VW Golf: 40-vuotisessa historiassa, tarkistamme hänen parhaat hetket

VW Golf: 40-vuotisessa historiassa, tarkistamme hänen parhaat hetket

Yksi myydyimmistä autoista autoilun historiaa, ja suurin osa Volkswagen brändin vuotta tässä 2014. Golf on 40 vuotta, ja tätä tilaisuutta onnitella ja tarkistaa, mikä on ollut sen kunniakas historia, jaettu neljän vuosikymmenen, seitsemän sukupolven ja useita palkintoja. Eläköön Golf!

40 vuotta Volkswagen Golf

40 vuotta Volkswagen Golf

40 vuotta Volkswagen Golf

40 vuotta Volkswagen Golf

sisään Toukokuu 1974 Se alkoi historiaa tämän ajoneuvon jo tullut myytti. lisää 30 miljoonaa kappaletta myyty 40 vuoden historia ajatella hänestä. puhumme Volkswagen Golf, myydyin auto historiassa Saksan markka ja kolmas maailmanmarkkinoilla, takana vain Toyota Corolla ja Ford F-sarja.

Hän rikkoi multaa ja perinyt hengessä onnistuneen Wolfsburg maker pyrki myös legendaarisen Beetle. Ei vain sitä, vaan Golf Hän loi käsitteen 'GTI', Hän tasoitti tietä muita malleja, jotka ovat seuranneet urheilun vanavedessä.

Useita muunnelmia ja mekaanista runkoa Amparan golfia sen seitsemän sukupolven: tyypillinen 'viistoperä' ja viisiovinen tai kolme ovea, läpi 'Cabriolet' avoautojen, lisää perheen Variant "tai 'Plus' ja camperas CrossGolf tai Golf Country, sportiest GTI, GTD tai R, jopa ne, jotka ovat jäävän tänä 2014, sähkö- E-Golf tai hybridi golf GTE.

VW Golf I (1974-1983)

VW Golf IVolkswagen Golf sai alkunsa ensimmäisen sukupolven kuin toiminnallinen kompakti 3,70 metrin pituus (tällä hetkellä 4,20). Se oli uraauurtava aikanaan kannalta suunnittelu, seuraavat linjat legendaarinen suunnittelija Giorgio Giugiaro. Aluksi se oli kaupan mekaniikka 1,1 litraa komensi kaasutin ja toimittamalla 50 CV Teho, huippunopeus 140 km / h.

sisään 1976 lyhenne, joka olisi syntynyt elävänä jo autourheiluhistoriani: Golf GTI, vain 810 kg ja moottori 1,6 mekaanisella injektio ja 110 hv teho. Se julkaistiin rajoitettu sarja, mutta nähnyt sen valtavan menestyksen tuli osa Saksan kompakti alue. Ja Whew! Myöhemmin tulevat 70 hv turbodiesel ensimmäinen, Golf GTD, avoauto muunnelmassa Golf Cabriolet, ja toinen runko sedan nimisenä Jetta.

Kaikkiaan 6.720.000 kappaletta myyty Sen ensimmäiset yhdeksän vuoden historia. Kuitenkin markkinoilla, kuten Etelä-Afrikassa, se jatkaa, kunnes 2010, joka tunnetaan nimellä VW kyllä ​​Citi Golf.

VW Golf II (1983-1991)

VW Golf II GTISuuremmat (3,98 metriä) Ja enemmän moottoreita voimakas, pääsemästä urheilu variantti GTI 112 hv 1,8 litran moottori. Esteettinen yksityiskohdat, kuten kaksi edessä ajovalaisin, Ne pysyvät muistissa fanit Golf GTI. Kuitenkin sama teho kuin ensimmäisen sukupolven ei paranna suorituskykyä, joten se markkinoi 16-venttiili versio ja 139 hv. Kuten huipennuksena, kolmasosa tehokkaampi versio, joka tunnetaan nimellä 'G60', toimitetaan 160 hv kiitos 'apua' on kompressori.

Toisen sukupolven jo onnistunut Golf käyttöön 1986 jarrujärjestelmä ABS. Ja ensimmäistä kertaa, mahdollisuus se sisältyi AWD 'Syncro', saatavana sovelluksen campera Golf Country ja Golf Rallye, hyväksytty kilpailuun. Vain 14 vuotta, Golf vuonna 1988 saavutti este 10 miljoonaa yksikköä tuotettu.

