

C-Elysée PureTech 82 tuntea: 11100 euroa.

C-Elysée PureTech 82 Shine: 12000 euroa.

C-Elysée VTi 115 tuntea: 12300 euroa.

C-Elysée VTi 115 Shine: 13200 euroa.

C-Elysée VTi 115 EAT6 tuntea: 13600 euroa.

C-Elysée VTi 115 EAT6 Shine: 14500.

C-Elysée VTi 115 GLP tuntea: 14350 euroa.

C-Elysée VTi 115 GLP Shine: 15250 euroa.

– diesel:

C-Elysée BlueHDi 100 TUNTEELLA: 13400 euroa.

C-Elysée BlueHDi 100 Shine: 14300 euroa.

(Hinnat myynninedistämistarkoituksessa alennus 2500 euron mukana, jos ne rahoitettaisiin lisäksi alennuksen 1300 euroa ja hinta lisätään pohja on alle 10000 euroa)

Citroen C-Elysée 2017

Saatat myös olla kiinnostunut

Citroen C-Elysée, tehokkaampia moottoreita

Citroën C-Elysée, Fiat ja Skoda Rapid tyyppi, kolme mielenkiintoista vaihtoehtoa

Adblock
detector