Miten ottaa auton lentokentälle ja maksa liikaa

Miten ottaa auton lentokentälle ja maksa liikaa

Usein menossa automme kiinni lento on niin mukava joko aikataulun paluumatkan tai yksinkertaisesti siksi, että yhdessä bussilla tai metrolla (jos niitä on) tehdään helvettiin. Miksi he syntyivät useita yrityksiä, jotka tekevät meistä entistä miellyttävämpää lentokenttäkuljetukset. Ja ennen, alennettuun hintaan.Miten ottaa auton lentokentälle ja maksa liikaa

Niistä yrityksistä omistettu helpottaa elämäämme, huolehtimalla autokuljetukset edestakaisin lentokentälle, voimme korostaa seuraavia:

LavacollaPysäköinti pitkäaikaista oleskelua

Tämä yhtiö on yksi laajimmista alan. niiden pysäköintipalvelut Ne ovat saatavilla Madrid, Santiago, Sevilla, Valencia, Vigon ja Lissabonin. Varataan neliö puhelin tai Internet voit noutaa auton terminaalissa tai jopa jättää se muistuttaa itse oman laitoksen ja ovat niitä, jotka vievät sinut lentokentälle. Kun palaat Odotan ovella saapumista terminaalin auton pesty ja hohtavan. Hinta vaihtelee tarpeidesi, joten ne näyttää yhden Online simulointi verkkosivuillaan, mitä se maksaa käyttää niiden palveluja. He ajattelevat ne aukeavat useammalla Bilbaossa ja Porton.

lowcost Pysäköinti

Niille, jotka lentävät Mallorca tai Alicante on käytettävissä palvelu, joka toimii 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Jätä auto viikonloppu maksaa euroa 13'99, 27'99 euroa, jos olet lähteä viikolla ja 69'95 euroa, jos olet lähteä kuukausi. Lentokenttäkuljetukset sekä ulospäin ja vuelta- sisältyvät hintaan. Jos lasku on yli 25 euroa, peset auton ulkopuolella, lisäksi tarkistaa akun ja renkaat. Kuten nimikin kertoo: Lowcost pysäköinti. Ne voidaan tehdä varata verkossa tai puhelimitse.

Lomcar

Palvelujen käyttöä Sinun täytyy jättää ajoneuvon tilat Lomcar Sillä on Madrid. Sieltä sinut viedään T1, T2 tai T3 lentokenttä Barajasin. Kun olet matkalla takaisin noutaa sinut omalla autolla siihen pisteeseen, että voit valita lentoasema. Voit myös pyytää matkustaa bussipysäkkejä sijaitsee edessä IFEMA (Feria de Madrid) tai jopa olevat hotellit. alkaen 9 euroa päivässä Voit jättää autosi heidän hoidossaan, hieman enemmän, jos haluat pitää auton katetussa Plaza. Varauksia voi tehdä puhelimitse tai Internetin ja lupaus edestakaiset lentokentälle ei tarvitse odottaa välillä 05:00 ja 20:00.

Air Pysäköinti

alkaen 4,95 euroa päivässä pysäköinti tarjous lentokentän lähellä Barcelona. pikkubussi vie ja noutaa sinut terminaalin. Maksaa hieman enemmän voit palkata VIP-palvelua ja siirrot tehdään autossa. Lisäksi, ominaisuus sen tilat autotallin jos haluat minun tehdä joitakin tarkistamista kun matkustat. Varauksen voi tehdä puhelin tai Internet.

Adblock
detector