Mercedes S65 AMG Coupe, tyylikäs ja urheilullinen ylellisyyttä

Mercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG Coupe

alue Mercedes-Benz valmistellaan saapumista auton, jossa yhdistyvät yksinoikeus ja urheilullisuus: Tällä uusi S65 AMG Coupe. Moottorilla 6.0 V12 biturbo 630 hv, tämä ylellinen versio S-luokan Coupe Siinä on kaikki menee sillä tulee omana yksi upeimmista autoista tällä hetkellä.

Kun olennaiset ominaisuudet Mercedes S 65 AMG Coupé Se korostaa myös sen suurin vääntömomentti 101,97 mkg, käytettävissä välillä 2300 ja 4300 rpm. Kehon tyyppi (coupe) ja filosofian, tämä Uusi S 65 AMG Coupe Sitä voidaan pitää suora perillinen CL 65 AMG. Kohtaavat tämän Mercedes sanoo S 65 AMG Coupe Se on paljon tehokkaampaa, ja keskimääräiset kustannukset bensiiniä 11,9 l / 100 km (2,4 l / km Jollei CL 65 AMG), kun taas taso CO2 pysyy ilmoitettiin 279 g / km. Mitä ympäristölakien Euroopan unionin, tämä urheilu variantti S 65 AMG Coupé on jo sovitettu vastaamaan öljyntorjunta-standardin euro 6.

Mercedes S 65 AMG sisempi CoupeKuten yleensä tämänkaltaisissa superautojen, The hyötyjä alustavat uusi Mercedes S 65 AMG Coupé ei petä, jossa kiihtyvyys 0-100 km / h 4,1 sekunnissa (0,3 sekuntia nopeampi kuin CL 65 AMG), kun taas suurin nopeus on elektronisesti rajoitettu 250 km / h.

Advanced, älykkään teknologian

Niistä teknologinen pataljoona, joka piilottaa alla sen tyylikäs ja urheilullinen muotoilu, Uusi Mercedes S 65 AMG Coupé ovat järjestelmät kuten suspensiot Magic Body Ohjaus vuorovaikutuksessa laitteen Tienpinnan Scan. Selkäranka sekä stereoskooppisen kamera sijaitsee keskeisellä peili yllättävä kyky kuvantaminen, siinä määrin kuin voidaan analysoida mahdollisten väärinkäytösten asfaltin kierrätettävän. Siten, järjestelmä lähettää kaikki kerätyt tiedot suspensioiden valmistamiseksi etukäteen niin, että ajoneuvo on edessään kunkin metriä asfaltin kanssa paras ajankohta ja jousituksen asetukset. Joissa kummassakin laitteessa, tähti allekirjoittaminen varmistaa, että suuret annokset mukavuutta matkustajien kun ajoneuvo tarjoaa suuren urheilutapahtuma hyötysuhde saavutetaan. Itse asiassa, säätö pellit on viritetty minimoimiseksi mahdollisimman pienin kehon Roll.

Mercedes S65 AMG Coupe ulkopuolivaihdelaatikko AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Se vastaa siirtämällä asfaltin täydellä voimalla Mercedes S 65 AMG Coupé. Tämä siirto on kolme toimintatilaa: C (Controlled Efficiency), Sport (S) ja manuaalinen (M). ECO start / stop ja stop-start moottori järjestelmä aktivoituu automaattisesti valitsemalla tila C.

Tavanomaiset akku S 65 AMG Coupe Se on litium-ioni (pikemminkin kuin tavanomaisen lyijyä), mikä tarkoittaa, säästää noin 20 kg. Ei ensimmäinen kerta urheilullinen ajoneuvo toimii paristolla tämäntyyppisen (joissakin versioissa Porsche 911 GT3 Sitä tarjotaan vaihtoehtona, ja tällä hetkellä omistavat S 63 AMG / S65 AMG sedan ja Mégane R. S. 275 Trophy tarjoavat myös samanlaisia ​​akku).

järjestelmät turvallisuus kehystetty teknologian älykäs Drive Lisäksi ne on tehty palvelemaan S 65 AMG coupe. Saapuminen tehokkain auton allekirjoittaessaan tähti on arvioitu lokakuussa. Hinnat Espanjan markkinoilla ei ole vielä ilmoittanut (lähtöhinnaksi Saksassa verot mukaan lukien on 244,009.50 euroa).

Saatat myös olla kiinnostunut:

- Älykäs Drive turvallisuus, video

- Mercedes S63 AMG Coupe

- Mercedes S63 AMG

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/mercedes-s63-amg-96154