Easytronic, manuell girkasse og automatisk

Easytronic, manuell girkasse og automatisk

Opel vil presentere i høst sin nyeste teknologiske utvikling, overføring Easytronic femtrinns girkasse. Den nye Opel Corsa 1.2 vil være den privilegerte ansvarlig for å gjengi sine tjenester fra neste høst.Easytronic, manuell girkasse og automatisk

European huset General Motors har søkt en hybridløsning mellom automatiske girkasser og manuell. Fremtidige drivere av den nye Corsa 1,2 (75hp / 55KW) vil nyte det nyeste tilskuddet til Opel, girkassen "Easytronic". Dette teknologisk utvikling gjør at du kan nyte fordelene av en automatisk girkasse og effektivitet og sporty karakter av en manuell girkasse.

I manuell modus, clutch-boksen og ut av inngrep med driveren (ingen clutchpedal), i dens automatiske modus, utfører systemet også hastigheten endrer seg. I den sistnevnte form man har nådd produsere et 0,1 liters å lagre brensel i forhold til den samme modell med en konvensjonell girkasse.

Den Tecshift Systemet er utviklet med LuK og Bosch; et samarbeid som har ført til den første overføring av sitt slag, hvor clutchen er i inngrep, og girspaken er utført av tre elektriske motorer. Resultatet er et skift i lynets hastighet avbryter strømflyten bare for en kort tid og trenger bare 300 millisekunder i gjennomsnitt å fullføre med mulighet for å hoppe hastigheter etter behov.

Det innovative systemet bidrar også sin bit for å fremme sikkerhet, redusere multi-trinns Easytronic, om nødvendig, når gasspedalen trykkes helt ned. I tillegg gir den automatiske clutch støtte til ABS: boksen kommer til inn- og utkobling overføring av de drivende forhjulene skjer. Med denne handling, kan det tilgjengelige dekkets grep brukes utelukkende for optimal retardasjon og opprettholde retningsstabilitet.

Prisen på dette nye systemet vil være noe lavere enn for en konvensjonell automatgir fire hastighetsendringer.

Adblock
detector