Miten korjata renkaat ... hyvin vähällä vaivalla

Miten korjata renkaat … hyvin vähällä vaivalla

Vain renkaat kuljettaa elämää ‘vetää’ renkaita autoon. On helppo päätyä vaurioitunut, matala profiili pyörät. Mutta ratkaisua heidän …

Renkaiden korjaus: kaikki salaisuudet

Renkaiden korjaus: kaikki salaisuudet

Renkaiden korjaus: kaikki salaisuudet

Renkaiden korjaus: kaikki salaisuudet

Hillitsee ovat tärkeimmät vihollinen renkaidemme, Seuraavana vuorossa ovat suuren kuoppia, kun se tulee heikentämään sen eheyden; kun hiekkatie tai pöly vuoria jarrujen, peittokuvien, ovat unmercifully tekijöistä, jotka likaantuvat. Ja näiden hakattu ja likainen renkaita automme ulkonäkö huononee.

Kaava saada takaisin hyvä näyttää tämän auton korvata ne uuden pelin. kuitenkin Se ei ole toivottava ratkaisu aina. Toisaalta, Jos katsomme kaatopaikoille tai hankittu passiiviselta, vaarana, että joko eivät ole parhaassa kunnossa tai jopa esittää huonossa kunnossa aluksi vaikea hahmottaa: pieni halkeama pilaa vanteen ja joskus se ei enää havaita, kunnes rengas ei ole asennettu. Ja valitettavasti vain harvat roistoja, jotka hyödyntävät Internet-myynti saattaa näitä viallisia tuotteita. Itse halkeaman korjaamiseksi alumiini vanteen kyllä ​​minäkin engañaron- minulle tulee maksaa välillä 50 ja 100 euroa.

Toinen ratkaisu käsittää korvaaminen renkaidemme uusilla, mutta tämä toiminta on hyvin kallista. Kuten edellisessä tapauksessa etu on, että voit valita, mitä tarvitset tai haluat useista mahdollisuuksista.

Renkaiden korjaus itse

Kuitenkin vaihtoehto täällä Olemme valinneet on palauttaa kuin vahingoittuneet renkaat. Teemme tämän monista syistä: tietävät oman valtion, emme tarvitse eri renkaita että me ratsastaa, me todennäköisesti haluaa, koska me valitsimme hänen aikanaan muun muassa seuraavilla vaihtoehdoilla; jopa koska niiden kiinnittämiseksi on hyvin edullinen ratkaisu: jos haluamme ammattilainen, hinta on välillä 40 ja 80 euroa rengasta; jos teemme sen itse, joihin liittyy materiaalien, eli enintään 60 euroa15 Putty, 12 spray pohjamaali, maali niin paljon siitä, mitä ne maksavat ja haita.

Voit myös aikaero alkuperäiset renkaat automme yksinkertaisesti muuttaa niiden ulkonäköä, joilla alkuperäisen värin toisaalta haluamme enemmän.

Urakka itse viimeksi vähintään työkalut -lijadora, lastalla ja jos mikä kompressori ja ase; pukit ovat myös hyviä nostaa auto- ja manaa, yli paikka katettu jossa sen toteuttamiseen; mutta vastineeksi, paitsi maksaa paljon vähemmän se antaa tyydytystä riipu ketään siitä.

Jos tämä tuntuu vakuuttava, nämä ovat vaiheet sinun on noudatettava, jotta auton renkaat takaisin loiston ensimmäisenä päivänä. Huomaa, että sinun tulee koko toimintaa parin tunnin rengasta kohti.

