Lexus RX 450h: en enda SUV

De bästa bilderna av Lexus RX 450hDe bästa bilderna av Lexus RX 450hDe bästa bilderna av Lexus RX 450hDe bästa bilderna av Lexus RX 450h

den grill exklusiv dubbel pilspets med dess slående kromad ram. Sedan kan du njuta av din interiör och dess dynamik. Och lite att dra nytta av den fördelar med hybridisering Du får bara en innehåll konsumtion 5,2 l / 100 km. deras 313 hk De är mer än tillräckligt för att flytta denna SUV med agility. Circularás snabbt om du vill, men för god intern ljudisolering och så väl fungerande helhet kommer takten verkar sämre. Ren elegans och förfining. Dessa är de Lexus RX 450H nycklar.

Se fler bilder av Lexus RX 450h

Kvalitet 12 + 1: Belysning

deras LED-ljus trippel L-formade och omgjorda dimljusen ger en mer dynamisk touch. Om du tittar noga ser du strålkastarna sticker ut tack vare varselljus integrerade sekventiella indikatorer.

Kvalitet 12 + 1: Design

Oavsett vilken vinkel överväger nya Lexus RX 450h. destillerar attraktiva överallt. Deras blackened glaspartier skapa effekten av ett flytande tak. Och dess eleganta avlånga bakljusen skapa en perfekt estetisk balans. den fälgar, med 5-talade 20 inches, funktionen anpassnings skär.

Kvalitet 12 + 1: Fasthet

Det har tillämpats innovativ teknik för att Krängningshämmare, enligt rapporter, att svara på förändringar i vägbanan när som helst utan att ge upp komfort. hans mer robust chassi Det ger bättre stabilitet till den nya RX 450h. Tack vare en extra styrka och styvhet hos kroppen, Det har lyckats att radikalt förbättra hanterbarhet att ta även de svåraste kurvorna utan att förlora känslan av trygghet.

Kvalitet 12 + 1: Taklucka

hans stor taklucka tillägger en annan nivå av kul för alla som färdas i bilen. hans Mobile frontglas Det ger en autentisk körupplevelse utomhus.

Kvalitet 12 + 1: Porton Handsfree

Om du lägger en hand upp till Lexus flaggskepp kommer att se hur intelligenta elektroniska baklucka Det öppnar. nyfiket, gate Du kan öppna passerar en hand i närheten av logotyp; om vi upptagna med väskor, kommer att tjäna armbåge. För att stänga det trycker på knappen inrymt under gate; men om vi gör det två gånger i rad, plus alla bildörrarna de är låsta utan att använda fjärrkontrollen.

Lexus RX 450h

Resa inne: fällbara stolar

deras säten, uppvärmd, De luta genom att trycka på en knapp för att öka utrymmet med taket och ben. Du hittar snabbt en bra körställning. Sikten är bra, både fram och bak. På baksidan, utrymmet är tillräckligt för tre vuxna som reser bekvämt: det tillräckligt benutrymme och tvär; Den har en bredd på 148 cm, enligt våra mätningar. Dessutom har ingen överföring tunnel, den centrala passagerare kommer inte att ha problem med att placera fötterna.

Trip insidan: Comfort

I de nya RX 450h har uppnåtts förbättra luftkvaliteten inne i kabinen genom tilldelning Nanoe teknik®.

Trip inne: skrällande!

den Mark Levinson ljudsystem med 15 högtalare, standard på lyx och F-Sport avsluta -Den två översta sex ofertados- är helt enkelt fantastisk.

Trip insidan: Central Display

12,3 tums skärm kärna. Remote Touch-gränssnittet. En dalbana av varierande djup och sladdlös telefon laddare. Var och en av dessa detaljer har gjorts med material av högsta kvalitet.

Lexus RX 450h

Trip inne: Driving lägesväljaren

den knopp den nya RX 450h är en av ett slag. Och skärmen är ansluten till drivlägesväljaren, som kan ställa bilen till körstil passar vill

Trip inne: F-Sport, den sportig

i version F-Sport där paddlar bakom ratten och även en operationsprogram Sport + att variera styrningsoperationen, upphängningsstyvheten och nivån av motorbromsning. Även förändringar färg klockor box: passera den vanliga blått till rött. Denna körmod läggs till den vanliga echo (Du har möjlighet att flytta ett par kilometer endast i eldrift) normal och idrott RX 450h Standard

Trip insidan: Klädsel

Den unika erfarenhet som erbjuds av den nya RX 450h börjar när du sitter i din bekväm inredning, där du hittar färdiga vadderade sömmar i dörrinlägg och säten. De material som används -trä, läder och aluminium- har en touch och utseende uppnås med god passform och förmedla kvalitet.

Resa inom: Säkerhet

mellan Säkerhetsutrustning finns, är anmärkningsvärt element som nio krockkuddar (Inklusive en för förarens knän) den HUD (Reflekterad i glaset grundläggande information), varvid systemet pre-krocksäkerhet upptäcka en hög möjlighet till frontalkollision med ett fordon eller en fotgängare gäller automatiskt bromsarna för att undvika eller minska konsekvenserna av kollisionen, biträdande vistelse i körfältet, aktiv kontroll kryssning, alert kors trafik (användbart när desaparcamos batteri) eller märker en bil i den döda vinkeln. Dessutom, Säkerhetssystem + Lexus gör bilen säkrare tack vare sin millimetervågradar och en kamera som kan upptäcka farorna framåt.

Lexus RX 450h

Du kan också vara intresserad

RC Lexus 300h: kraften av H

Hybridteknik idag: Glöm butiker