Fiat Panda Cross 4x4 Multijet 95 HK: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Fiat Panda Cross 4×4 Multijet 95 HK: faktiske forbruk og førsteinntrykket

Første test ombord på Fiat Panda Cross 4×4 1,3 Multijet dieselmotor 95 hk. I Technical Center Freeway, har vi målt deres faktiske forbruk.

Hvor mye koster Fiat Panda Cross?

Hvor mye koster Fiat Panda Cross?

Hvor mye koster Fiat Panda Cross?

Hvor mye koster Fiat Panda Cross?

Forutsatt at Fiat Panda til tørk, det panda Cross vi er en liten SUV som fullført. Sammenlignet med bil del, de viktigste forskjellene er: plast beskyttelse i kroppen, dekker stålforing, den forskjellige frontlykter til resten av serien og to klipp rød stål også på forsiden for å lette redningsaksjoner av veien.

den bakkeklaring den Fiat Panda Cross kommer til 165 mm. omtrent M + S dekk, den AWD og en TT vinkler for seg vil mange andre, gjør denne lille nytte en autentisk off-road leketøy. Inne i tillegg interiør, en annen karakteristiske trekk Vi finnes i en dreieknapp, velge mode “off road” og Descent Control.

i vei, kaldt i disse dager, og mye av ruten med salt, virker det overraskende hvor godt det går, lent mot dekk Goodyear Vector 4Seasons, riding vår enhet. Vi har ikke tatt noen “skremme” i områder for mange års erfaring vet vi at avhengig morgenen kan ha visse isflak og fuktig. Og er at fra autopista.es støtte bruken dekk inviernoo mixed, fordi mer og mer effektive og gi tryggere sjåfør og passasjerer. Som i alle Fiat Panda, vi savner litt mer presis retning, men vi må ikke glemme at det er en utilitaristisk. Selv med “By” av-modus, Det krever flere kilometer for å få brukt og få tillit.

Fiat Panda CrossFiat Panda Cross 4×4 1,3 Multijet: motorytelse

med Dieselmotor oppdatere nye 1,3 Multijet, sin kraft stiger til 95 CV. I praksis er det liten forskjell med den versjonen den erstatter, bortsett fra at det er mye mer behagelig urbane ruter, en lav regime mye løsningsmiddel. Kanskje mer bemerkelsesverdig at den nye Fiat Panda Cross Multijet 95 hk Den presenterer lave nivåer av utslipp, med bare 119 g / km CO2, som fritar deg fra å betale skatt.

Som for faktisk forbruk, markere 5,44 l / 100 km motorvei oppnådde et gjennomsnitt på 97,33 km / t, med en om bord datamaskin merking 5,5 l / 100 km, ganske nøyaktig. Men det er i by, støttet av et system av stop-start motor Stopp / start litt barsk men utmerket ytelse, der den nye Fiat Panda Cross gjør forskjellen som bare to tideler over venstre, å få et resultat av 5,64 l / 100 km.

Til syvende og sist Fiat Panda Cross er et verktøy “off road” for alle målgrupper og Bruk ganske stramt økonomi.

Fiat Panda Cross 4×4 1.3 Multijet. TT Cotas

– Angrepsvinkel: 27,5 °
– Utløpsvinkel: 39 ° (escape)
– Break vinkel: 22º
– Bakkeklaring: 165 mm
– Fording dybde: 760 mm
– Forhjulsopphenget slaglengde: 250 mm
– Bakhjulsoppheng slaglengde: 260 mm

Adblock
detector