Harvinainen ja outoja autoja viime aikoina

Harvinainen ja outoja autoja viime aikoina

Detroit juhlii Woodward, paraati, jossa harvinaisin autoista maailmassa kokoontuvat kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen vuosittain. Tarkistamme Omituisin malleja viime vuosina.

Harvinaisin autoja Woodward

Harvinaisin autoja Woodward

Harvinaisin autoja Woodward

Harvinaisin autoja Woodward

Vuodesta 1995 joka kesä paraati läpi Woodward Avenue Detroit tuhansia autoja, jotka voisivat olla unelma tahansa lapsen ínfulas suunnittelija. Harvinaisin ajoneuvojen voitte kuvitella kokoontua kilpailuun ilman sääntöjä, joiden pääasiallinen tavoite on kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen. tarkistamme Omituisin malleja viime vuosina.

Jeep Gladiator / Kaiser jeeppi M715, sotilaallinen tie auto

Sotilasajoneuvon puoli, puoli nouto siviili-, Tässä nimenomaisessa luominen on joitakin hävyttömän suuret pyörät, joiden avulla tämä Jeep tehdä tätä iskulausetta “Go missä kukaan tulee”. Jos tähän lisätään vielä neljä paikkaa takana, suojaavan häkin ja sen silmiinpistävää keltainen väri, meillä on yksi utelias ajoneuvot ovat läpäisseet Woodward Avenue.

Trumpmobile

Trumpmobile, poliittiset asuntovaunu

Se näyttää vaikea olla arvaa äänestyksen omistaja erikoinen asuntovaunun viime presidentinvaaleissa Yhdysvalloissa. Emme näe, jos se näyttää enemmän ikävöi elin vuorattu julisteita Donald Trump, pyyntö vankilassa Hillary Clinton tai kattoon valtavia kirjaimia nimen Yhdysvaltain presidentti. Jos jotain puuttui tästä utelias van, sen erikoinen omistaja ei epäröinyt sisällyttää: megafoni käynnistää tunnetuin lauseita Donald Trump silmukan.

Citroën 2CV enemmän psykedeelinen

Toisessa ääripäässä poliittisen kirjon, omistajan Citroën 2CV on päättänyt maalata klassinen auton käsin hyvin värikäs kukka-aiheita, yhdistettynä esityksiä auringon tai idyllinen kaupungeissa lasten leikkiä kadulla ja sateenkaaren taivaalle. Lisäksi takana on uudistettu taitto istuimet niin, että voit syödä sisällä, jos haluat poistua merendola ystävien kanssa.

bussi

Koulubussi unelma

Jos meillä on tuoda esille muutamia harvinaisin autoja viime aikoina, tämä koulubussi Voisit tähti Mad Max Se on tehty aukko ansioihin. Kun kaikki hänen elin maalattu rakenteessa liiallisen kulumisen, näyttäviä pyörät ja silmiinpistävää metallinen värivalot kattoon, tämä bussi hyvin se voisi olla unelma Otto, erikoinen kuljettaja Simpsonit.

Ford Thunderbird tai miten tuhota legendaarinen auto

Toistaiseksi luettelon sisältämät mainittiin vain utelias ja outoja malleja ihmisiä, jotka jättivät mielikuvituksesi lentää. Mutta mitä meillä täällä on voittanut museo kauhujen Woodward. On hyvin vaikea löytää joku tarpeeksi rohkeutta uskoa, että voi parantaa suunnittelun legendaarinen auto kuten Ford Thunderbird, mutta Detroit nähdä kaiken. Siksi meidän on kohdattava lehtiuudistuksella tämä klassinen kanssa edestä, joka näyttää ottaneen anaboliset steroidit ja paljon aggressiivisemmin kuin alkuperäisen mallin ulkonäköä.

Dodge Ram 2500, pick-up jättiläinen

Jos jotain amerikkalaiset ovat suuria autoja, hyvin suuri. Siksi näyttää siltä, ​​että omistaja Dodge ollut tyytyväinen estetiikkaa nouto sen alkuperäisen ajoneuvon ja päätti muuntaa sen Auto valtava art deco esteettinen jonka he korostavat niiden paikkaa ja katon takaosan Zonza korkeus ruumiin, ja jos kaikki tämä ei riitä, sen kirkkaan ajovalot.

caterpilllar

Caterpillarin peto

Linjassa edellisen Dodge, omistaja tämän Caterpillar on toteuttanut traktori, on lisännyt ajoneuvon pituutta lisätä kaksi paikkaa, on ostanut suurimman pyörä kaupassa, se on rakennettu takka paeta ja optinen ryhmiä, jotka valaisevat kaikki Detroit. Olemmeko todistamassa todellista huolellisuutta luvulle Wild West?

Kosminen Cruise, raketti tiellä

Lähes saamme kiittää omistajalle tällaista limusiini nimeäminen koska emme tietäisi eikä miten otsikko. Sen 600 hv tuottaa bensiinimoottorin V8 ovat lähes vähiten auto, joka on yli kymmenen metriä pitkä tukema kahdeksan pyörää ja värillinen metallinen runko silmiinpistävä vinyyli edustaa suuri taistelu. Sen keulan ilmanottoaukkoja ja terävä nenä päällä auton jota emme löytäneet karsinnassa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Harvinainen ja hämmästyttävä jeeppisafareista pääsiäisenä 2017

BMW M3, harvinaisinta prototyypit viimeiset 30 vuotta

Autot kaikkein hullu ja rohkea malleja historiaa

Adblock
detector