Maailman Jurassic autoja, tähdet maailmassa dinosaurukset

Neljä Mercedes malleja jakaa valokeilassa dinosaurukset Jurassic maailma, yksi odotetuimmista elokuvista vuoden joka harjoittelee 12. kesäkuuta Espanjassa.

Maailman Jurassic autoja, tähdet maailmassa dinosaurukset

Maailman Jurassic autoja, tähdet maailmassa dinosaurukset

Maailman Jurassic autoja, tähdet maailmassa dinosaurukset

Maailman Jurassic autoja, tähdet maailmassa dinosaurukset

Yli kaksikymmentä vuotta on kulunut Jurassic Park Hän innoissaan maailmassa hänen dinosaurus puiston. Vuonna Steven Spielberg tähti ajoneuvo oli Ford Explorer Rautatieinvestointien että ne näyttävät ja halusivat vähempään kuin T-Rex. Kaksi jatko, joka ei onnistunut, onnistunut, että ensimmäinen elokuva neljätoista vuotta myöhemmin, ei neljännes, jossa maailman kallein teemapuisto, joka sijaitsee myyttinen saari Clouded jälleen päähenkilö. Tässä neljännessä erässä, Jurassic World, Explorer kulkee paremman elämän, on korvattu tres Mercedes mallit: Tällä AMG 450 GLE Coupe, mega-tien G63 AMG 6x6, mercedes SpRinterja mastodóntico Unimog.

Se ei ole ensimmäinen kerta, Mercedes ja äänioikeus Jurassic Park kulkevat käsi kädessä. Jos katsomme taaksepäin, Mercedes M-Class Hän teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä Kadonnut maailma. Mutta kuten Jurassic World kaikki on suuri, jopa enemmän, tällä kertaa on kolme tuotemerkin malleja tähti, joka jakaa lavan jättiläisiä Jurassic, Triaskausi ja liitukauden aikana.

Autot Jurassic World

Ja epäilemättä, kolme, Se on kiistaton tähti tulokas Mercedes GLE Coupe sen radikaalein: Tällä AMG 450, piilossa konepellin alle yhden V6 3,0 litran ja 367 hv. Tässä kaksi täydellistä petojen kävellä karu maisema saaren ovat varjostaneet maailmanperintöluetteloon Jurassic lisätä. Paljon näkevät elokuvan vaikuttava G63 AMG 6x6 useissa sekvenssit johtavat päähenkilö Jurassic World, Chris Pratt. kanssa kuusi etuveto, pedot G-luokan Mercedes siirtyy ansiosta sydän Biturbo 5,5-litrainen V8 ja 544 hv.

Samaan aikaan kolmas tähti väite on brutaalin Unimog elokuva toimii ambulanssi dinosaurukset. Ambulanssi potentiaali ei ole lyhyt: teidän OM934 5,1 maksaa peräti 231 hv. Täydentämällä tämä kuva 'tähdet' useita pakettiautot Mercedes SpRinter joka kuitenkin vähemmän hohdokas, myös heillä minuuttia valkokankaalla.

Kaikki tämä käyttöönotto Saksan maku kokonaan Nublar nähdään pian, nimittäin June 12 Espanjassa. Odotuksena on suuri, ei ole yllättävää, joita paluu Star Wars, Jurassic maailma on yksi odotetuimmista elokuvista 2015.

Adblock
detector