Donald Trump “mister” the Beast, president bil

Donald Trump parkert The BeastDonald Trump parkert The BeastDonald Trump parkert The BeastDonald Trump parkert The Beast

Taormina er en liten italiensk by der for de neste dagene vil feire verdens G7-toppmøtet, et møte som involverer syv mest industrialiserte land i verden. vel, Donald Trump, den USAs president, du kan ikke bruke offisiell bil (Beast) på grunn av enorme størrelse den "skapning".

Og er at kallenavn La Bestia Det vil komme godt til Donald Trump offisielle bil. Dens dimensjoner er mastodónticas for de smale gatene i den sicilianske byen Toarmina. Den offisielle kjøretøy, med mer enn 5,50 meter kan ikke flytte lengde- samt hans lange bilkortesje bil sikkerhet. Faktisk, i henhold til den elektroniske utgaven av El Mundo, den enorme størrelsen på Beast og alle bilkortesje som følge ham har vært en alvorlig problem for organisering av arrangementet. Endelig har de amerikanske hemmelige tjenester enige om å Trump og hans følge bruke andre transportmidler enn dyret.

Mer enn 10.000 politi, soldater og krefter italiensk og internasjonal sikkerhet overvåke disse dager hver centimeter, hver meter av de trange gatene i Taormina. Sikkerheten til toppledere i verden står på spill.

Donald Trump mister BeastCadillac One The Beast: Trump bil

før Donald Trump reiser i dyret, Barack Obama også han brukte det i de siste årene av hans president scenen.

The Beast Det er mye mer enn en bil, er en Avansert "bil bekjempe" under en flott drakt limousin. Det er en del av en utvikling Cadillac luksus sedan og en SUV stor GMC, andre merker tilhører General Motors. Kroppen har en spesiell skjerming Skuddsikre og mange av de pumper og kortdistanse raketter, med en spesiell legering konstruksjon i stål, aluminium, titan og keramikk. Krystallene er spesielle og har en tykkelse på 12 cm.

Å presse, dyret bruker en Diesel stor fortrengning for motoren, nemlig en Duramax allerede de samlet mange store SUVer og henting Chevrolet og GMC. Ytelsen er ikke å kaste raketter -the overdrevet vekt er en stor lastre-, med en toppfart på 100 km / t og et gjennomsnittlig drivstofforbruk estimert til 30 l / 100 km. Når det gjelder dekk, montert spesial RunFlat, at de lar deg rulle rundt 100 kilometer, selv om de er punktert.

den Trump bil også den inkluderer maskingevær og raketter som gjør dyret i autentisk krigsmaskin. Slik er deres nivå av sikkerhet at noen folk sier at dette kjøretøyet er i stand til å tåle en hypotetisk etsning, slik at i tilfelle det skjer, dører og vinduer skulle være helt tett, og et intelligent system vil resirkulere den oksygen innsiden.

Du kan også være interessert

- Her er The Beast, den offisielle bilen til Donald Trump

- Trumpchi: bilen som ønsker å erobre nye Trump imperium

- Trump vil ha flere fabrikker og amerikanske biler i USA