Citroen C3 PureTech 110 HP: arvioita ja todellisen kulutuksen

Citroen C3 PureTech 110 HP: arvioita ja todellisen kulutuksen

Citroën on aina ollut sitoutunut käytännöllisyys ja sisäkäyttöön niiden hyödyllisyys. Jo aloitimme testaamalla uutta C3 … ja säilyttää samoja periaatteita.

Citroen C3 PureTech 110: -ensivaikutelmia

Citroen C3 PureTech 110: -ensivaikutelmia

Citroen C3 PureTech 110: -ensivaikutelmia

Citroen C3 PureTech 110: -ensivaikutelmia

Ensi näkemältä varma aivohalvauksia uuden Citroen C3 tulee muistuttavat C4 Cactus, erityisesti Jos valita Shine viimeistely jotka jo kuuluisa airbumps (Nämä sivusuojaus elin). Ja koska menestys tämän mallin, se ei ole vaikea ymmärtää, että Citroen ovat antaneet mahdollisuuden asentaa nämä ulkoseiniin myös sen uusi apuohjelma.

Citroen C3 PureTechTulossa arvon ja uuden Citroen C3 (Tämä linkki myös nähdä niiden hinnat Espanja), aloitimme selittää, että testattiin alun perin yksikön voimanlähteenä on tuttu kirkas PureTech 1,2 kolmen sylinterinen moottori, versio 110 hv. Tämä bensiinimoottori on merkittävä sen heti push ja lineaarisuus kaikissa Gazan operaation. Se on liitetty laatikko 5-nopeus manuaalinen siirto, Onnistunut lopullinen kehitys mutta pidemmällä kuin haluttua reittiä, koska sillä ajaa muutosta ensimmäisen kerran huomaa, että Citroën jatkaa linjaa tässä asiassa. kosketus on sileä ja tarkka kytkentä, mutta on liian paljon etäisyyttä eri vaihdetta.

Jotain vastaavaa tapahtuu kanssa Suspensiota, jossa uusi C3, jossa se selvästi on vallinnut mukavuutta minkä tahansa näkökohdan, hyvä suodatusteho, mutta liian paljon elastisuus kevätkääryle ja aiheuttaa jonkin verran epätarkkuutta liikeradan tahansa kohtalaisen vahva tuki. Paljon vähemmän voidaan sanoa, että niiden toiminta on vaarallinen, päinvastoin, sillä heidän reaktioitaan jarrutettaessa ja äkillisiä suunnanmuutoksia ovat erittäin jalo. Vain olla selvää, että on olemassa tasapaino kilpailevan kuten Volkswagen Polo tässä suhteessa. Se on mukava apuohjelma ennen kaikkea.

se paras uusi Citroen C3 selvästi on käytännöllisyys ja monipuolisuutta tarjotaan tarpeen, sisäosan kanssa, joka tekee millimetrin sen ulkomitat pituusyksikköä. Itse asiassa, enintään 4 metriä pitkä, ja tarjoaa jo hyvän runko 325 litraa jolla se sijaitsee hyvin sijoitettu luokkaan.

Citroen C3 SisätilatCitroen C3 todellisen kulutuksen: parempi bensiini tai diesel?

Kuten tavallista apuohjelma, koska pieni ero kulutuksen välinen bensiinin tai dieselöljyn versiot Citroen C3 ei ole helppo selkeästi valita tai toisella. Tässä tapauksessa voimme vertailla kautta uusi Citroën C3 1,2 PureTech 110 hv todellinen kulutus (Käytännössä 5,73 l / 100 km meidän säännöllinen retkiä mittaus) kanssa Citroen C3 1,6 BlueHDI sen tehotasolla 100 hp olemme myös jo meidän Technical Center (4,17 l / 100 km).

että Citroen C3, Siksi on huomattava ero kaksi versiota, koska bensiinimoottorin ole säästäväinen segmentin ja vastineeksi, 100 hv diesel on tehokkain moottorit, jotka ovat olemassa markkinoilla tänään. Jos nämä tiedot lisäämme myös, että Toisin kohtuullinen hinta on noin 1100 euroa aina hyväksi bensiinimoottorin saada tuloksia noin 55000km olemme poistoja 1,6 BlueHDI.

Toinen asia, joka on myös totta, että vastaus on vahvempi Citroen C3 bensiinin ja sen toiminta on myös tarkempia. Mutta se on jotain, joka ei vallitse etsivät polttoainetalouden edellä muita arvoa erottua. Muista myös, että ylläpito Diesel on aina kalliimpaa, mutta lopulta totuus on, että tämä Citroën C3 harvoista dieselautojen jossa näemme, että on lyhytaikainen takaisinmaksuajalla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki yksityiskohdat Citroen C3

Se oli viimeinen Citroën C3

Citroen C3 kamerat

Adblock
detector