Hva koster det å holde en bil i Spania?

Hva koster det å holde en bil i Spania?

Ifølge en studie IDAE (Institutt for energisparing og Diversifisering) -belonging til Ministry of Industry-, holde en bil i vårt land koster ca 2000 per år. Utgifter til anskaffelse, vedlikehold, forsikring, skatter og bensinstasjoner er noen faktorer du bør vurdere før du kjøper oss en bil.

 En rapport FleetData -selskap som spesialiserer seg på studier av markeds- regne kostnadene ved å bruke en bil 23.70 euro per 100 kilometer euro-ca 0,23 per kilometer. Samlede kostnader av en bil avhenger av flere faktorer, og, selvfølgelig, det er alltid et triks som kan redde en og annen besøk i porteføljen.

Ny bil eller brukt bil?
I dag kan du si det er 'million dollar spørsmålet', og som ting står. Vi teller alle utgifter og selv kan velge hva som passer best til ditt budsjett.

Hvis vi velger å kjøpe en bil ny, giveren har nesten alltid -i den endelige prisen DA- oss en rekke utgifter som genereres ved å innlemme kjøretøy på offentlig vei. Vi snakker om: Bil transportkostnader, med en pris på mellom 150 og 400 euro; VRT, unntak for kjøretøy med mindre enn 120 g CO2-utslipp, men til en pris på 4,75 prosent utslipps varierer fra 121 til 159 gram, 9,74 prosent mellom 160 og 199 gram, og 14,75 prosent for andre; skole~~POS=TRUNC, inkludert bilskilt og kontorkostnader ved 'byråkrati'; og også veiavgift, som varierer fra en by til en annen, da bystyret.

Du lar det klart hos forhandleren hvis de tar vare på dem, siden prisen kan være oppblåst mye.

VRT

Hvis du ønsker å spare penger, kan du personlig administrerer skatter, unngå å måtte betale de fleste kontorkostnader. Ja, arm selv med ledig tid og tålmodighet til å utføre dem.

forsikring

378 euro for tredjeparter426 euro for tredje utvidete586 euro med overskudd1,053 euro for uten overflødigBrenselet gjør forskjellen
1200 euromer enn 60 prosent av kostnadene ved å opprettholde våre kjøretøyÅ ha et sunt bil
Audatex Spania1.825 euro blir mekanisk vedlikehold, dekk endringer og revisjoner anbefales

Sammenlign priser på ulike workshops selv blant offentlige hus som ligger i ulike emplazamientos- kan være en betydelig besparelse. Tenk at en god jobb med butikken kan forlenge levetiden på bilen vår, så verken bør overlates til 'noen', uansett hvor mye vi sparer oss.

Andre utgifter
Det bør bli husket at det er separate kostnader vil avhenge av hvor vi bor og vår årlige biltur. betaling bompenger, mulig bøter, utgifter rengjøring og parkering bilen-garasje, parkeringsplasser eller gravadas- logisk øke kostnadene for å være innehaver av denne transporten 'luksus'.

fora