Renkaan korjata askel

  1. Vaikka se on liian ilmeinen, puhdistaa ne. Voit käyttää erilaisia ​​tuotteita, joista useimmat perustaa tehokkuutta happamuuden, mikä antaa niille tietty syövyttävä valtaa, joten hallita niitä huolellisesti. On kuitenkin syytä käyttää niitä, koska ne toimivat hyvin. Suosittelemme ottamaan käden All Wheel Cleaner Meguiar (14,95 euroa) – “limpiallantas käyttövalmis ja helppo levittää, on voimassa kaikentyyppisten pinnat ja vaikka suihkutetaan rengas puhdistuu tehokkaasti ja turvallinen “kertoo Victor Cano, Detailing- Store ja jos haluat vielä enemmän pro, pyörä Britghtener (36,95 euroa) saman merkin -” suosii monia ammattilaisia ​​ansiosta suuri teho, on happo-emäs mutta kunnioittaa kaikkia materiaaleja, jos joitakin ohjeita säilytetään, laimennoksella 1: 4 voi saada suorituskykyä ja erittäin hyviä tuloksia erittäin likainen renkaat vain spray ja avulla harjalla tai erityisen harjaa Uudistin likaa toimia seuranneet selkeyttää ja on moitteeton renkaat “, Cano sanoo.
  2. Jos sinulla on tärkeä läsnäolon jauhe jarrupalat Edellisen tuotteet itse eivät aio palvella. Tarvitset ennen kuin ne tarttua, rauta dekontaminointiaineen. Ne haisevat hyvin erikoinen tapa, mutta ovat erittäin tehokkaita. Britemax Iron Max (15,85 euroa), mukaan myynti- Detailing Store, “on yksi markkinoiden parhaista, ilman heikko haju kirsikka tekee siitä erittäin houkutteleva käyttää, sen koostumus on suunniteltu poistamaan kaikki rauta saastuminen Ferodo ja edelleen muiden limpiallantas onnistuta poistamaan jauhavan annetaan vaikuttaa noin 7 minuuttia, jonka jälkeen kerran näemme, miten hän reagoi hajottaa likaa ja rauta takertumista pintaan, selvitämme vedellä ja valmiina. ”
  3. kerran vailla likaa -Kun jotkut riittää tänne, varsinkin jos se tulee takarenkaat, vähemmän todennäköisesti saada golpes- korjaus alkaa. Jos ei desmontaste pyörä alkaa minä teen plantearte työskentelevät mukavampaa vaakasuunnassa. Suojattu taulukko tai pukit voi toimia vakaan tuen.renkaiden korjaus
  4. Sinun täytyy tunnistaa, missä naarmuja ja kuoppia on sijoitettu, yleensä niitä ulkoreunaan levyn ja kun tehty, siirrymme hionnan alueiden vahingoittuminen, mitä voit käyttää epäkeskohiomakoneella. kompensoi käyttö hiekkapaperi että rouhinta (80), ensin, jotta saadaan tietty yhdenmukaisuus puree; ja vasta sitten tehdä sen pehmeämmällä hiekkapaperilla (120 tai 240) parantaa maaliin. Juuri tämä vaihe, soveltamalla liuotin dekontaminoitavissa universaali, joka poistaa kaikki jäljet ​​rasvaa sekä.renkaiden korjaus
  5. Encintamos renkaan niin että, jos me maalata myöhemmin tule tahroja. En mustamaalata sitä myös kitti jos meidän täytyy käyttää sitä.renkaiden korjaus
  6. On aika korjata alueita, joilla menetimme osa materiaalista vanteen. Hiomisen jälkeen nämä tappiot näkyvät suurina, mutta älä huoli, koska se on helppo täyttää ne ja antaa heille oikealla tavalla. Käytämme polyesteri kitti täyteaineen ja katalyytin se, saamiseksi yhdenmukaisuus sovellus muun renkaan. Tämän toimenpiteen jälkeen ja kerran kuivattiin, joka kestää vain muutaman minuutin, hiekkaa se hiekkapaperilla 400 kuiva.renkaiden korjausrenkaiden korjaus
  7. Annamme sinulle spray pohjamaali reunaan niin, että maali on asetettu oikein. Löydät sen, kuten kitti alumiini maalia missään erikoisliikkeen. Tavoite on jakaa sen hyvin: se on yksi avaimista maalaus prosessi on virheetön.
  8. Se on aika maalata. Voit pitää alkuperäinen väri vanteet tai valitse toinen. Joka tapauksessa valita joko väri, jopa käyttämällä koodeja kunkin merkin epävarma. Se antaa pintakerros, joka ensikierron; sitten tarkemmin. käyttö ase tai spray, alukkeena, paikassa, jossa ei ole pölyä tai tuulta riski Hiljaa hyvä tulee, säilyttää oikea etäisyys vanteen.renkaiden korjaus
  9. Maalauksen jälkeen vaiheen, odota kuivaus ehdottomuus. Ohitettuaan mikrokuituliina mukaan puhtaana, tietenkin poistaa kaikki jäljet ​​pöly talletettu, ja soveltamalla lakka, joka antaa suuremman kirkkauden ja suojaus maali. Vaikka on suositeltavaa laittaa useita kerroksia.renkaiden korjaus
  10. Tarttua aika kuluu kuivaus vanteen ennen asennusta, puhdista jarrusatulat, pellin… Lyhyesti sanottuna, kaikki mitä näet, sillä vaikka se voi tuntua, että ei kulkea liuottimella liottaa rag huomata, jos se koetaan.

Adblock
detector