Paras crossover markkinoilla

Paras crossover markkinoilla

Monissa tapauksissa ja monille käyttäjille, SUV on tullut perinteisen auton vahingoksi standardoitujen mallien ja kompakti sedans. Mutta teillä on kolmas tie, crossover, joka täyttää ehdot toisiaan ja ehdotetaan väliaikaisena ratkaisuna.

Paras crossover markkinoilla

Paras crossover markkinoilla

Paras crossover markkinoilla

Paras crossover markkinoilla

Varmasti, menestys ilmiö SUV Se ylläpitää voimakas kuva elinten näiden mallien ja voi oman ergonomia: tilavampi ohjaamoissa ja pitempi istuimet. Ja sitä ennen, ei ole muuta vaihtoehtoa kannattaa. Itse asiassa se on enemmän kuin todennäköistä, että heidän taidot "maastossa" ovat vähiten ja joka tapauksessa, suurin osa käyttäjistä 4x4 SUV hakuja kiinteän siirtolinjan pass jotta siirtää tai parantaa Turvallisuus lumisilla ja liukkailla asfaltit.

Mutta tämä ei tarvitse SUV ja jos vältellä niitä samasta syystä, että monet ovat hänen vahvuutensa (kuvakoko, korkeus), The crossover Ne tarjoavat näitä taitoja ampua alhainen talviolosuhteet samasta pohjan tavanomaiset matkailu. Luulisi, eikä syyttä, että se riittää yksinkertaisesti neliveto, mutta crossover Lisäksi he etsivät yhdessä suurempaa erikoistumista Käy läpi kaikenlaisia ​​vastoinkäymisiä, lisätä niiden maavara ja preening hienovaraisesti esteettiset ja toiminnalliset liitteet (suojarunkoa, renkaat korkeampi profiili, jne.) jotka vahvistavat heidän persoonallisuutensa. Mielenkiintoista, crossover Ne kehittyä perhe elimet perustuvia malleja, tulossa tavanomainen turismi moniarvoisia par excellence.

Subaru Outback: ensimmäinen

Subaru Outbackylös 12 crossover johdannaiset kompakti salonkia ovat meidän markkinoilla ja pitkäikäisyys malli (ensimmäinen sukupolvi ilmestyi vuonna 1994), "tuntematon" Subaru Outback Näyttää siltä alkuunpanija tämän segmentin vähemmistön. sisään 2014 Se on tullut uuden sukupolven (Ei käytettävissä nyt Espanja), kuten aina kehittynyt sedan Legacy Station Wagon. Se mittaa 4,82 metriä pitkä ja yhtä hyvä subaru, kaikki pyörät Se on erottamaton mallissa. takamaa Se on järjestelmä, joka asettaa aloittaminen vääntömomentin jakoon 50/50 prosenttia akseliväli, vähäisin muutoksin, jotta vältetään karkaa symmetria väite puolustaa kuin maksimiveto- merkki. veto symmetrinen AWD Se conspires tietyn elektroninen ohjaus veto kutsutaan X-Mode. Tämä sukupolvi ei ole esitetty ainutlaatuinen nyrkkeilijä moottorin 2,0 Diesel tuotemerkin ja varmasti niin ei ole saatavilla meidän markkinoilla.

Audi A4 allroad / A6 allroad alkuperänimitys.

Audi A4 AllroadVarmasti nimi allroad Se on monille yleinen tämäntyyppisten ajoneuvon. audi Se kestää useita vuosia uudelleentulkintana omia crossover päälle A6 Avant ja äskettäin A4 Avant. Molemmissa tapauksissa quattro On tärkeä osa molempien mallien, mutta A6 allroad jossa se harjoittaa sen ominaisuudet sedan ja TT Lähes tasolla parhaiden asiantuntijoiden kunkin segmentin. Tärkeintä on on teidän ilmajousitus, kanssa 20 mm lisää matkustaa A6 ilma jousitus ja 3 tasoa Ilmoita tarkasti vakiokorkeus. asemassa "dynaaminen", vähentää korkeus 15 mm ja kovettuu taaraus, tulossa tarkka ja vakaa urheilu sedan asfaltti. tila "allroad" 35 mm: stä aina miten "normaali" ja "automaattinen" ja vihdoin muut 10 mm lisää tila "hissi" (Vain alle 10 km / h) liittyvien esteiden poistamiseksi tosi TT tyyliin. Samaan aikaan, A4 allroad Se käyttää samaa suspensio järjestelmiä, jotka A4 Quattro, mutta sovittaa Tavanomainen kokoonpano / vaimennin jousen 26 mm korkeammalla -ja hieman kiinteämpi, uskottu hänen 37 mm yli maavara, tarpeeksi lähteä maantietä ilman paljon kivi- tai saada jonkinlainen mahdollisuus siirtää, kun on paljon lunta.

