Dudas: Erääntyy bensiiniä? Ja Diesel? Onko ne menettävät ajan myötä ominaisuutensa?

Dudas: Erääntyy bensiiniä? Ja Diesel? Onko ne menettävät ajan myötä ominaisuutensa?

Oletko koskaan ihmetellyt, jos se vanhenee bensiini tai diesel? Onko autoa ei käytetä, kuin jos siirrytte hybridi- ja kaasun malleja kuin kuluttaa, se vaikuttaa aika?Dudas: Erääntyy bensiiniä? Ja Diesel? Onko ne menettävät ajan myötä ominaisuutensa?

Mielenkiintoisia tiedustelu reagoimme tänään ansiosta kysymykseen meidät Isabel Pérez. Ehkä sinäkin kun olet esiin ja jos ei ole, varmasti nyt sinulla on myös epäilyksiä. Tämä on kysymys “Enemmän ja enemmän bensiinimoottorit, jotka on sovitettu käyttämään kaasun tai suoraan niiden hankintahinta oli ensisijaisia ​​toimia propaania tai metaania. jopa On plug-in hybridi jotka liikkuvat suurimman osan ajastaan ​​sähköllä. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia kuljettajille, erityisesti niissä malleissa (metaania), jossa he eivät pitäneet sitä voida valita, minkä tyyppistä polttoainetta käytetään Jos bensiini caducase. todella se hajoaa ajan myötä? Ja Diesel? Mitä hidastaa tai kiihdyttää hajoaminen? Kuinka paljon pitää tapahtua, jotta ne käyttökelvottomia?”. Ja tämä tulee seuraavaksi vastauksemme.

Meidän tekninen asiantuntija vastauksia

Näihin kysymyksiin olemme käyttäneet Tutkijat Liikkuvuusalue Repsol teknologiakeskukseen. “Prosessi hajoamista polttoaineen -Me sanovat- on hapetus hiilivetyjen tuottaa liukenemattomia yhdisteitä ja kumeja, jotka voivat antaa ongelmia varastoinnin, kuljetuksen ja loppukäytön polttoainetta. tekijöitä, jotka vaikuttaa Tärkein keino tähän hajoaminen ovat polttoaineen koostumus, aika, hapen läsnä ollessa, valo esiintyvyys, altistamalla polttoaineen korkeita lämpötiloja ja Metallin läsnäololla on että toimivat katalyytteinä hapetusreaktioiden. “

“Siksi -añaden-, The kesto polttoaineen riippuu useista tekijöistä, molemmat liittyvät omien luonto diesel (Alkuperä, koostumus, sisältö biopolttoaineiden, jne.), Kuten ulkoiset tekijät (valo esiintyvyys, korkea lämpötila, metallien läsnäolo tai veden läsnäollessa). Kokemuksemme osoittaa, että 3-6 kuukautta ajanjaksojen yli voi aiheuttaa epävakautta bensiinien ja dieselmoottoreille, muuttamalla niiden fysikaalis-kemialliset ominaisuudet ja aiheuttava jäte mikä voi aiheuttaa ongelmia. “

On kuitenkin myös totta, että uudet kaavat “avulla suojellaan polttoainetta pidempään 12 kuukautta, suojaava polttoaineen ja moottorin polttoaineen ruiskutus ja palamisen optimoinnin”. Tämä johtuu siitä, että ruosteenestoaine komponentteja ja sisältää emulsionhajotusaineina. Jopa kaasuöljyt tapauksessa Repsol, on stabiloiva metallideaktivaattoria kaava.

Että on” yksinomainen patentti Repsol, neutraloidaan metallit liuotetaan polttoaineen. Lisäksi ne sisältävät antioksidantin muotoiltava uudelleen jarrutuksen luonnollinen hapettumisen dieselin ja dispergointiainekomponentin estää liukenemattomien hiukkasten talletettu. Näiden elementtien pidentää kaasuöljyn ja ylläpitää sen vakaus saavutetaan se, että rehu järjestelmät ja injektio moottoriajoneuvon ovat puhtaampia, jossa on parempaa suojaa ja alhaisemmat ylläpitokustannukset“.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kysymykset: Pitäisikö minun välttää tilanne käsijarrun auton kuvaamisen jälkeen nopeasti?

Epävarma: Diesel, Normaali tai premium? Miten se vaikuttaa?

Kysymykset: Voitko murtaa turbo mennä jalka pöytään?

Adblock
detector