Nye Audi A3 2016: første data og offisielle bilder

Nye Audi A3 2016: første data og offisielle bilder

Den nye Audi A3 mai er spekket med teknologi og kraftigere og mer effektive motorer, inkludert lenger en 3-sylindret bensin. Men for å være den ledende premium kompakt.

Audi A3 2016: mer teknologi og motorer

Audi A3 2016: mer teknologi og motorer

Audi A3 2016: mer teknologi og motorer

Audi A3 2016: mer teknologi og motorer

akkurat når 20-årsjubileet for sin opptreden på markedet, den nye Audi A3 presenterer et ladet oppdatering viktige nyheter at de blir beste bil. Det har vært 20 år tre generasjoner av stor suksess, de har blitt at i mange år var den minste Audi og tilgang (inntil ankomsten av Audi A1) i Referanse premium kompakt bil og klar leder i salget. Vel, i henhold til den første offisielle informasjonen, synes denne veien til å fortsette i de kommende månedene. Den nye og forbedrede Audi A3 vil være tilgjengelig i mai, selv første enhetene er vil levere kunder og fra sommeren.

Selv om, som alltid i Audi, nye A3 vil opprettholde en linje av kontinuitet utforming, vi kan se noen forskjeller med strømmen. Renovert samtidig 3 dør legeme, Sport, Sedan og konvertible, og 4,24 meter i lengde og 2,60 meter akselavstand, den tyske kompakt utseende ser nå noe sporty og mer uttrykks. Frontgrillen “single” er nå bredere og viser en mer definert profil, mens nye frontlykter, kan Xenon Plus-serien første matrix LED frontlykter har. Og i den bakre, fremhever den nye Audi A3 den horisontale bredde av den optiske belysningen og en ny separasjon kant over sprederen. Klienten, ifølge Audi, vil også større utvalg av utstyr selv med nye pakker utvendig design og utvidet fargerom.

Audi A3 2016: ny motorserie

Hvis utenfor du kanskje ikke setter altfor mange endringer i den nye Audi A3, både teknologi som motorer og dynamisk merkevare annonserer store endringer. Starte motoren, den kompakte vilje Nå tilgjengelig med 3 versjoner 6 versjoner diesel og bensin mellom 110 og 190 hk, blant annet, første, fremveksten av en drivsylindere 3: er 1,0 TFSI allerede utstyrt andre modeller som VW-gruppen Seat Ibiza eller VW Polo og Golf. med 115 hk 20,4 mkg kraft og maksimalt dreiemoment mellom 2000 og 3500 opm lover en ukjent A3 effektivitet i bensinmotorer, så vel kunn Veier bare 1150 kg som vil gjøre bilen lettere segment.

Audi A3Og fremfor dette 1.0 TFSI, vil den nye Audi A3 montere toppen 1.4 TFSI COD Ultra med selektiv frakobling av sylindere som kjører Audi Cilinder on Demand-teknologi, i stand til å fortsette å betale 150 hk. Ovenfor, en ny 2.0 TFSI lover en innovativ forbrenningsprosess å tilby 190 hk makt og 32,7 mkg dreiemoment mellom 1500 og 4200 omdr./min: denne motor er forbundet med en automatisk S Tronic 7-trinns dobbel clutch oljebad erstatter de tidligere seks hastighet og tørre clutcher. selv Audi A3 alle er forhjulsdrevet, Quattro er også tilgjengelig med den sistnevnte motor 2.0 TFSI.

Så mye for omfanget av konvensjonell bensin. i diesel, Audi A3 nye versjonen vil ha tilgang til en rekke 1.6 TDI 110 hk, Tilgjengelig i manuell eller automatisk 7 relasjoner, mens 2,0 TDI 150 hk vil variant Begynn makt og snart, også 184 HK. Alle disse versjonene, både diesel og bensin, kan ha valgfri sportsunderstell som senker legemet 15 mm eller Suspensjon Linje S de som allerede er redusert med 25 mm. I tillegg, og i valget vil være tilgjengelig progressiv servostyring, som er standard på S3 nå du snakker.

Nye Audi A3 2016: mer kraft for S3

Legge inn sine “spesielle” versjoner, vil den nye Audi A3 tilbyr en S3 fornyet rekke med 10 hk mer strøm og 2 mkg løpet av maksimalt dreiemoment nå, ved den automatiske S Tronic, utvikler ikke mindre enn 310 hk i alle dens legeme (Sport, Sedan og konvertible) også integrere, ingeniører, spesifikk kontroll for multiplate clutch og stabilitetskontroll ESC.

Interiøret Audi A3 2016Den nye serien av Audi A3 2016 vil også regne med hybridversjon plugg Sport e-tron, som kombinerer en 1,4 TFSI 150 hk og en elektrisk motor på 75 kW Totalt utbytte 204 CV. Et annet alternativ fremdrifts vil være den A3 Sport g-tron, i stand til å bruke som brenngass Audi e-bærekraftig produsert, pluss komprimert naturgass. I dette tilfellet, denne modellen utstyrer også 1.4 TFSI bensinmotor, men med 110 hk.

Nye Audi A3 2016: teknologi leder

renovert, store og utvidet spekter av motorer bilde, men fremfor alt, ny teknologi. Hvis noe vil markere den nye 2016 Audi A3 vil være av innlemme elementer som tidligere er funnet i de øvre segmenter og det tar i mange tilfeller, ikke bare av sin storebror Audi A4 … men selv den nye Audi Q7. Som assistentsystemer, nå har det Audi active lane assist og Audi pre sense front forbedret, blant annet til og med prediktiv fotgjengerbeskyttelse. En annen viktig utvikling er kjøring assistent syltetøy Audi Traffic Jam Assist, som arbeider i samarbeid med ACC adaptiv cruise control og funksjon Stop&Go.

Dette systemet monterer Audi A3 og er i stand til å opprettholde en trygg avstand fra bilen foran og med opp til 65 km / t, er i stand til å automatisk ta over ledelsen kontroll Hvis du kjører på veiene i god fast. Flere nyheter på sikkerhetskomponenter i den nye Audi A3 er valgfri nødbremsing system, bakre Cross-Traffic Assist advarsel nærvær av kryss trafikk for å igangsette en reversert manøver en parkeringsplass eller den nevnte batteri LED matrix frontlykter.

den nye Audi A3 henvises nå til interiøret, og tilbyr også en pionerånd. Tatt fra den nye Audi TT eller A4, den kompakte åpner nå den sofistikerte boksen Audi digitale instrumenter Virtual Cockpit, for første gang mulig i sitt segment. Det er en TFT skjerm med høy oppløsning og 12,3 inches, konfigurerbar mellom ulike visningsmodi ved hjelp av “View” -knappen på rattet.

Menystrukturen MMI Infotainment nye Audi A3 har også blitt redesignet, basere sin drift i bruken av smarttelefoner. Det er på sin side et forbedret kontrollsystem stemme nettleser, radio, multimedia utstyr og telefon, MMI Radio Plus system med monitor 7 drop-tommers elektrisk som standard på konsollen, samt full tilkobling til Internett med informasjon overføring gjennom rask 4G standard. Den frie app MMI tillater streamingtjenester som reproduksjon eller overføring av en kalender fra en mobil, mens den Audi A3 e-tron omfatter også tjenester for å tidfeste batterilading og klimaanlegg. Som du ser, en Audi A3 generelt mer sofistikert og avansert.

Du kan også være interessert i:

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Q2 til Q9: All Audi SUV kommer

Så er det Audi A3 e-tron

Audi A3 vs Mini Clubman, er den beste premium kompakt?

Adblock
detector