Nieuwe Kia Sportage Coupé en de toekomstige rivalen SUV

Kia Sportage Coupé: zo zou de nieuwe SUV zijn ... en zijn rivalenKia Sportage Coupé: zo zou de nieuwe SUV zijn ... en zijn rivalenKia Sportage Coupé: zo zou de nieuwe SUV zijn ... en zijn rivalenKia Sportage Coupé: zo zou de nieuwe SUV zijn ... en zijn rivalen

Kia is in goede vorm en nog veel groeien ... maar niet genoeg voor de sterk groeiende Koreaanse merk. De leiders willen meer, veel meer, en dus het opzetten van een paar maanden geleden en één roadmap vol met leuke nieuwe functies product. Het doel is om nu dichterbij in Europa tot 600.000 verkochte eenheden per jaar, en ze weten dat het moment is onmogelijk zonder verder uit te breiden aan te gaan, sterker dan ooit, in de grote marktsegmenten. In 2017, in feite, wordt geschat dat in de buurt van 470.000 auto's geregistreerd.

de Kia is van plan om dit ambitieuze doel te bereiken Ze gaan in de eerste plaats om stevig te vestigen tussen compact: vandaar en kondigen een nieuwe Cee 2018, die we zullen zien op voorhand Frankfurt Motor Show zelfs met een ongekende variant shooting remlichaam die kunnen op de markt komen. En ten tweede, natuurlijk besteden ze sterk om verder te gaan in het SUV-segment snelst groeiende.

Nadat dus de Sportage succes, zal toetreden tot een New Sorento 2018 grotere, kleine Stonic binnenkort aankomen markt ... en, meer dan waarschijnlijk, een nieuwe SUV en sporten auto die gedoopt als Sportage Coupé. Voor nu dit nieuwe concept wordt bestudeerd, maar om te evolueren als de markt zich ontwikkelt is meer dan waarschijnlijk binnenkort officieel bevestigd.

Kia Sportage Coupedeze toekomstige Kia Sportage Coupe (Dat kan ook kiezen voor een zeer noem weg van de familie compacte SUV merk blijven), zou een zeer stimulerende esthetisch hebben, hebben een lichaam meer coupe dan de huidige Sportage en worden gepositioneerd in het bereik enigszins onder hem, zijnde lichtjes cortito en nog veel sportievere in hun opzet en design.

Indien bevestigd, daarom is deze nieuwe Kia SUV coupe moet meten tussen 4,30 en 4,40 meter lang. Zeker ontwikkeld door en voor Europa, moet dit model komen in het begin van 2019 en uitgerust met de nieuwste Diesel- en benzinemotoren Hyundai / Kia groep. Dat wil zeggen, kan benzine stel thrusters 1.0 T-3 cilinder GDI en 120 pk of 1.4 T-GDI 4 en 140, terwijl in Diesel 1.6 CRDi 95, 11 en 136 CV range voldoen. Sluit niet uit, hoewel, een meer krachtige motor die deze sportieve conceptmodel trouwen.

Voor nu, Kia ingenieurs internationaal oordeelde dat de 2018 Cee familie en nieuwe modellen komen elektrische varianten, maar inzetten op de sub-hybridisatie zachte bastaard met 48V systeem om de uitstoot te verminderen zonder het afvuren van de kosten. Deze SUV belooft natuurlijk, maar ... wat zal worden op de markt? Waardoor dus andere SUV Focus meer premium coupes bestaande (Mercedes GLC Coupe, BMW X4 of Range Rover Evoque Coupé) En anderen die zal bestaan ​​(BMW X2), Wij richten ons op de nieuwe SUV coups algemeen komen tot een categorie die verschijnt, zal groeien.

Volkswagen Tiguan Coupe: 2018

VW Tiguan CoupeEen van de eerste hints van opwinding en exclusiviteit segment zal geven Volkswagen met zijn nieuwe Tiguan Coupe. Deze SUV moet al op de markt in 2018, begeleid door twee krachtige motoren: 240 pk sterke 2.0 TDI en 2.0 TSI 220. Ontwikkeld op het MQB platform Volkswagen Group A2, zal de lengte ongeveer 4,5 meter en de geschatte prijs zou ongeveer 1.500 euro over de Conventionele Tiguan.

meer informatie | Zo zal de VW Tiguan Coupe

Toyota C-HR: nu te koop

Toyota C-HRNatuurlijk, als vandaag de dag hebben we om te praten over een compacte SUV generalist met esthetische coupe, moeten alle lampen te wijzen voor de Toyota C-HR. Spectaculaire beeldvorming, heeft de Japanse SUV revolutie op de markt waardoor er een grote impact voor zijn aantrekkelijke en originele esthetiek. Bovendien wordt het gekenmerkt door comfort, hoge waargenomen kwaliteit en Spanje bood slechts één optie mechanische hybride, in staat om veilig te stellen lagere reële verbruik onder de SUV compact. Een zeer interessante kunt u een volledige test op de onderstaande link u model te lezen.

meer informatie | Test Toyota C-HR

Skoda Kodiaq Coupé: 2018

Skoda Coupe KodiaqHet is ook bevestigd van een nieuwe Coupe SUV bij Skoda... maar niet voor Europa. Voor nu het geadverteerd alleen voor de Aziatische markten, hoewel verwacht wordt dat als concurrerende merken worden aangemoedigd, dus neem Skoda. En nog veel meer aan het goede imago dat lijkt om dit model te hebben. Met een sportieve uitstraling, Kodiaq Coupe gemeten ongeveer 4,50 meter lang, Ook ontwikkelt als Tiguan onder MQB platform Volkswagen-groep, met diesel en benzine, kunnen worden aangeboden met een elektrische variant.

meer informatie | Zo zal de Skoda Kodiaq Coupé

CX-4: 2018

CX-4Een ander merk dat kon jezelf onder te dompelen in het segment Mazda. Japanse en presenteerde een sportieve SUV bekend als CX-4 op de Beijing Motor Show 2016. Ontwikkeld op het platform CX-5, dit model maatregelen 4,60 meter en geadverteerd met een zeer sportieve set-point. Mechanisch het is gepresenteerd twee benzinemotoren SKYACTIV-G directe inspuiting, een 2,0 4 cilinder met 165 pk en een 2.5 met 192 pk.

meer informatie | Zo zal de CX-4