Den nya Mercedes-AMG A45 kommer att ha mer än 400 hk

Den nya Mercedes-AMG A45, 2019Den nya Mercedes-AMG A45, 2019Den nya Mercedes-AMG A45, 2019Den nya Mercedes-AMG A45, 2019

Mercedes-Benz är ständigt utvecklas och göra ändringar i sitt utbud av bilar. Detsamma gäller för din idrotts avdelning, Mercedes-AMG, vars högsta ledare, Tobias Moers, Han har gjort några ganska avslöjande uttalanden Hur kommer den nya generationen av Mercedes-AMG A45.

Ankomsten på marknaden nya Mercedes-AMG A45 kommer inte att ske före 2019. I ord som samlats in av flera brittiska medier, den nya Mercedes-AMG A45 kommer mer än 400 hk makt, med tillägg av en 2,0 turbo fyrcylindrig nyutveckling.

i föreliggande, den Mercedes-AMG A45 betalar 381 hk och det är förenat med permanenta fyrhjulsdriften 4MATIC och en automatisk dubbelkoppling 7 hastighet. Med att över 400 hk annonseras för den nya modellen makten skulle ligga på nivåer av en av sina främsta rivaler, den nyligen introducerade Audi RS 3 Sportback och sedan (400 hk), även när det gäller modell varumärke de fyra ringarna han bär 2,5 TFSI-motorn av inline femcylindrig.

Med iscensättningen av ny fyrcylindrig motor den Mercedes-AMG A45, detta sport version skulle få äran att bära mer kraftfull fyrcylindrig motor som finns i bilmarknaden.

Mercedes-AMG Class A45 framtidMercedes-AMG 45: kroppsversioner

Återigen verkar det på scenen en direkta konkurrenter signaturmodell av stjärnan på, Audi RS 3, att belysa det möjliga området för framtida Mercedes-AMG A45. Som med Audi, den nya versionen AMG Du kan ha två varianter fem-dörrkroppen och sedan (Mercedes-AMG CLA45).

En stor del av chassit och formspråk Mercedes-AMG A45 framtid kommer att lämna basen frisätts av prototypen Mercedes Concept A presenteras i Sedan Auto Shanghai 2017. Detta koncept är avgörande för den framtida strategin för det tyska företaget, eftersom det kommer att utvecklas på Future klass A, klass B, CLA, CLA Shooting Brake och SUV GLA.