Test: Suzuki Vitara 1,6 DDIene 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1,6 DDIene 4WD SUV god familie

Suzuki Grand Vitara, den mest karismatiske av området, er tilbake med fornyet energi, klar til å møte en hard konkurranse, med en frisk bilde, gode dynamiske egenskaper, og høye doser av teknologi.

Test: Suzuki Vitara 1,6 DDIene 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1,6 DDIene 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1,6 DDIene 4WD SUV god familie

Test: Suzuki Vitara 1,6 DDIene 4WD SUV god familie

Etter et segment dominert i mange år nå på vei oppover, Suzuki Vitara gjenfødt med en filosofi tilpasset de nye tider. Med en fokusert prioritet bruk innfartsveien, men fortsatt helt til side sine eventyrlystne side, Dette all-wheel drive versjonen tilbyr mer innhold enn noen gang og krydret med noen attraksjoner som ikke alle hans rivaler kan skryte, selv om konkurransen i dette segmentet, og mer enn noe annet, er å multiplisere ved minutt.

Bare åpne døren umulig å ikke legge merke til fargerike inserts Vår enhet, tilpasset for å matche bilens farge slående. Pedaler, girkule, dashbord, gjerde lufte, ratt … ingen detaljer er ikke farget, som tilveiebringer noen originalitet en heller enkel interiørdesign. I denne overlegen finish, dørene har delvis skinninteriør tilbake, som setetrekk blandet. Dessuten, dominerer hardt uforgjengelig utseende og barne plast.

Suzuki Vitarafremdeles med smarttasten i lommen, trykker du på startknapp å demonstrere en klar lyd diesel, mye mer merkbar fra utsiden av bilen eller med vinduet nede. Selv om noen vibrasjon synd under den optimale dreiemomentområdet, som ligger rundt 1600 omdreininger, svaret er fin og vilje til å akselerere, som må legges til at alle kontroller røre er veldig dyktig. Eneste endringen er fortsatt en erindring av terreng og noen ganger kan være litt harde kaldt, men du blir vant nesten umiddelbart. Ledelsen bidrar til oppgaven med å gjøre følelse av turisme, raskt og nøyaktig, som kjørestilling. Sistnevnte, men ikke presentere et problem i vårt tilfelle, kan bli påvirket av justeringen av ryggen, som ikke er per hjul, men med spaken, og ikke helt nøyaktig, samt mangel på korsryggstøtte, noe som er ganske vanlig i dette segmentet.

oppførsel

Men det beste er ennå ikke kommet, fordi hvis det er noe som vår Suzuki Vitara uthevet med notat har vært i form av atferd. Suspensjon viss fasthet betegner som en modell beregnet for sporadisk getaway grusspor faktisk viser gode ferdigheter og det viser veldig sterk i ulendt terreng, selv om den testede enheten hadde en unik overflate vibrasjon -the "cricket" Vi har hørt flere kilometer pistas- i området på dashbordet. Patching er kvaliteten og bilen kan overvinne veldig trygge mindre komplikasjoner som kan oppstå, med tanke på at det er en SUV, med sine begrensninger på fravær av reduserende og differensialsperre. Firehjulstrekk gjør jobben sin godt og den har en velger som tillater oss å velge mellom ulike Men Auto, Sport og snø. Den første prioriterer fordelingen til forhjulene, men avleder dreiemoment til bakhjulene dersom ingen tap av motoriske ferdigheter. I sport, er gassresponsen sterkere, det er også en del av en første 20% på bakakselen økende reaktivitet og indusere rotasjon meget svakt under akselerasjon. Snø, som også er den ideelle måten å reise med land med gjørme, du prøver å opprettholde en 50% effekt på hver akse, men avtalen er fortsatt variabel for reaksjoner av bilen er alltid rimelige, faktisk, hvis du akselerere uten nåde i sin tur er mer understyring enn i sportsmodus, selv om det er mer Pent ved inngangen av kurven hvis vi nærmer oss for fort. Til slutt, Lock har en funksjon som kan brukes ved lave hastigheter i Snow-modus, og opprettholde en fast fordeling 50/50. Det er den eneste måten du kan koble Descent Control. Ikke dårlig for en SUV dens størrelse, i hvilken innholdet vekt, kort akselavstand og korte overheng er verdifulle våpen for en dyktig sjåfør.

Suzuki VitaraVeien kommer også frem i lyset fordelene med firehjulsdrift system og en ramme som har vist seg å være en av styrkene av modellen. Nevnte fasthet av suspensjoner uten å nå være ubehagelig, hjelper det inneholder treghetsmomenter og oppnå støtter rask nok når du registrerer bilen i hjørnene, slik at Det formidler tillit. Sin relative letthet søker veldig god smidighet, men neppe det vil komme til å få problemer, som alltid reagerer edel og meget kontrollerbar til uventet, selv på glatte veier. Nettopp av denne grunn, innrømmer han uten tvil en svært dynamisk kjøring, som sitt grep grense er svært høy, tilgir også eventuelle kjørefeil takket effektive elektroniske hjelpemidler og de gjør veldig godt lag med firehjulsdrift, uten å bli altfor påtrengende. Samtidig er det interessant ekstra sikkerhetsutstyr innlemmer, som inkluderer varselblinkanlegg med automatisk bremsing, om å redusere en potensiell effekt på en bil bremsing plutselig, eller for fullstendig å unngå den.

Et annet element er underforstått at lykter innlemme LED-teknologi for nærlys supplert med halogen lang tradisjonell type. Sikten er god, også på grunn av høyden, størrelsen på speilene og den brede glass areal som gir modellen som søyler forringer ikke mye syn. Hvis vi legger til en meget kompakte dimensjoner og en vende diameter på 10,4 meter, vi få en svært manøvrerbare bil Det forsvarer godt i urbane områder og selv på trange steder. Kort sagt, er det en modell med mange muligheter som vil overføre sine dyder som du bruker den. Og hvis du blir lei, kan du alltid snakke med stemmegjenkjenningssystem.

Adblock
detector