Nissan Leaf 2016, til 250 km med elektrisk rekkevidde

Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016

Nissan fortsetter å øke hundre prosent elbil. Leaf kom i salg i 2010, og den nye generasjonen kom til forhandlerne bare tre år senere. Nå, etter samme tidsintervall, Nissan oppdateringen på nytt, men nå med det nye settet med batterier som den viktigste utviklingen.

De holder bak gammel litiumion 24 kWh kapasitet til å romme nye 30 kWh, ifølge Nissan forbedre autonomi i 50 km og, på samme tid, fordeler. Den innvendige plassen okkupert av batterier under baksetene, er ikke blitt endret. Hvis du har endret, men vekten av disse, med 21 kg av mer. den den elektriske komfyren homologeres Nissan Leaf Det er nå 250 km, ved 200 km med den aktuelle modellen; det vil si, 26 prosent mer.

Den japanske produsenten snakker om endringer i utformingen av battericellene og introduksjon av nye kjemiske elementer i elektrodene, som karbon, nitrogen og magnesium. Slik er sikkerheten i den nye sett med batterier som Nissan øker garantien til åtte år eller 160.000 kilometer.

Lade muligheter forblir uendret: i et vanlig husholdningsuttak, offentlige ladere eller raske ladere, lades opp til 80 prosent på bare 30 minutter.

Nissan Leaf 2016

Nye teknologier og små kosmetiske endringer

En annen viktige nye funksjoner som bringer den fornyede Nissan Leaf er den tilkobling system 'NissanConnect VE', å koble smarttelefonen til nye funksjoner og ny forenklet grensesnitt. Sjåføren vil fortsatt være i stand til å forvarme eller kjøle kupeen fra mobilen uten å bruke strøm eller sjekke status på det.

Også det bringer med seg en nytt kart over ladestasjoner, med mulighet for å vite om de okkuperte en nytt navigasjonssystem, et program for å lokalisere kjøretøyet når bilen er parkert, digital radiomottaker og vedlikehold av bil varslinger. Og alt dette fra berøringsskjerm 7 inches.

estetisk, endringene er svært små, for nå Nissan har bare bekreftet en ny antenne på taket og nye farger for kroppen, slik som bronse. I Spania vil være tilgjengelig i ferdig 'Acenta' og 'Tekna'. Prisene er ennå ikke kjent, men salget vil starte i januar 2016.

The 'bror' av Nissan Leaf, den Renault Zoe, Det ble også renovert i 2015: der det er hensiktsmessig, gitt ut ny motor og ny elektronikk. I ditt tilfelle, selv med et batteri på 22 kWh kapasitet, elektrisk rekkevidde er 2014 godkjent.