Bil schema och nya Volkswagen SUV 2017

De nya VW bilar och stadsjeepar i 2017 i bilderDe nya VW bilar och stadsjeepar i 2017 i bilderDe nya VW bilar och stadsjeepar i 2017 i bilderDe nya VW bilar och stadsjeepar i 2017 i bilder

verkligen intensivt år reklam Volkswagen med Frigörande av många nya bilar och SUV. från September 2015 och i början av 2016, den ledande tillverkaren vars namn den stora internationella fordonsgrupp, har stänkt alla ändamål bedrägeri dieselutsläpp -eller Dieselgate-. För att återuppliva rykte och förblir det största bilföretaget i världen (enligt uppgifter från 2016, Volkswagen Group ledde världsrankingen av bilförsäljningen inför Toyota Group), något bättre sätt att starta en aggressiv offensiv nya bilar och SUV.

under Volkswagen årsmöte huvudkontoret Wolfsburg (Tyskland), några av ledarna i bolaget beskrivs i färdplan för att följa för allt detta 2017 med datum som anges på start av produktion av nya bilar. Som ni kan se nedan, SUV De utgör en av de stöttepelarna i strategi av Volkswagen i detta 2017.

VW AtlasDen nya SUV från Volkswagen 2017

i år 2017 Han började Volkswagen med premiären av Atlas, en Lyx SUV och stora (7 åkande inuti), som skulle kunna fylla samma Detroit Auto Show och initialt kommer att säljas i länder NAR region (Nordamerikanska regionen, det vill säga, Mexiko, USA och Kanada).

Några veckor senare, debuten Tiguan Allspace eller, med andra ord, "Tiguan XL" med inre kapacitet 7 passagerare. detta SUV Det har redan börjat produktion och kommer inte att komma till vår marknad tills efter sommaren.

Nästa och förväntade modell av denna typ Volkswagen som kom ut på marknaden är det T-Roc, en modell som ska ingå i segmentet Urban SUV eller små och det kommer att byggas i enlighet med byggmetoder A0 tvärgående modulära plattform MQB. I augusti 2017 kommer vi att veta de viktigaste detaljerna och starta produktionen. i Frankfurt Auto Show mitten september officiellt släppt, medan hans merchandising kommer att starta i november.

den sista SUV av Volkswagen Vi träffas i 2017 Det kommer att bli den nya generationen av Touareg. Fast i din kalender november, då vi vet varje detalj och även under den tiden börja produktionen. Vid ankomsten till den europeiska marknaden ska produceras senare i år eller redan börjat 2018.

VW ArteonVolkswagen nya bilar i 2017

den Volkswagen Arteon Det är en av de viktigaste versioner av det tyska företaget 2017. Vi kunde prova i mars och hans ankomst i de spanska återförsäljarna är planerad till juni. I intervallet den tyska tillverkaren kommer att ta platsen av ovanstående Passat CC och Phaeton, det vill säga kommer ett steg att ligga över nuvarande Passat.

Den nya generationen av Volkswagen Polo är en av de stora satsningar av det tyska företaget till 2017. I juni kommer vi att veta sina riktlinjer, kommer han att presenteras officiellt vid Frankfurt Auto Show och kommer att börja säljas under nästa höst. Genom design och teknik ombord, Denna nya Polo närmar Golf.

den Volkswagen Phideon GTE (hybrid plugg) Vi träffas i augusti och New VW Jetta, som kommer att släppas i december och initialt endast säljas i länderna i regionen NAR, komplett kalender Volkswagen bilar som presenteras i denna 2017.

Kalender bil och SUV nya Volkswagen 2017

- Volkswagen Atlas: Nu finns (endast på vissa marknader)

- Volkswagen up! PA: nu (endast på vissa marknader)

- Volkswagen Arteon: March (produktion) / juni (marknadsföring)

- Volkswagen Polo: Juni (produktion) / hösten (marknadsföring)

- Volkswagen Tiguan Allspace: Efter sommaren (marknadsföring)

- Volkswagen T-Roc: August (produktionsstart) / november (marknadsföring)

- Volkswagen Phideon PHEV: August (produktion)

- Volkswagen Virtus: november

- Volkswagen Touareg: November (produktionsstart)

- Volkswagen Jetta: December