Honda CR-V Lifestyle Plus, een SUV nog standaard uitgerust

Honda CR-V Lifestyle Plus, nu te koopHonda CR-V Lifestyle Plus, nu te koopHonda CR-V Lifestyle Plus, nu te koopHonda CR-V Lifestyle Plus, nu te koop

Honda voegt de spectrum CR-V een speciale versie met de naam Lifestyle Plus, het toevoegen van een specifieke uitrusting en het merk ter waarde van 1.500 euro, dat bedrag zonder impact op de prijslijst.

Onder de elementen opgenomen in deze afwerking lifestyle Plus zijn de bekleding en lederen details binnen, terwijl de buitenkant is het gemakkelijk om deze versie van te erkennen Honda CR-V met nieuwe bumper of achterspoiler. Al deze elementen zijn Geschilderde carrosseriekleur, waarvoor u kunt kiezen uit vier verschillende: zwart, grijs, wit of rood. Wat betreft de banden die 18 "zijn Ze hebben een two-tone afwerking.

Honda binnenste CR-Vverkrijgbaar met 1.6 liter dieselmotor, beide versies 120 en 160 pk, en beide front- of allen als handmatige en automatische tractie verandering Hij is in het geval van de meest krachtige van de twee. De prijzen voor versies van de Honda CR-V met 1.6 i-DTEC in 120 pk versie, starten vanaf 27.900 euro; terwijl die met de 160 pk sterke motor scheur van 36.200 euro.

Bovendien, ook er veranderingen zijn in het benzinetraject, waar de 2.0 i-VTEC meer gekoppeld aan de wheel drive versies. Dus voor deze motor en 155 pk, Honda creëerde een versie Elegance Navi Plus kost 24.250 euro.

U kunt ook geïnteresseerd

Brand nieuwe Honda voor 2018

De Honda CR-V testen i-DTEC diesel 160 pk

De 10 toetsen van SUV Honda CR-V