Ford Focus RS 2017: pas op dat komt de Honda Civic Type R!

Nieuwe sportpakket voor de Ford Focus RSNieuwe sportpakket voor de Ford Focus RSNieuwe sportpakket voor de Ford Focus RSNieuwe sportpakket voor de Ford Focus RS

Nee, niet alleen bereikt de Honda Civic Type R. Ook de Audi RS 3 potentiële leider onder compact "ultra radicalen". en Ford niet de kans willen missen om een ​​van de snelste en meest effectieve blijven -Ook, verreweg de auto van zijn soort met een betere relatie waarde / performance / prijs-. Er zijn geen wijzigingen aan de motor. De strekking blijft komen door middel van buitengewone motor 2.3 350 pk Ecoboost waardoor een maximale snelheid 266 km / h en een versnelling van 4,7 seconden. maar zijn AWD kom nu nieuwe elementen ontwikkeld door Ford Prestatie uit de wereld concurrentieAls voordat er sprake was de geringste kans dat de vierwielaandrijving slaakte een paard, Nu is er geen mogelijkheid om dat te doen zal zijn.

Verantwoordelijk voor deze evolutie is een nieuwe mechanische voorzijde autoblocante uit, zoals in Eerste Focus RS geschiedenis, Fabrikant QuaifeHij zal zich bezighouden met verteren beter krachtoverbrengende voorwielen, ook verdelen koppel daartussen waardoor het versnellen en bochten vóór. Het derhalve van een actief als een van de meest geavanceerde totale aandrijvingen -en, als u mij toestaat, fun ook het moment.

Het slechte nieuws is dat deze nieuwe sportpakket Het is optioneel tegen een prijs nader te bepalen in onze markt. goed, is dat de komst van deze add-on Het gaat niet om het verwijderen van een van de functies die worden geboden all-wheel drive Ford Focus RSBehoudt zijn manieren Sport, Normal, track of Drift, a cast base 70 procent vermogen naar de achteras -constantly variabele, de frequentierespons van honderd keer per seconde, de Dynamische vectordifferentiaalvergelijking op de achteras, staat maximaal kanaal 100 procent van de overgedragen kracht naar achteren slechts één wiel in slechts 0,06 seconden en koppel vectorcontrole wielbasis, bediende remmen, om een ​​bepaald spin-effect veroorzaken.

Deze optionele pakket bevat ook kleine grote esthetische bijdragen het verbeteren van de visuele impact van de Ford Focus RS, zoals geschilderd mat zwart interieur spiegels in zwart plafond, het houden van de buitenwereld in Blue Nitrous en een nieuwe combinatie voor duotone Recaro zetels.