Renault Captur Kadjar eller 1,5 dCi. Hva interesserer deg? vi sammenligne dem

Renault Captur Kadjar eller 1,5 dCi. Hva interesserer deg? vi sammenligne dem

Vi tester og analysere Renault Captur Kadjar og Renault med 110 hk 1.5 dCi dieselmotor for å finne ut hvilket alternativ som er mest interessant og balansert.

Renault Captur 1,5 dCi Kadjar eller, hva er bedre?

Renault Captur 1,5 dCi Kadjar eller, hva er bedre?

Renault Captur 1,5 dCi Kadjar eller, hva er bedre?

Renault Captur 1,5 dCi Kadjar eller, hva er bedre?

Engine, to biler, propellen Diesel 1.5 dCi 100 hk Kadjar innlemmet i Renault og Renault Captur. ¿Big esel, gå eller ikke gå? Denne tidløse uttalelsen er satt i verdi i dag mer enn noensinne, med stadig mer drastiske begrensninger på bilen. med Motoren Renault 1.5 dCi 110 hk vi har denne muligheten til å bekrefte det.

Vi har brakt sammen to interessante biler, renault kadjar og Renault Captur. Psykologi spiller en svært viktig rolle i denne konfrontasjonen, for mens eieren Renault Captur Han sier stolt at bilen hans har 110 hk, Den Renault Kadjar er ikke nødvendig å nevne det, så være at noen av hans andre medlemmer la ut en ond smil. Og likevel, viser tallene at, plassert ved siden av hverandre, forskjellene er ikke så store. Input bør nevnes at motoren renault kadjar Det gir et utbytte litt høyere: 0,5 mkg mer til 110 rpm lavere turtall, mens den maksimale effekt er 1,8 CV høyest ved 20 opm mindre. Ingenting som ikke kan aksepteres av loven om spredning i produksjon av en propell … og måle en dyno.

Renault Captur og Renault KadjarRenault Kadjar og Renault Captur, la oss snakke om vekt

En annen viktig ved fjerning av et kjøretøy dynamisk faktor er dens vekt. Hvis vi satt ved siden av det en Renault Captur og renault kadjar, Alle oppfatter at det er helt klart mer plasskrevende. Men står på et skjell-eller fire, en under hvert hjul, som vår-viser seg at det er bare 90 kilo forskjell, inkludert mer eller mindre, syv av forskjell som gjemmer seg i drivstoffet, som senteret Highway tekniker veier kjøretøyet med en full tank. Kom igjen, det renault kadjar Den veier det samme som en Renault Captur med en person inni. Det er hva som skjer i ren akselerasjon, forskjellen i tester fra stillstand til 100 km / t (10,78 sekunder bruker Renault Captur av 11,38 sekunder det tar renault kadjar) Eller akselerasjon fra 0 til 1000 meter (32,72 sekunder med Captur versus 33.26 sekunder etter Kadjar), forblir i den andre halvdel. Det er i en verden av utvinning og forbikjøring der mer konkrete forskjellene er, og høyere jo lenger valutakursen som brukes, spesielt siden utviklingen valgt for Renault Kadjar er lengre enn sin yngre bror, merkelig. I dagliglivet dette betyr at hvis et lavere gir innføres i renault kadjar, Du vil få bedre resultater enn i Renault Captur. Ja, det er en felle i forkant av en teoretisk sammenligning, men i praksis bare innebærer minimal innsats og tilbrakte noen flere dråper olje.

Kadjar Renault 1.5 dCi og 1,5 dCi Renault Captur, real forbruk

Snakker av dråper, gå til forbruk. I disse tider med prøvelser om list og uvirkelighet av utslipp, motor Diesel 1.5 dCi 110 hk Renault er et godt eksempel på nøysomhet i utgifter. Og for å godkjenne det, la oss gi noen eksempler som vanligvis ikke gjenspeiler de vanlige forbrukstall Highway Technical Center. Dermed forbruket registrert under ytelsestester hvor gasspedalen helt inne hele tiden, våre to hovedpersonene, den Renault Captur og Renault Kadjar, ikke overskrides den desidert 10 l / 100 km. ikke få panikk, husk at gasspedalen er trykt helt uten medfølelse. Ved moderat bruk utenfor våre faste sykluser få resultater, kan disse to modellene forlate mengden av utgifter på miljøet 5 l / 100 km, tideler opp eller ned, avhengig av hvor stor andel av urban bruk gjort. Og spesielt i en bil størrelse renault kadjar Det er ikke noe du ofte liker blant sine rivaler.

Renault Captur og Renault KadjarKadjar Renault 1.5 dCi og 1,5 dCi Renault Captur: din plass

Ja, så langt, forskjellene var ikke går utover noen få tideler av denne eller den andre, for å analysere andre variabler, resultater er mer differensial. snakker om centimeter (Eller plass i interiør), The renault kadjar men du kan ikke nyte en klar fordel, viktig, spesielt i baksetene, hvor bredden av plattformen Renault Clio -Om som den er basert på Renault Captur– er en begrensning på modeller utledet fra det. Og dette er ikke noe unntak. oppnå imøtekomme tre voksne på bakre benk er et udiskutabelt fortrinn, mens hans eldre bror oppnås lettere. Men Renault Captur Den har en langsgående glide som kan nyte det samme benplass for baksetepassasjerene. Og hvis de ikke bruker disse områder, kan du skyve fremover, får en oppstartsvolumet til toppen renault kadjar, ingenting galt, forresten.

Ønsker å kjøpe en ny bil? Før setter pris på din bruktbil gratis ved hjelp av vår online tjeneste skjønn og faglig

Når du blir sett på innsiden av Renault Captur Den bruker ideer som kan holde ham, nesten på nivå med praktisk den renault kadjar, Vi kom til en analyse der subjektivitet tar tilstedeværelse. Vi viser til interiøret presentasjon både de to trimme nivå zen. Og der, gir vi en tillitserklæring Renault Captur, som materialer, farger og innstillinger ser ut til oss overlegen til de av hans andre tur. Det er sant at, selv om igjen, begge er Zen-versjonen, analyse av betydningen av dette ordet, i begge modellene, er ganske annerledes. den renault kadjar har et stort antall elementer utstyr som ikke bare er tilgjengelig som standard på Renault Captur, men heller ikke kvalifisert alternativet.

Når det gjelder dynamikk, og ser bort sine likheter i fordeler, den Renault Captur, i denne versjon, er en dynamisk kjøretøy med rask å kommandoer respuestasmás retning, mens renault kadjar Det lener seg mot en mer uttalt tilby komfort, mer krenging i svinger og utsatt for roligere kjøring.

Du kan også være interessert

– Renault kadjar: vi analysere inne

– Renault Captur: dets elementer av utstyr

Adblock
detector