Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi 136 hv: todellinen kulutus

Opel laajentaa valikoimaansa uuden Astran joissa perheen elin, jota kutsutaan Sports Tourer. Meillä on jo todisteet ja alamme arvostamaan kulutustaan.

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: ensivaikutelma

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: ensivaikutelma

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: ensivaikutelma

Opel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: ensivaikutelma

jo olemme tekemisissä ensimmäinen yksikkö Uusi Opel Astra Sports Tourer, uusi tuttuja kehon Compact on myönnetty Vuoden Auto Euroopassa 2016 Aloitimme todisteita uusi dieselmoottori tuotemerkki, 1,6 CDTi 136 hv teho, tällä kertaa mukana on kuuden nopeus automaattivaihteisto; muutos momentinmuunnin, mitään kunnianhimoinen, ja oikeastaan ​​vain etsivät ylimääräinen ripaus ajomukavuutta. Suorituskyky on vaatimaton perhe, vaikka hänen hyvä moottori tekee kaiken voitavansa: päivittäinen käyttö on mukava, ei sen enempää.

Nyt siirrytään ensimmäisen Mittausten Varsinainen työ tie, ehkä presagiábamos korkea menoja, mutta tietokone aikana ulkopuolisia reittejä ajavilla on osoittaa meille päinvastaista. On totta, että laivalla tietokone on hieman optimistinen, mutta pääsimme vihdoin tarkistaa kulutusta että Matkustan alas 5 litraa 100 kilometrillä, mikä tekee hänestä maailman kilpailukykyisin niitä suoraan vastustajia. Kaupungissa, järjestelmää Stop / Start, Hänellä on meille kulutti 6,2 l / 100km, kiitettävästi menoja, ottaen huomioon, että automaattiohjaus siirto ei ole aivan tehokasta.

Arvioi auton ilmaiseksiOpel Astra Sports Tourer 1.6 CDTi: ensivaikutelma

Mitä meidän vaikutelmia ensimmäisen päivän käytön jälkeen uuden Opel Astra Sports Tourer 1,6 CDTi 136 hv, on huomattava, että hänen runko ei ole näyttänyt meille erityisen suuri jossa varapyörän (alle 450 litraa mitattuna), joten odotamme mitata yksikkö renkaanpaikkaussarja onko parannusta kilpailijoihinsa nähden. Kilpailutilanteessa, se on askel alle, kun otetaan huomioon, että kaikki (paitsi Kia Cee'd SW ja Hyundai i30 CW) Hiero tai yli 500 litraa, koska on myös tapaus Volkswagen Golf Variant 555 litraa ja Peugeot 308 SW 525 ja jälkimmäisessä korjaussarja. Kärkeen on mahdotonta hoitaa tänään Honda Civic Tourer, peräti 640 litraa hätäkorjaussarjan.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testasimme Opel Astra Sports Tourer

Opel Astra 1.6 CDTi, yritimme paras Astra

Adblock
detector