Contact: Renault Clio Sport Tourer, de meest bekende Clio

Renault Clio Sport TourerRenault Clio Sport TourerRenault Clio Sport TourerRenault Clio Sport Tourer

Gepresenteerd op de Paris Motor Show vorig jaar, nieuwe generatie van de Renault Clio klaar om een ​​goed stuk taart verkopen te genereren in het segment, B of utility. En is dat, wanneer het bouwt een aantrekkelijk auto, de kans dat mensen gaan naar de dealer geïnteresseerd te zijn en het kopen, zijn zeer hoog. Als dit totale make-concepten worden toegevoegd als nieuwste generatie motoren (Benzine en diesel) systemen veiligheid (Actief en passief) ongebruikelijk in zijn categorie en een goede uitrusting comfort aanwezig van de meest elementaire versies, is succes bijna gegarandeerd. En dat is wat hij heeft gedaan Renault met zijn Clio.

Nu is de familie groeit met een nieuw lid, de familie versie, een concept dat is het verkrijgen van aanhangers in dit segment en wordt in toenemende mate aangeboden door verschillende merken. Sport Tourer Het is de naam waarmee je zijn gedoopt (klinkt bekend weinig jeugd) en het is een feit dat de pen (elektronisch, natuurlijk) Yohann Ory een zeer aantrekkelijke lijnen heeft gebracht.

Contact: Renault Clio Sport Tourer, de meest bekende ClioVergeleken met de draagstoel, de Clio Sport Tourer is langer (4,27 m 4,03 m in vergelijking met de hatchback), handhaaft dezelfde lengte wielbasis en een achterste overhang 2 cm langer. Maar waar is het verschil duidelijk is aan de achterzijde van het voertuig. Verlenging van het dak naar de achterklep maakt de inzittenden van de achterbank zijn 15 mm hoog. de romp kondigt een maximale capaciteit van 443 liter (Vijftig procent meer dan de salon) gemeten op de rand van de achterbank, een volume tot 1380 liter kan worden verlengd indien de achterbank neergeklapt, waardoor een vlakke laadvloer. Rugleuning van de passagiersstoel kan worden omgeklapt, waardoor een lading lengte van 2,48 meter wordt aangeboden, die veilig kan worden uitgevoerd voorwerpen vrij lang. Onder de laadvloer is er nog een gat met een inhoud van 85 liter (reeds in de officiële 443 liter kofferruimte inbegrepen volume) die u toelaat om verschillende objecten uit het zicht van de vreemdeling liefhebbers deponeren. De belastingsdrempel redelijk laag (604 mm uit de mond van de romp van de grond), zodat het laden van zware of volumineuze voorwerpen is aangebracht.

Onder de naam R-Link, Renault lanceringen multimediasysteem voor liefhebbers van communicatietechnologieën. de R-Link beheert de browser, de telefoon, de geluidsapparatuur, verschillende voertuig parameters en informatiediensten zoals rijmodus wordt beoefend (laat u weten of u een efficiënte doet of niet rijden), e-mail, tjilpen en zelfs het is een applicatie genaamd R-geluidseffect het veranderen van het geluid waargenomen door de bewoners van het passagierscompartiment (buiten klinkt nog steeds als) kunnen kiezen tussen 6 verschillende omgevingen, van een Renault Sport of V6.

vier mechanische

Contact: Renault Clio Sport Tourer, de meest bekende ClioMechanisch gezien, Clio Sport Tourer geen innovatie met betrekking tot de salon. Het assortiment bestaat uit vier motoren, twee benzine en twee turbodiesel, alle gekoppeld met schakelbak vijf snelheden. Ten aanzien van motoren benzine, zijn de 1.2 atmosferische 75 pk vermogen en een gecombineerd verbruik van 5,5 liter / 100 km en tricilíndrico TCE turbo 0,9 liter en 90 CV de aankondiging van een verbruik van 4,5 l / 100 km en is standaard start-stopsysteem Stop / Start, en het regeneratiesysteem remenergie (ESM) en dynamische rasters automatisch openen en sluiten de aërodynamica van de wagen te verbeteren.

het bereik diesel de motor 1.5 dCi 75 en 90 pk, met een verbruik van 3,6 l / 100 km in beide gevallen. Er is een variant met 90 pk motor die 3,2 l / 100 km, dankzij standaardiseert op de uitvoering van een aantal ontwikkelingen van verandering ongeveer dertien procent langer dan degenen die verkondigen de 3,6 l / 100 km. In principe is deze versie niet te verwachten in onze markt te worden gebracht.

In onze Touchdown de kans om de versie te proberen hadden we 1.5 dCi 90 pk macht. Een extreem glad, progressief en maakt langzame wals soepel en klimmen snel verandert weinig pisemos het gaspedaal motor. de versnellingsbak Het is vrij glad, accuraat en snel. Zou ik een zesde versnelling nodig? De waarheid is dat in de kilometers die we wandelde met hem dat we het niet herinneren. In gebieden met bochten kunnen we gaan "ligerita" in lange marsen, wat garanderen wij een content-verbruik van de hoeveelheid koppel geleverd door de motor van slechts 1,200 rpm, en helemaal vergeten de tweede en zelfs derde versnelling, omdat behalve in paella, de rest van de sporen worden geconfronteerd in de afgelopen twee tandwielen soepel.

dynamisch gedrag Sport Tourer nauwelijks afwijkt van die van de zaal (met ten minste twee personen en twee koffers van die van "taxi" aan boord). Het vooreinde gehoorzaamt vrij nauwkeurig de orders van het stuurwiel, druk stuurbekrachtiging is heel goed en de achterzijde is vrij onbeweeglijk. De schorsingen zijn comfortabel en hobbelige gebieden zal niet "choke" krijgen de inzittenden genieten van de rit.

de Renault Clio Sport Tourer begint met de verkoop in onze markt op 22 maart, met prijzen variërend van 12.750 euro 1,2 Authentique 75 pk tot 16.850 euro Energie van Expression 1,5 dCi 90 S&S echo2.