Audi RS7 Sportback pris, nå i salg

Audi RS7 Sportback, pris for SpaniaAudi RS7 Sportback, pris for SpaniaAudi RS7 Sportback, pris for SpaniaAudi RS7 Sportback, pris for Spania

Utvalget av den fornyede Audi A7 Sportback er ferdig med tilgjengelighet Spania hans ekstreme og kraftigere versjon: den RS7 Sportback.

den RS7 Sportback pris det er 138,720 euro. Denne sporten varianten omfatter den kjente motoren 4.0 TFSI V8 biturbo presset til 560 hk makt. I jakten på å gi det beste forholdet mellom dynamikk, motoriske ferdigheter og sikkerhet, den siste utviklingen av Systemet permanent firehjulsdrift quattro Det er til tjeneste for RS7 Sportback.

Transfer kraft Audi RS7 Sportback asfalten styres gjennom en Tiptronic automatisk endring av momentomformer åtte-trinns. Resultatet av kombinasjonen av mekanikk og overføring indikert, signeringen av de fire ringer kunngjør en akselerasjon av 0 til 100 km / t på 3,9 sekunder og en maksimal hastighet elektronisk selvbegrensende til 250 km / t (280 km / t med den dynamiske pakningen og opp til 305 km / t med dynamisk Plus pakke).

En av de interessante systemer som omfatter den Audi RS7 Sportback Det er enheten Audi Cylinder on Demand, hvorved i henhold til kjøresituasjonen og til å oppnå maksimal effektivitet De koble fire av de åtte sylinderne i motoren. Gjennomsnittlig drivstofforbruk er deklarert 9,5 l / 100 km, som representerer en reduksjon på 0,3 l / 100 km fra den foregående RS7 Sport.

Fra et estetisk synspunkt, RS7 Sportback Det har elementer som skiller den fra resten av serien A7, som for eksempel en forskjellig frontgrill og anklaget sekskantet form og quattro-logo på den, luftinntak større, følgende eksosutløp eggformete, fremre og bakspoilere og to typer av kombinasjon av hjul og dekk (275/30 R20 og R21 275/30).

den tilpasningsmuligheter Audi RS7 Sportback De er fler både utvendig og innvendig, selv om tilførsels dominerer finnes forskjellige utførelser matt aluminium, skinnende sort og karbonfiber. Hvis du ønsker å sette din smak RS7 Sportback, Audi Exclusive avdelingen vil prøve å møte dine behov.