Test: Peugeot 508 RXH 2.0 HDi Blå / 180 Auto, er mindre mer

Test: Peugeot 508 RXH 2.0 HDi Blå / 180 Auto, er mindre mer

Peugeot 508 RXH det at batteriene og firehjulsdrift men opprettholder sin HDI 180 hk. Ikke den mest miljøvennlige RXH, men det mest logiske.

Test: Peugeot 508 RXH 2.0 HDi Blå / 180 Auto, er mindre mer

Test: Peugeot 508 RXH 2.0 HDi Blå / 180 Auto, er mindre mer

Test: Peugeot 508 RXH 2.0 HDi Blå / 180 Auto, er mindre mer

Test: Peugeot 508 RXH 2.0 HDi Blå / 180 Auto, er mindre mer

banner Peugeothar samme estetiske som RXH "motors"Men ikke all-wheel drive Som du vet, er det et system som fungerer bare svært punktlig måte, så det er fornuftig kanskje begynne å snakke om tall eller konto, som ønsker å se. Denne nye RXH utnyttet trekk som tar markedet SUV utseende koster en heidundrende 3,950 euro mindre enn HYbrid4, mengden av penger i livet kan bli avskrevet med lavere forbruk av hybrid-versjonen, selv om forskjellen er liter i deres favør.

Peugeot 508 RXHbagasjerommet også gjenoppretter evnen til SW versjoner -Det 100 liter normal differensiering; og ikke å måtte laste eller den elektriske motoren eller med batterier, er vekten av denne er frigjort bunnløs: 160 kg med mindre en positiv innvirkning på dynamisk bremsing eller ytelse. Faktisk er denne RXH utelukkende termisk, tilgjengelig bare med 2,0 motoren oppdaterte BlueHDI / 180 Euro 6, og ikke på 163 HK som hybrid RHX, som må tilsettes en annen 37 hk Eléctricos- og også fornyet girkasse automatisk omformer-i stedet for mindre behagelig pilotado- clutch er ikke bare betydelig raskere enn RXH HYbrid4 i en måling, men også mer behagelig å kjøre sammenlignbare omstendigheter; det vil si, bortsett fra byen, i de aller fleste situasjoner. Selvfølgelig HYbrid4 har også en annen komponent for de som verdsetter teknologi eller de korte turer i all-elektrisk modus hvor ingen pris kan settes, så vidtrekkende kryssreferanser mellom dem.

familie SUV

I forhold til normal familie og til lik motor og utstyr, rekvisitter og kropp på høye RXH er betalt med en hastighet på 1.850 euro, så ikke det være veldig klart at dette RXH er den perfekte familie av området, selv om det er sant at for de som praktiserer visse idretter som krever forlate asfalten, selv om de er bare hundre meter, dette høyere kroppen er en allsidighet og sikkerhet madrass som vender mot mekanisk integritet. Road er sant at bare påvirker atferden, være en av de beste egenskapene til 508. Mens, vendt mot komfort, føler jeg meg mer komfortabel og bedre dempet den RXH fra normal SW, hvis demping serien slår meg som noe fast når berøre familien reise. Du bestemmer.

Peugeot 508 RXHI alle fall ikke glem at denne versjonen også prøvd andre utbygginger som berører hele spekteret, for eksempel nyrenovert 180 hk motor BlueHDI som gjør RXH enda raskere enn den første GT 2,2 HDI 204 hk, bruke langt mindre enn 2.0 HDI / 163 fra den foregående rekke. En positiv endring i hvor enten automatgir føres av en forbedret omformer som gir en litt mer jevnt og raskere enn før, mens gripearmen låsing ru og hard hele veien til dens tilsvarende gangen.

Kort tid

Akselerasjon. Stor motor som ikke mangler god spinn og god punch, men deres tid er litt dårligere enn forventet for strøm.

Endre. Med blokkering omformer og forbedret styring boks, er dette automatgir ikke mangler glatthet eller hastighet, men ikke på det nivået som går utover konkurransen.

Bremsing. Støttet av store hjul og en stor bremsesystem, har denne RXH stoppet på avstander langt bedre enn det store flertallet av 508 testet.

forbruk. BlueHDi for denne nye generasjonen motor som allerede tilfredsstiller Euro VI, og passerer gjennom tuten reflekterer utviklingen sin. Bruk mindre enn forrige SW 163 hk.

forbikjøring. automatisk og mer enn 40 mkg moment … Ikke rart sin spontane reaksjon. I denne øvelsen, men også forbedrer også den elektriske RXH med sine to motorer skyve på en gang.

livability. Uten å transformasjonen tilbake for å huse elektrisk utstyr av RXH HYbrid4, er den indre kapasitet på samme måte som en hvilken som helst SW 508, og ytterligere frigjør 160 kg.

Effekt og dreiemoment. Vi kan ikke måle det, men det føles: push og elastisitet mangler ikke denne versjonen av 180 hk hvor automatgir absolutt ikke kan trekke ut sitt fulle potensial.

Klang. Det har alltid vært en behagelig og god rodador med bemerkelsesverdig raffinement. Denne versjonen har imidlertid vært noe mindre stille.

Bagasjerommet. Laster munnen ganske nær bakken, dyp og svært vanlig form, selv om dens 525 liter er langt fra den største bagasjen handlers kategori.

Adblock
detector