Ateca Istuin: niin nähdä suunnittelija, Mesonero-Romanos

Ateca Istuin: niin nähdä suunnittelija, Mesonero-Romanos

Ateca Seatin isä, Alejandro Mesonero-Romanos, yksinomaan kertoo, miten ja mitä haluat välittää uuden välineen SUV Seat.Ateca Istuin: niin nähdä suunnittelija, Mesonero-Romanos

Mitattuna suunnittelu, “uusi Istuin Ateca on edessä, näiden Tyypillisiä rivit näyttävät piirtää design X “, kun hän selittää johtaja suunnittelun Istuimen Alejandro Mesonero-Romanos. Se palvelee edestä ilmaa yhdistää perheen tiedämme Seat Ibiza ja Seat Leon, kun se on Hyvin SUV takana. Mielenkiintoista huppu helpotus U lautasella saavuttaa erilaistumista veljiään, kun taas akuutti sivussa linjasta edestä taakse katsella tuotemerkin muistakaamme, että tämä äkillinen leikata viilu, suurin valmistaja, vihki toimipaikkaa Volkswagen-konsernin ja sitten ovat sisällyttäneet muita merkkejä ryhmän, kuten vetoa vaiheet cuadradotes pyörän -curioso uusi Tiguan Vokswagen ne ympäri, kun edellisen sukupolven oli suorempia uudeksi SUV istuin-.

Yhdessä se pyrkii voittaa uutta Seat Ateca välimuisti, ja että puolella muuttuu kromi hahmotellaan lasin pintaan, Esteettiset tuo dynamiikkaa upotettu taustapeili levy timanttipinnoitetuilla muotoja alle veljensä, Seat Leon. hyvin henkilökohtainen takana, timanttipäällysteinen optiikka myös tavoilla ja istuin takaisin hyvin Ateca erillisiä nimityksiä, kun maksu sisältyy portissa eikä puskuriin.

sen sisustus, vaikka kojelauta on uudenlainen, kuvan ja paljon muistaa Seat Leon -the pyörä on sellainen, että compacto-, kuljettajan suuntautunut keskikonsoli. yksinkertaisesti on kasvanut 12,5 cm korkeus ajoasentoon ja sanoin muotoilujohtaja Seat, Alejandro Mesonero-Romanos, “Emme ole halunneet tehdä suuria muutoksia, koska sisätilojen suunnittelu Seat Leon haluavat hyödyntää Istuin muotoilun merkitys. Olemme työskennelleet lähinnä Ateca Istuimen väri, etsii eriyttäminen, jossa esimerkiksi sinisen tai ruskean sävyjä, jotka rikastavat tarjouksen eleganssia. Myös työ tehtävänä tuloskortti ja tehokkain ja vankka keskikonsoli, etsivät eräänlainen 3D ja luottaa enemmän chrome”.

Ateca Istuin: ulkomuoto

Puhuminen ja ulkotilojen muotoilu Mesonero-Romanos, “kun Seat Leon välittää enemmän nestettä kieli Ateca Seat, löydämme lisää kestävyyttä suorin“. Hän sijoittui pyytää toimitusjohtaja lentopaikkojen suunnittelu valitset meidät lempiautosi mieltä: “Kolme takaisin neljä varmasti, mutta puoli on myös suorastaan ​​houkutteleva. Kun sivulta katsottuna ovat täydellinen mittasuhteet, tyylikkäästi mutta kestävyys“.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Joka on pää Seatin Suunnittelu

Highway ja kiinnostus suunnitteluun

Adblock
detector