Nissan Qashqai 2017: SUV johtaja muutoksia ... ja yritimme sitä!

Nissan Qashqai 2017: SUV johtaja muutoksia … ja yritimme sitä!

2. sukupolven Nissan Qashqai edelleen johtaa myynnin maastoautoalaan. Nyt uudistettu kuvien ja teknisiä parannuksia edelleen tähti. Riippumatta yritimme ensimmäistä kertaa!

Nissan Qashqai 2017: uudistamista myydyin SUV kuvat

Nissan Qashqai 2017: uudistamista myydyin SUV kuvat

Nissan Qashqai 2017: uudistamista myydyin SUV kuvat

Nissan Qashqai 2017: uudistamista myydyin SUV kuvat

Kymmenen vuotta sitten, Nissan voisi liikkua luominen master Qashqai, joka avasi ovet Eurooppaan lähes uuden luokan ajoneuvojen: ne Suosittu kompakti SUV. Ennennäkemätön menestys on japanilainen brändi johtava segmentin yhä vakaata edistystä. Kun vuoden alussa 2017 myös levymyynti, Nissan Qashqai 2017 ei muutu radikaalisti, mutta se on edelleen ajoneuvon käynnistettiin vuonna 2014 (eli sen toisen sukupolven), Mutta jonka uudistaa ja tietyt tekniset parannukset elävästi ja pitäisi antaa argumentteja pidätellä päälle markkinoilla muutaman vuoden.

Kuten tavallista “restyling” mallin, ulkoa ja kosmeettisia muutoksia Ne ovat keskeisiä toimijoita uuden Nissan Qashqai. Uusi muotoilu parantaa ominaisuuksia auton, hienoimpia ja päivitetty. Se hyväksyy kaareva etukotelon jossa on kaksi reunaa ja ajovalot vähemmän korkea, mutta suurempi kanssa LED-huomiovalot Ne muodostetaan uusi kevyt allekirjoitus bumerangi muotoinen sekä halogeenilamput ja uusi “Full LED” mukautuva (Standard ja uusi Tekna Tekna + viimeistely). Ajovalot ritilät kapea Vee muodostaa ominainen piirre uuden kuvan Nissan, kun taas edessä puskurin tulee aggressiivinen, enemmän monimutkaisia ​​muotoja ja näkökohta “premium” hopea viimeistely leikkaa N-Connecta. Takana saa myös uuden puskurin ennusteiden satiini värit, jotka antavat enemmän pakkaus (N-Connecta) ja lentäjät ovat samanmuotoisia mutta uusien sisustus, tumma tausta ja valo allekirjoitus LED muotoinen “bumerangi” suuremmat. vihdoin rengas suunnittelu monimutkaisempi 17, 18 ja 19 tuumaa ovat aerodynamiikan parantamiseksi joka koskee myös pohjaan edessä puskurin, joka hyväksyy muodot ulkoneva ja “tuottaa pyörteitä” (ilmailu- inspiraation) vastuksen vähentämiseksi ja soinnin.

Nissan Qashqai 2017: Inside

Kun sisällä uuden Nissan Qashqai 2017 on oleellinen muutos uutta, moderni pyörä näkökohta, jolla on tasainen alaosa, hieman paksumpi vanteen ja keskus pienempi jää enemmän, kun otetaan kolme säteet. On enemmän näkyvyyttä uusjakoa ohjaustekniikan painikkeiden toiminnot (vasen säde) ja vakionopeudensäädin (oikea säde). päätteet uusitaan alkaen tuuletusaukot, oven kahvat ja jotkut muovi alareunassa kantaja. Vaikka uusi ohjauspyörä on vakio, istuimet ovat identtisiä viimeistely Visia, Acenta vastaanottaa uusia verhoilu ja suunnitellaan uudelleen päättymisestä N-Connecta, leveämpi ja kirjekuoret. Suurin uutinen on lisäämällä huippuluokan viimeistely kutsutaan Tekna +, Se sisältää pehmustettu nahka Nappa erittäin houkutteleva keskellä istuimet (edessä ja takana). Etuistuimet synkronoidaan sähköisesti muisti peilien ja ovat pneumaattisesti säädettävä ristiselän. silkinpehmeä asuntojen peilien ja kattokaiteet täydellinen viimeistely ja hain evä antenni Nissanin Connect vaihtoehto. Loppuun huippuluokan tarjoaa, Nissan sisältyy optio palkkion Bose äänentoiston kahdeksan kaiutinta vain Tekna ja Tekna valmiiden + … kuitenkin huolehdittava siitä, että kaksi muuta ääniasetukset on myös parannettu.

Nissan Qashqai 2017Osana ajo tuet, järjestelmän käyttöliittymän Nissan Connect on parannettu olevan intuitiivinen ajon aikana on nyt sisällytetty tukijärjestelmät jalankulkijoiden havaitsemisjärjestelmä on kytketty eteen anti-collision itsenäisistä jarrutus alhaisella nopeudella sekä havaitaan liikennettä takana. uusi lukko on avustava nimeltään SSA, joka immobilizes auto voi ottaa jalka pois jarru vasta kolme minuuttia oli sähköinen jarru aktivoituu. Nykyisten järjestelmien “Älykäs Safety Shield“Jotka sisältävät Forward Alert, kaistavahti, liikennemerkki tunnustamisesta, väsymys havaitseminen, pysäköintitutka kamera ja visio on 360 parannettu ensi vuonna kevään tuloa PROPILOT vuosi: ensimmäinen askel kohti autonominen ajo Nissan. Tämä osittain itsenäisen järjestelmän ohjattu turvaetäisyys, pitäen kaista, kiihtyvyys ja jarrutus (ja piste vaihto X-Tronic) on yhden kaistan liikennettä valtatie tai nopea ja olosuhteissa ruuhkautumisen liikennettä.

