PGO: hinnat ja yksityiskohdat niiden käsityönä autoja

PGO: hinnat ja yksityiskohdat niiden käsityönä autoja

Autot Salvador juuri saanut ensimmäisen vuoden maahantuoja Ranskan käsityöläisen PGO brändin Espanjassa. PGO Speedster II on sen päätuote.

PGO ja museoautot Espanjassa

PGO ja museoautot Espanjassa

PGO ja museoautot Espanjassa

PGO ja museoautot Espanjassa

retrohenkinen ja yksinoikeuden lippu ovat argumentteja, jotka PGO Hän on purettu Espanjassa Autot kädessä Salvador, joka perustuu Sant Celoni (Barcelona). Tämä liiketoimintaryhmä on juuri valmistunut vuodessa jakelu, myös yksinomaan Andorra, neljä mallia hetkellä luettelossa PGO.

PGO Se on pienteollisuuden tuotemerkki syntyi Saint-Christol-lès-Alès, lähellä Nimes (Ranska). perheyritys perustama veljekset Prevot, aloitti liikerataa tehdä jäljennöksiä AC Cobra ja Lotus Seitsemän 1980. Myös Porsche 356 kun lähtökohtana Volkswagen Beetle alustan.

Se oli tämän mallin, joka suuremmassa määrin, teki Ranskan brändi tunnistettavissa ja kiitos lupakirjasta Apal tehtiin. Tämä belgialainen yhtiö osti omistukseen veljekset Prevot PGO ja Porsche oli lupa tehdä jäljennöksiä Kyseisen 356.

Uusi muutos omistajia, ja vuonna 1998, ei merkitse Tuotantokatkos tämän legendaarisen urheilu coupe, olisi kuitenkin sen vuonna 2004 päättyvän, kun Porsche otti vaateeseen, joka lopulta onnistu, mutta johti lähelle katoamiseen brändin, ja jopa muutos omistajille.

PGO CevennesPGO, jäljennöksiä omalla alueella

Muutamaa vuotta aiemmin samana vuonna 2000, PGO oli alkanut tuotanto oman mallinsa: PGO Speedster II. PGO aloitti hänet voimassa, kunnes tänään, Malli rakennus putkimaisen rungon. PGO Speedster koottu tiloissa Montpellier, Etelä-Ranskassa, käytetyt moottorit ja vaihteistot PSA. Impulssi, että oletettu rahat myötävaikuttanut uutta osakkeenomistajaa kuwaitilaisilta ja arabit pian, vuonna 2005, voitu kehittää uusia malleja kuten PGO Cevennes kanssa samaan tukiasemaan PGO Speedster mutta myös enemmän moderni muotoilu.

Vuonna 2008 PGO käynnisti coupe Hemera ammunta-jarrun runko

vuonna 2012 PSA moottorit 2,0 litran ja 140 hv jotka olivat käytössä kaikissa malleissa PGO, He jättivät sijaa 1.6 THP, yhdessä kehittämä PSA BMW ja käytetty muun malleja Mini. tarkasti coupes ja roadsterit PGO alkoi käyttää 184 hv versio Mini Cooper. PGO Cevennes takapyörän kuten kaikissa tuotemerkin autoja, moottori on keskiasennossaSe on kevyin on alle tonni, kun taas raskaampia coupé tandem Hemera, 1012 kiloa. Huippunopeus ne kaikki on 225 km / h

Kun taas vakiovaihteisto on kuusi-nopeus oppaat, valinnainen voi luottaa automaattinen kanssa sama määrä suhteita ja jopa lavat ohjauspyörään.

vaikka kaikki tuotemerkin malleihin samaa akseliväli, koko vaihtelee hieman toisistaan. Suurin, muutamia senttimetrejä, PGO Speedster II kanssa 3,85 m; kun taas PGO Hemera pituus on 3,74 m ja 3,70 m Cevennes.

PGO hinnat EspanjassaPGO; kaikki hinnat

Tällä hetkellä tuotannossa PGO Montpellier on noin 200 ajoneuvoa vuodessa, vaikka se voi saavuttaa 500 tarvittaessa. Espanjan suurin odotusaika toimituksia, jos ei ole käytettävissä erityistä mallia varastossa on välillä 12 ja 14 viikkoa.

Nykyinen hinnat vaihtelevat jo mukana verot, jotka vaihtelevat 48598 euroa PGO Hemera jopa 52,203 aiheuttamiin PGO Speedster II Cevennes Cabrio. 51095 euroa maksaa PGO Cevennes.

kaikki Ne voidaan tehdä käytännössä maun jokaiselle ostajalle korkean käytettävyyden muokattavissa elementit vaihtelevat huomattavasti eri värejä, vaikka maku ostaja; erilaisten pyörän malleja, koriste-raidat, spoilereiden, elementit hiilikuitu, urheilu jousitus, verhoilu tai betoni nahka osia … Näin ollen suuri panos PGO, lisäksi sen retro ilmaa ja se on suoraan yhteydessä tien , on yksinoikeus.

Saatat myös olla kiinnostunut

– PGO Rannikko a ‘klassinen’ viehättävä käsintehtyjä

– Auto utelias: PGO, eksoottinen ranskalainen auto klassinen muotoilu

Adblock
detector