Mercedes CLA 250 och CLA 45 AMG Sport Racing Series

Mercedes CLA 250 och CLA 45 AMG Sport Racing SeriesMercedes CLA 250 och CLA 45 AMG Sport Racing SeriesMercedes CLA 250 och CLA 45 AMG Sport Racing SeriesMercedes CLA 250 och CLA 45 AMG Sport Racing Series

den Frankfurt Auto Show Det är nästan en realitet. mellan dagar 10 och den 22 september, Mercedes visa sin 'står' den Mercedes CLA 250 Sport och Mercedes CLA 45 AMG Racing Series. Två versioner som syftar till olika uppgifter, men de innehåller detaljerna i sport uppdelningen av den tyska marken, AMG.

Om vi ​​talar om Mercedes CLA 250 Sport, vi hittar en version 'gatan' i jakten på sports i sin kärna. Och estetik avslöjar vad som finns i den här sporten. den märken 'idrott' pryda modellen, åtföljs av 18-tums glänsande svart undertecknat av AMG och ridning åtgärder 235/40 däck. Påfallande också ser bromsok högpresterande rödmålad.

Mercedes CLA 250 Sport

den framaxel, chassi och systemet anpassningen till Hastighet även de kör av proffs AMG, som utan tvekan de är ansvarig för avstämning av fyrcylindrig motor och två sporter liters bärande underhood. Deras fördelar stiga upp till 211 hk, med ett maximalt vridmoment på 35,71 mkg. Motorn är kopplad till en DCT automatisk växellåda dubbelkoppling med sju växlar. den modifierad avgasröret kommer inte att lämna något åt ​​fantasin mekaniken eftersom det kommer att ta bort ljudet förväntas av en av dessa sporter.

Ryckas Mercedes CLA 250 Sport kommer att kosta 42,304 euro och kommer att vara Finns i december 2013.

Å andra sidan finner vi racing version Mercedes CLA 45 AMG Racing Series. en Sports beredda att ge en hel del spår och vars Tekniska specifikationer kommer att variera beroende på tävlingsreglerna för vilken den är avsedd. Vi kommer att starta från botten av turbomotorer två liter.

i dess karosseri finner vi att använda kolfiber, markera dess 'Spoiler' front som söker närhet till asfalt hennes lägre utsvängda vingar och en reviderad bakre diffusorn. Den imponerande spoiler justerbar från den bakre Det lämnar inget tvivel om att vi står inför en racerbil.

Mercedes CLA 45 AMG Racing Series

hans mekanik Det är fullt förberedd för konkurrens med Speciell suspension kan konfigurera enligt den krets, i vilken det kommer att rulla en bromssystem med ventilerade skivor som utvecklats av AMG och antilåsningssystemet. den luftintag är också orienterade effektiva bromskylning, aspekt av stor betydelse att rulla över kanten.

i dess interiör, Den är anpassad till FIA regler International -Federation av bil-, med en bur höghållfast stål som skyddar pilot, förutom säten 'Recaro' anpassad till HANS -Skydd av halsen och huvudet. Den är också förberedd med en brandsläckningssystem.

hans produktion, och deras slutliga prestanda kommer att bero på order för varje kund och föreskrifter tillämpas på varje mästerskapet.