Nissan Qashqai 2017: käyttäytyminen ja moottorit

Päästä SUV, NNissan Qashqai 2017 on miellyttävä ja värikäs, erittäin mukava uusi kuppi-istuimet, enemmän virtaa uuden ohjauspyörä. Me varmuuskopioida kokea tavallista tunteita Qashqai ja pisteen edelleen tarkentamista, puuttumisen moottorista tulevia tärinöitä tai tien, selitetään joitakin suspensio muutokset uudet renkaat, paksumpi vähemmän kevät matkailu ja stabilointiainetta. SUV liukuu sujuvasti alas asfaltti taas hyvässä kunnossa, mutta jos auto hajoaa vakaasti osoittaa, että välittää epätasainen pinta liikaa. Suunta uudelleenkalibroidut jossa on akseli ja uusi tyyny on erittäin mukava jäisi vielä paradoksaalisesti se on jonkin verran epätarkka sen keskipisteen ja alhaisella nopeudella (vaikka järjestelmä “aktiivisen talteenoton valvontaa”). Sen sijaan, piirustus käyrät tie (tai moottoritie), Qashqai voittaa tarkkuus ja kosketa linkittäminen mutkissa, dynaamisuus, hyvin vähän kehon laiha ja paljon luottamusta kuljettajalle: näennäisesti urheilu- käyttäytyminen, jonka vastine on niin voimakas lasku jousitusmukavuuden. Itse että kiinteys vaikuttaa motorisia taitoja ja jotkut reaktiot suuntaan kiihtyvyydet Pienemmät vaihteet.

Nissan Qashqai: Interior Nissan Qashqai 2017 äänieristys on parannettu uusien materiaalien etuovet, takapyörän kaaret ja sisällyttämällä paksumpi takaikkunat, mikä ei pidetä ratissa ja Nissan kvantisoida parannusta 5 prosentin kuulemaan keskustelun aluksella, joten voit tarkistaa meidän tekninen keskus. Ajo NVH moottorit edelleen läsnä sekä bensiinimoottorin, huomaamaton, erittäin kuultavissa dieseliä nousevat järjestelmä, vaikka käsitys häipyy matkanopeudella jossa aerodynaamista ja vierintämelua on ollut hallinnassa . Mielenkiintoisesti kosketa mekaaninen vaihteisto 1,6 molemmat moottorit on erilainen, hyvin vähän koostuu bensiiniä, paljon mukavampaa dieselin ja merkitty kiinteämpi vaiheet. Manuaalinen versiot on yhteistä tietyt jyrkkyyttä käytettäväksi Pienemmät vaihteet vuoksi kytkin- ja Retkiluistelu herkkä kohta, joka häviää täysin automaattinen X-Tronic CVT käynnissä tasaisuus herkullinen Suorittamisen lisäksi siirtymiä nopeasti: ihanteellinen ratkaisu mukavasti Nissan Qashqai 2017 vaaleissa, vaikka vain moottorin käytettävissä 1.2 bensiini ja 1.6 Diesel, ja ristiriidassa 4X4 järjestelmään. Yllättävää kyllä, tämä muutos, joka on kytketty dCi moottori parantaa merkittävästi havaittuun äänenlaatuun, joka tulee vähemmän percutante, kuten parempi suodatus koko alueella käytön. Se on myös onnistuneesta myynnistä Diesel 1,5 dCi 110 hv.

Molemmat moottorit, 130 hv 1,6 dieselin ja 1,6 bensiini 163 hv Siirrä Nissan Qashqai tiettyjä dynaamisuutta, vaikka se on turha mullistaa nekin ja vaativat urheilullisuutta ja suorituskykyä joilla ei ole varaa (myös molemmilla on vähän moottorijarrutusta). Itse asiassa ei pitäisi viivyttää liian jarrutukseen tai ajo liikaa vauhtia. Vaikka se on jarrutusta Hyvä kosketus ja vaikka saada hyvä kaarreajossa neutraalisti ja tuki upeasti, Qashqai ei arvostavat sitä istukaltaan ja käsitelty tylysti: se ei ole urheilua, tietenkin. Hänen forte on hiljaa liikkua alle 2000 rpm (Diesel) ja 2500 rpm (bensiini) ja osoittaa vahvuutta yllä, nauttien keskimäärin rajoitu 3500 ja 4000 rpm vastaavasti vaiheessa, että olisi Nosta voimakkaita. Hänen filosofiansa on enemmän SUV kuin koskaan: Se on enemmän hienostunut kuin prestacional, nauti enemmän aplomb kuin ketteryyttä, viljellä hienostunut puoli matkailun vastaan ​​urheiluhenkeä ja uhrauksia maastokäyttöön näyttää selvästi kauempana kuin koskaan merkin, ja varaa isoveljensä X-Trail on myös uudistettu pian.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Joten Nissan Qashqai muutokset kuvat

Nissan Rogue Urheilu: American Qashqai

Nissan X-Trail: perusteellinen testi isoveli

Adblock
detector