DeLorean DMC-12, urheiluauto elokuvasta Paluu tulevaisuuteen

DeLorean DMC-12, urheiluauto elokuvasta Paluu tulevaisuuteen

Hän saapui mennessä. Tämä 21 lokakuu 2015 on päivä, jona päähenkilöt elokuvan Back to the Future 2 DeLoreaniin DMC12 purkavat lentävät Hill Valley.

DeLorean DMC-12, historia Car Paluu tulevaisuuteen

DeLorean DMC-12, historia Car Paluu tulevaisuuteen

DeLorean DMC-12, historia Car Paluu tulevaisuuteen

DeLorean DMC-12, historia Car Paluu tulevaisuuteen

myöhässä

Yhdysvaltalaiset tiedotusvälineet ovat vahvistaneet havainnosta DeLorean DMC-12 Flying taivaalla Hill Valley (Kalifornia). Sisällä oli vanhempi mies outoja hopeaa lasit ja kaksi nuorta. Ajoneuvossa on neljä ilmatyynyalusten laitteiden ympärillä, se nähtiin joidenkin paikallisten asukkaiden ottaen maata. Puhuessaan Kalifornian verkkosivuilla, naapuri vahvisti, että yksi nuorista nimellä ‘Marty McFly’ ja ne luuli kuulleensa lähtöisin menneisyydestä.

Kuulostaako tutulta? Kyllä, se on vihdoin saapunut päivämäärä, jona menneistä ja nykyisistä kohtaavat, elokuvallisesti ottaen tietenkin. Fanit trilogia ‘Paluu tulevaisuuteen’, ohjannut Robert Zemeckis ja Steven Spielbergin tuottama, 2015 ovat merkitty punaisella ristillä heidän kalenterit: ensin, koska se tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun ensi ensimmäinen elokuva; ja toiseksi, koska Tämä 21 lokakuu 2015 edustaa päivää, jona Marty McFly ja Jennifer Parker Doc “(Dr. Brown) matkustaa tulevaisuuttaan vuodesta 1985, nyt esittelemme.

Hänen matkustaa läpi ajan, kuten varmasti myös äänen, esiintyy saaga kyytiin DeLorean DMC-12, auton oman historiansa. Tiesitkö, että oli aikeissa tapahtua Espanjassa? Me tiedämme enemmän syvyyttä historia “lokinsiipi Flying (Vuonna fiktio, tietysti).

Tiesitkö, että …? Paluu tulevaisuuteen, kun hänet ammuttiin, ohjaaja ei antanut kirjaa jatkoa. Koska sen blockbuster, hän ampui toisen ja kolmannen. Robert Zemeckis itsekin myönsi, että se nähdä DeLoreaniin lentävät viimeisessä järjestyksessä ensimmäisen kalvon oli hieman humoristinen gag. Tämän vuoksi hän joutui antamaan jatkuvuutta Paluu tulevaisuuteen 2 ajatus purjehtii DeLorean.

DeLoreaniin DMC-12 Paluu tulevaisuuteen

Tarina DeLoreaniin DMC-12

DeLorean DMC-12 Se on maailmankuulu sen ulkonäkö kolme elokuvaa Back to the Future (1985, 1989 ja 1990). Kuitenkin vuotta ennen hänen ulkonäkönsä valkokankaalla tässä malli Urheilu ja ennen kaikkea sen luoja, vietti koettelemus, joka johti konkurssiin De Lorean. hänen alkuperäinen tuotanto Se tapahtui vuosina 1981 ja 1982 ja vain ne tehtiin 8583 yksikköä.

Odotuksia syntyy sen luoja, John Zachary DeLorean, Ne eivät toteutuneet, koska hän halusi: hänen alkuperäinen ajatus oli, että DMC-12 myytiin noin $ 15000; Lopulta Bill nousi $ 30.000. Lisäksi, ominaisuuksia ei odotettu ja moottori, Euro-V6 PRV oli ongelmia alitehoinen käytettävissä (132 hv julistettu). Myös hän auttoi urallaan että näki John Zachary oli mukana ristiriitoja ja oikeusjuttuja velan ja huumeita.

Mutta takaisin alkuperää DeLoreaniin DMC-12: sen luoja, tulokas hänen ‘keski-iän kriisi’ ja edistettävä teollisuuden Executive General Motorsin vuonna 1972, hän päätti, että hän olisi itse valta antaa elämän uuden urheilukanavan. hänellä oli Giorgio Giugiaro kokouksissa, mistä Italdesign, etsimään ideoita, ja Lotus oli vastuussa luoda sen rungosta on ‘Y’ ylimääräisten edessä ja takana alikehystä. Kaikki tämä johti lopulta siihen, mitä me tiedämme A hyvin henkilökohtainen suunnittelu, kanssa lokinsiipiovet ja metallirunko enempää väriä kuin ruostumaton teräs.

DeLorean DMC-12 ja sen luoja

‘Olen Espanjan …’ melkein

Tuotannon DeLoreaniin DMC-12 alkaa vasta 1981. Aiemmin lokakuussa 1976 syntyi ensimmäinen prototyyppi. näköinen rahoitus tähän projektiin niin mittava, John Zachary DeLorean pyrki asentaa hänen tehtaan alueelle, jossa he voisivat löytää halvempaa tilat. Puerto Rico, Detroit, Espanjassa ja Britanniassa taisteli tämän saavuttamiseksi virstanpylväs.

sisään Espanja, paljon heillä oli sanottavaa Espanjan liikemiehiä perustuu Yhdysvalloissa puhuneen aikaan uusi demokratia, avoimempi ulkomaisia ​​investointeja ja voisi luoda 2000 uutta työpaikkaa rakentamiseen urheilu. Kuitenkin ongelmat maamme myönnettäessä tuotanto lisenssejä, koska vanhan lainsäädännön ja sitoutumista Britannian hallitus lopulta aiheutti tehtaalla asennettiin Dunmurry (Pohjois-Irlanti).

kohtuuttomia taloudellisia vaatimuksia Mr. DeLorean oli päättynyt, kun äskettäin ylennettiin Margaret Thatcher leikata rahavirtoja. amerikkalainen liikemies Velkaa yli 138 miljoonaa dollaria, maksamatta mitään veroja. John Zachary DeLorean kuolisi vuotiaana 80, nähtyään miten poliisi ja FBI yleensä hänelle pettää huumeiden käsitellä, joutua roiskua polemiikki hänen yksityiselämäänsä ja vaikka julisti ‘ei-toivotuksi henkilöksi’ Brittein saarilla.

DeLorean DMC-12

Tekniset record DeLorean DMC-12C

– Mitat (pituus / leveys / korkeus): 4215/1855 / 1,140 metriä.

– Battle: 2,415 metriä.

– Paino: 1230 kg.

– Moottori: V6, 2849 cm3, 12 venttiilit, taka-asemassa.

– Teho: 132 hv at 5550 rpm.

– Par: 22,4 mkg at 2750 rpm

– Vaihteisto: 5-vaihteinen manuaali, takaveto.

– 0-100 km / h: 10,2 sekuntia.

– Maksiminopeus: 200 km / h.

– Keskimääräinen kulutus: 12,4 l / 100 km.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Citroen elokuvan tähti valkokankaalla

– 7 superautoihin tavata Movie (Video)

– Hollywood Legends huutokauppa suosituimmista ajoneuvoja elokuva

– 5 elokuvaa moottoriurheilusta että et voi olla huomaamatta

Adblock
detector