VW Golf III (1991-1997)

VW Golf III turvallisuus oli hallitseva suuntaus kolmannen erän Volkswagen Golf, joka näkisi elokuussa 1991: ABS, etuturvatyynyt, ovi palkit, matkustamo jopa 60 km / h, ... Lisäksi he liittyivät mukavuus ominaisuuksia tyypillistä korkeampi segmenttien kuin sähköiset ikkunannostimet kaikki neljä ovea, sähköiset peilit, ilmastointi, ...

kanssa 4,02 metriä pitkä, Golf III sisältyvät ensimmäisen alueen perheen variantti variantti ja malli otetaan talteen avoauto Cabrio, valmistaman vuonna Golf II. Mitä mekaniikka viittaa, kompakti Saksan vastaanottaa ensin yksi turbodiesel, 1.9 TDI 90 ja 110 hv teho. Se myös ensiesiintymisensä ensimmäinen V6, voimalla 174 hv, yläpuolella uusi GTI että kulunut mekaaninen mount 2,0 litraa, 16 venttiili 150 hv. Vuonna 1994 toinen virstanpylväs, juhlii 15 miljoonaa yksikköä tuotettu.

VW Golf IV (1997-2003)

VW Golf V CabrioUusi muotoilu ja uusia ulottuvuuksia saavuttaen ja 4,08 metriä pitkä. Uutuutena, uuden sukupolven Golf sisältää ensimmäistä kertaa Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESP, uusi järjestelmäasema neljä pyörää 4Motion tyyppi Haldex ja automaattinen kaksinkertainen kytkin DSG.

variantti GTI ja saavuttaa 180 hv voima yhdistettynä syntynyt radikaalein versioon mutta siihen asti Golf R32, V6 3,2 241 hv ja 32.6 MKG vääntöä, kykeneviä 250 km / h. Tämä versio olisi vastuussa DSG tuotemerkki, joka on antanut hyviä tuloksia tähän mennessä.

VW Golf V (2003-2008)

VW Golf V GTIsaapua TSI bensiinimoottori kaksinkertaisella Mekaaninen ahtaminen (Turbo-kompressori) ja viidennen sukupolven Volkswagen Golf, joka kasvaa huomattavasti sen 4,20 metriä pituus. syntyvät uusia versioita Golf Plus ja CrossGolf, Variantin ja perillisiä Maa, että uusille Golf Cabrio, Golf Variant (Vielä alue) ja neljä-ovi sedan, joka tunnetaan myös Volkswagen Jetta. Golf GTI saavuttaa 200 hv ja golf R32 takaisin 250 hv.

VW Golf VI (2008-2012)

VW Golf VIKuudes erä Volkswagen Golf oli continuista edellisen sukupolven. Itse asiassa monet näkivät sen 'restyling' Golf V arvostetun suunnittelija Walter de Silva ottaa todistaja Marc Lichte luoda estetiikkaa uusi Golf, joka tuskin kärsivät vaihtelut ulottuvuuksia. Mitä vaihtelevat on laitehankinnoista, elektronisia elementtejä, kuten DCC: ilmajousitus, pysäköintitutka, mäki alku, 'Start / Stop' ... järjestelmä

Uusin versio Golf VI on uusi Golf BlueMotion, josta tuli säästäjä alue: 3,8 litraa 100 km ja CO2-päästöjen taso 99 g / km. Uusi Golf GTI nousee 210 hv vahvuudessa ja erikoisversion Anniversary 35 vuotta, vie 235 hp. Golf R, vuorostaan, se johdetaan mekaanisen nelisylinterinen 2,0, turbo, ja 270 hv.

VW Golf VII (2012-- ...)

VW Golf VI BlueMotionUusimman sukupolven Golf rikkoo vakiintunutta, vapauttamaan uusi modulaarinen MQB alusta Volkswagen-konsernin, joista viimeisin Audi A3, Seat Leon ja Skoda Octavia on myös syytä. niiden käyttäytyminen on parantunut, suositaan myös siitä säästää 100 kiloa kokonaispainosta Saksan kompakti. kanssa 4,25 metriä pitkä, Golf VII voitti palkinnon vuonna 2013 Vuoden auto, ja hänen kanssaan tuli Yksikkö 30 miljoonaa Golf historiansa.

Vaikka uudet versiot GTI ja saavuttaa 220 tai 230 hv virta, tulevaisuus lähimpänä Golf on lupaava: 300 hv Tulevaisuuden 'R', ensimmäinen sähköinen malli 'E-Golf' ja ensimmäinen hybridi 'GTE'.

Adblock
detector