Ateca Istuin FR: Testaa hinnat ja urheilullisempi video Ateca

Ateca Istuin FR: Testaa hinnat ja urheilullisempi video Ateca

Ateca kokeillut uutta Seat FR, sportiest SUV Espanjan tuotemerkin jo myy diesel- ja bensiinimoottoreita 150 ja 190 hv.

Ateca Seat FR saapuu

Ateca Seat FR saapuu

Ateca Seat FR saapuu

Ateca Seat FR saapuu

Ensimmäinen nujakka kanssa Ateca Seat FR, versio entistä dynaamisempi lähestymistapa kaikkia tämän kompakti SUV. Mikään lähestymistapa tämä uusi malli nopeasti tarkkailla, miten kuva on ominaista puskurit samassa korin väriseksi, Eri alumiini insertit, Ristikot maalattu musta kiiltävä, logo FR ritilälle ja takaluukku, yksinomainen pyörien 18 tai 19 tuumaa ja merkitty takaspoileri.

pääset sisusta Ateca Seat FR ja ainutlaatuisuus sen sisustus on myös valtaa elegantti ja yksinomainen musta verhoilu joka eroaa jyrkästi punainen koristepistoksen, motiivi, joka tavoittaa myös ohjauspyörän tai vaihdekepin nuppi, ja mukana on alumiini polkimet tai FR logo koriste bändi, joka on kynnyksellemme.

Ateca Seat FRAteca Seat FR, kaksi TDI ja kaksi EcoTSI

Ateca Seat FR Sitä on saatavana kahtena dieselin vaihtoehdot, jotka molemmat perustuvat moottoriin 2.0 TDI, joilla on valtuudet 150 tai 190 hv, aina 4Drive neliveto, jossa on manuaalinen kuuden vaihteisto on vähemmän tehokas automaattinen siirto ja DSG dual-kytkin seitsemän nopeus paremman suorituskyvyn. Vaihtoehtona on bensiinimoottori 1,4 TSI 150 hv, joiden hinta on 31340 euroa arvostella sitä 27840 Hän diskontataan ja jos ostoksen merkki- merkitsee pääsyä askel alue rahoitetaan. Voit tarkistaa kaikki hinnat Ateca Seat FR tuotevalikoima täältä.

Ateca Istuimen 1,4 TSI 150 hv on käytettävissä kuuden nopeus manuaalinen siirto, mutta voi myös asentaa automaattinen seitsemän nopeus DSG More- 2150 euroa, molemmissa tapauksissa etuvetoinen. Jotka haluavat valita AWD 4Drive sinun täytyy tehdä lisäinvestointi 2660 euroa, mutta siellä on myös mahdollisuus yhdistää 4×4 automaattisella DSG, tässä tapauksessa kuusivaihteinen versio 1510 euroa enemmän.

Ateca Seat FRAteca Istuin FR: 2.0 TSI 190 DSG7 4Drive

Mutta konepellin alle yksikön on suoritettu Ateca Seat FR uusin mekaniikka oli, ponneaine 2.0 TSI 190 hv, että aina liittyy automaattisen DSG7 ja AWD 4Drive. Me ammuttiin ensimmäinen kilometriä pikateiden jotka ohittavat Madrid ja heti huomannut poikkeuksellinen sujuvuuden Tämä bensiinimoottori, joka työntää hyvin matalilla käyntinopeuksilla. Tämä versio pystyy läpäisemään 0 100 km / h 7,9 sekunnissa ja maksiminopeus on 212 km / h. Alueilla, joilla voimme vähentää kaasua myös kuinka nopeasti vaihtamiset osoittaa lähetystä, jopa enemmän ketterä, jos valitsemme Sport-ohjelma, mutta myös urheilullisemman tilassa valtava tasaisuus.

Tulevat satamaan Navacerrada ja päätti hyödyntää aktiivisen alustan varustamiseen meidän Ateca Seat FR. Käyttäen valitsin Drive Profile Voimme päättää mitä me mieluummin jousituksen asetukset milloin tahansa: Comfort, Normal tai Sport. Tällöin alempi jousitus 10 mm, sijoittamalla rungon SUV lähempänä asfaltti. Ohjausryhmä tuntuu myös muuttaa aste apua riippuen valitusta ohjelmasta ja sekä nousu ja laskeutuminen portti maatilan tien varrella mutkainen reitti “seitsemän kapinat” tarkista tehokas toiminta Ateca Seat FR, piirustus paljon hienovaraisuutta käyrät, joiden kehon Roll hyvin sisältöä ja tarjoamaan aina huomattavanasteinen mukavuutta.

Ateca Seat FR testiAteca Istuin FR: kattava

Jos päätämme tehdä Manuaalinen-peräkkäistä käyttöä muutos ohjauspyörän mela, nauttiminen saavuttaa korkeampi, mutta voimme myös hyödyntää mukautuva vakionopeussäädin nopeissa tai hyödyntää ajo avustajat ovat osa standardin ominaisuuksia Ateca Seat FR, on tehokas tapa polveutuvat valvonta Voisimme kokeilla myös lyhyen matkan off-road ja maakunnassa Segovia.

Säännös Ateca Seat FR Täysi LED-ajovalot sisältää ohjaus ajoneuvon kuolleen kulman ja takana liikenne peruutuskamera 360, pysäköintitutka, navigointijärjestelmä näyttö 8 ” Full Link portista sähköinen avaaminen ja handsfree-toiminnon. Maastoauto, joka ei laiminlyödä tekniikkaa, mutta ajamisen iloa on taattu, koska tuntemukset, joka jätti meidät versio 2.0 TSI 190 hv DSG7 4Drive.

Adblock
detector