Volkswagen skandaali: EA Dieselmoottori 288 voidaan myös souped

Volkswagen skandaali: EA Dieselmoottori 288 voidaan myös souped

VW-konsernin myöntää, että ensimmäinen versio dieselmoottori koodin EA 288 (Euro 5) Lisäksi voitaisiin manipuloida saamalla laitonta ohjelmistoa.Volkswagen skandaali: EA Dieselmoottori 288 voidaan myös souped

Dieselpäästöt Volkswagen Group skandaali uutiset uudelleen, tässä tapauksessa tutkimus Saksalainen yhtiö omien moottori of dieselpolttoainetta kanssa EA sisäinen koodi 288.

Tiedottaja saksalaisen kertoi saksalainen uutistoimisto DPA on myöntänyt, että "Juuri nyt me tutkimme sitä yksityiskohtaisesti" viitaten mahdollisuus että Vanhat versiot Diesel moduuli 288 EA (Sitten tapasi saasteidenpoistolaitteistot standardin euro 5) Voisi olla ohjelmistot of laittoman toiminnon että vääristävä vaikutus data päästöt. Tässä sisäinen koodi EA 288 ja 2012 He ovat saaneet useita versioita TDI of 1,6 litraa ja 2.0 litraa joukosta 90 ja 190 hv, tarvittaessa.

Volkswagen-konserni oli vahvistanut ja tehnyt selväksi, että tämä päämoduulista 288 EA ja standardin vaatimukset euro 6 hän oli kaiken epäilyksen ulkopuolella Normaalin toiminnan aikana, kaikissa olosuhteissa (molemmat tai tunnustamista testitilassa ja todellisen liikenteen tilanne).

Vireillä oleviin tutkimuksiin, tiedottaja Volkswagen-konserni Et halunnut etukäteen mahdollisen määrän uusia manipuloitu autot Kunnes olet vahvistanut kaikki tiedot ja todisteet todella sanoi EA ponneaine 288 Euro 5 Poikkeuksellisen myös toimisi täyttää vilpillisesti päästönormin.

Jos vahvistettu moottoreissa dieseli kanssa sisäinen koodi EA 288 Euro 5 (Insitimo, valmistusvuosi alkaen 2012, mukaan alustavat selvitykset) on myös laittomia ohjelmistoja lisäisivät numero of kokonais- of manipuloitu autot Volkswagen-konserni, jotka kasvavat yli 11 miljoonaa yksikköä maailmanlaajuisesti.

Muista, että moottorit 1,6 litraa AD-moduuli 189 tarkistetaan syvään tavalla korjauksia ohjelmistojen ja laitteistojen tasolla, kun taas loput ohjauspotkuria Diesel EA 189 Eri moottori täytyy vain päivittää ohjelmistotasolla.

pää of 2016, Volkswagen-konserni säädetään, että kaikki manipuloitu Maailmanlaajuisesti jo korjattu autoja ja dieselmoottoreita noudattaa lakia ja ilman mitään epätavallista osa suorituskykyä.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Skandaali päästöt Volkswagen: kaikki avaimet ja vastauksia

– Dieselgate: NOx huijata

– Euroopan Diesel täytettävä laissa päästövaatimukset

– Volkswagen ilmoittaa puhelinnumero ja verkkosivusto kärsiviä Espanjassa

– VW skandaali: salainen historia EA 189 moottoria, joista kukaan ei kertonut

Adblock
detector