Volvo V40 Cross Country / XC70: alkaen luminen Ruotsi

Volvo V40 Cross CountryRuotsin alueella on tilaa molemmissa malleissa SUV (XC60 ja XC90) kuten crossover, jossa on kaksinkertainen tarjonta molemmissa muodoissa. XC70 Se on kehitetty perhe V70, ottaen foorumi suuri S80 sedan. Se on varmasti erittäin kehittynyt malli itsessään Volvo-mallien, kilpailija Audi A6 allroad, mutta sillä ei ole ilmajousitus. Siten luopuminen hieman erikoistumista A6, mutta ei monipuolisuus Tämäntyyppisten auton. korkea jousitus, suojattu runko, korkean profiilin renkaat ja etuveto tehdä erinomainen dynaamisesti, hyväksyttiin caliisä yleinen malli ja tilava ja monipuolinen sisustus. että V40 Cross Country enemmän muotoilun ja muodin, mutta myös korkea ja suojattu kehon erityisiä renkaat ja pyörän aseman tyyppi Haldex vain tehokkain variantteja (T4 ja T5). Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​urheilu crossover suunniteltu luminen ja liukas asfaltit ja vähemmän sopii kulkemaan hyvin rikki kappaleita.

León X-kokemuksemme Seat / Skoda Scout / VW Golf Alltrack: Teollisuuden synergia

X-kokemuksemme Seat LeonMuutaman sukupolven skoda näki Octavia Combi ideaalimallin ehdottamaan crossover lähes ainutlaatuinen markkinoilla, soveltamalla resepti on kompakti perhemallista. Tänään sama kaava on sovellettu Seat ja Volkswagen sisään tuttu versioita Leon ja Golf vastaavasti. kolme mekaaninen klooneja hyödyntämällä korkeampi suspensioita, alemman rungon kanssa suojattu kehä, leveämmät renkaat profiili, liitetiedostoja "maastossa" ilman rajoituksia lähetettäessä, kaikki ja kaikki mekaaniset versioissa AWD tyyppi Haldex. León X-kokemuksemme valtaa altea Freetrack, ensi istuin että maailma crossover tuolloin on tila-auto ja Volkswagen kattavan ehdotuksen crossover jälkeen passat Alltrack, mitään tekemistä aiempien korvikkeet nimeltään maastojuoksu jonka hän kehitetty Polo ja Golf Plus.

Citroen C5 Tourer Cross / Opel Insignia Maa Tourerin / Peugeot 508 RXH: saapuvat yleisvirkamiesten.

Citroen C5 Tourer CrossOn monia merkkejä, jotka myös tavalla tai toisella on ehdotettu crossover of julkisivu, koristeellinen kuvioita värikkäitä kehon vahvistuksia ja paljon muuta pitää juna muotia, mutta kun kyseessä on Citroen C5 Tourer Cross, Opel Insignia Maa Tourerin ja Peugeot 508 RXH, erilaisia ​​mekaanisia kokoonpanoja itsessään oikeuttaa heidät crossover. Ehkä viimeinen saapuvat, C5, tämä väite on kyseenalainen Puuttuessa neliveto, mutta toisaalta, voit aina olla mielenkiintoinen hydropneumaattiset brändi, jossa on neljä korkeus tasoa ja kaksi taarattuun. Epäilemättä määritelmien mukaan SUV tai crossover ennen kuin se sisälsi neliveto muuttuva jousitus korkeus, mutta myös Cross C5 Tourer Se voisi pass maavara (voit ladata kehon 6 senttimetriä alle 10 km / h) Jos toinen 4x4 määräkorkeus hitti. myös Peugeot 508 RXH johtaa crossover hieman epätyypillinen, mutta hänen tapauksessaan, koska se on hybridimalli (2015 tulossa tavanomainen diesel-versio). 508 RXH käyttää hänen sähkömoottori siirtää taka-akseli ja näin se tulee 4x4, vaikka vain korkeintaan 120 km / h. myös nousee ja suojaa elimistöä ja hyväksyy renkaat yllättyä niiden kyvyn edetä alalla ja lunta. Täydellinen ja tasapainoinen on Opel Insignia Maa Tourer, uutta varianttia Insignia alue että lisää 20 mm korkeus suspensiot sen ja hyväksyy AWD tyyppi Haldex. ei ole ilman suojaa ja että houkutteleva elin Jännitystä kuva Ne heijastavat lähes kaikki crossover markkinoilla.

Adblock
detector