Seat Ibiza 2017: inntrykk av dens design og interiør

Seat Ibiza 2017: Dette er det utvendig design og interioSeat Ibiza 2017: Dette er det utvendig design og interioSeat Ibiza 2017: Dette er det utvendig design og interioSeat Ibiza 2017: Dette er det utvendig design og interio

Vi bistår i første premiere på den nye Seat Ibiza 2017, den femte generasjon en av de mest populære i nyere historie av de spanske bilindustrien biler, en bil vil nå vårt marked i juni i år.

i denne første tilnærming med Ny Seat Ibiza, Vi kan forsikre deg om at ikke er et spektakulært slående design ved å legge banebrytende estetiske elementer. Det kan være en mini Lion fordi selv om det er mange slag tatt utviklet seg fra sin eldre bror. Det vil ikke være en prangende første bilen på gaten fordi å se hvem som er den kjekke som våger å radikalt endre et design som har vært i drift, og hvordan de siste årene. Det er sant at den nye Seat Ibiza DNA har merket nå ser nesten Ateca Seat nykommer og Seat Leon renovert 2017, selv med små innslag som "forstørre" som en hette med mer "nerve" flere trinn skulpturert hjul i Leon, lateral nerver som virker i parallell, en bakre lys biting mye på sidene...

Generelt mener vi at Seat Ibiza 2017 Det er velproporsjonert, med større bredde for settet for å vinne estetisk nærvær og innvendig plass, kampen for å vinne mer plass for knærne og beboerne i baksetene, så vel som en betydelig økning av kapasiteten støvelen og senke laste munnen for enkle oppgaver med pakker -the bagasjerom du har Bakgrunn to høyder, med toppen flukter når setene er perfekt når det er brettet for å danne en belastningsflate helt flat.

Interiøret Seat Ibiza 2017Seat Ibiza 2017: Vi ble sittende inne

når vi ta plass i Seat Ibiza 2017 Vi setter pris på en dashbord med en midtkonsoll er på jakt etter sjåføren å gi deg alt du trenger i form av ergonomi, komfort og sikkerhet. Fin moderne interiørdesign Jeg setter pris på noen fluffy og ikke all plast i noen av de viktigste områdene, de som liker å spille og hvor som minimal synke fingeren. Vil dette eksklusive detaljer til hans senere brødre Volkswagen Polo gjort i Pamplona eller A1 Audi gjort i Martorell? Vi trodde at skuddene kan gå her.

i baksetene, god tilgang til dem og god plass for knær og hode, Resultatet av en kamp øker med ni centimeter og en stilling for beboere meget deprimerte. Det er også verdt å merke seg at lateral synlighet for de bakre passasjer kan være pant i tilfelle av barn eller personer med kortvoksthet, i tillegg til montering av en voluminøs sentral tunnel som kan trekke den femte plass. Synlighet manøvrer også kan være noe hemmet av en base av C-stolpen med mye innvirkning på vinkelen på blikket til å snu hodet mot høyre. Førsteinntrykket som vil berøre støtter eller korrekt i vår første kontakt i fire måneder.