Honda Vision 50, nå i salg

Honda Vision 50, nå i salg

Honda Motorrad divisjon lanserer
Spansk sin nye Vision 50 er en scooter
Høy hjulet tykner utvalget av tilgang
produsent som vil bli solgt for 1,799 euro.Honda Vision 50, nå i salg

Honda har nettopp annonsert pris det vil ha på det spanske markedet sitt nye Honda Vison 50. Til en pris på mest konkurransedyktige, det nye høy hjul scooter den japanske motorsykkelprodusenten har til hensikt å følge hennes eldre søster estala Honda Vision 110, som har kommet inn sterkt i listen over salg på den spanske scenen.

1,799 euro prisen er satt for dette rent urban motorsykkel. Det er 200 euro mindre enn Vision 110-versjonen, et mer attraktivt alternativ for å nyte fordelene som en produsent som Honda kan tilby: kvalitet på materialer og etter-salg service som fullført.

ny Honda Vision 50 Det ble presentert på Motorcycle Show i Milano 2011 (EICMA) med Honda motorsykler som Honda CBR1000RR 2012 eller Crosstourer. Selv om det er en mer beskjeden modell for urbane sjåfører som søker billig motorsykkel og bil som innbytter i de store byene, ikke lenger har de fordelene som ligger i Japan merkevare. Det høy-hjulet har et scooter drive fire-takts 49 cc og gir en total effekt av 3.8 CV levering. Det har også en Hjulene mellom 14 og 15 inches, sikre større stabilitet.

Sin økonomiske karakter er preget ikke bare av pris, men også av sin lave forbruk: 1,9 l / 100 km i urbane territorium. I tillegg har dette borger en motorsykkel autonomi er registrert i 280km. Honda Vision 50 er tilgjengelig i markedet, og har som mål å bli med lister over mest solgte sykler i vårt land. Tid til annen.

Adblock
detector