Peugeot 508 vil ankomme i 2018 baseret på konceptet Instinct

Peugeot Instinct, huden fremtidens Peugeot 508Peugeot Instinct, huden fremtidens Peugeot 508Peugeot Instinct, huden fremtidens Peugeot 508Peugeot Instinct, huden fremtidens Peugeot 508

Opel Insignia har ikke været model har lukket dørene en fremtid Citroen C5, meget mindre det er tæt på den næste Peugeot 508. Dette er blevet bekræftet Lauren Blanchet, Peugeot produktchef. Vejen Bogen blev allerede defineret før PSA erhverve Opel, Peugeot og Citroën og begge følger stien markeret ud år siden. Det er en naturlig udvikling i henhold til udbud og efterspørgsel på markedet. Så, ikke forvente en næste C5-format sedan, fordi dette navn vil blive et begreb SUV stammer fra Aircross Citroen C5. Ligeledes forventer ikke en traditionel Peugeot 508, men en spektakulære sedan hvis charme vil blive baseret på design og teknologi om bord.

Peugeot dog bekræfter ikke ønsker at gøre en bil Premium, men det bedste af generelle, forlader DS træde i stedet, der hører låg. Så vil udviklingen af ​​næste Peugeot 508 sedan som den næste DS køre parallelt, selv om Peugeot sedan vil inden salg. halvt 2018 vil være datoen for at sætte handling, ikke på scenen, da der forventes sin officielle debut på Geneve Motor Show i næste år.

Før at se produktionen bil, vil vi se en tilnærmelse af den faktiske design gennem et andet koncept hvis grundlag er ingen anden end den spektakulære Peugeot Concept Instinct. Linjer derfor afbrydere, atletisk, usædvanlige i sin kategori... Da Peugeot 3008 eller 5008, en anden ny før og efter for mærket. Det vil tydeligt større og bred den nuværende model, men også noget lavere, antyder en coupé profil i din krop vil være et meget på linje bag den nye Porsche Panamera Sport Turismo i sin velkendte krop variant, i begge tilfælde, "dækket" af en enorm panoramatag Ruder.

Peugeot 508Selv om Instinct Peugeot Concept forudsat et klart billede af fremtidens teknologi, især i Med hensyn til autonom kørsel, i den næste Peugeot 508 virker kun implementeret endnu "grundlæggende", svarende til dem, der tilbydes Volvo eller Mercedes i sine øvre områder. Vi ser også tabeller med holografiske teknologi instrumenter, såsom Concept Instinct, men ja en spektakulær fortolkning af i-Cockpit baseret på ny grafik og gesturale styrefunktioner.

Selv PSA har et nyt organ bank, der kan hjælpe med, fremtiden Peugeot 508 bruges udelukkende indenlandsk teknologi. Så under huden vi finde en ny EMP2 tilbagegang af arkitektur, i udgaven af ​​længste af alle mulige slag, og hvor en ny multilink bagaksel evolution, der vil montere den næste DS 7 Crossback, der vil blive brugt vil dele en stor del af motorprogram, herunder en Plug-in hybrid som kombinerer en benzinmotor og elmotor til global magt 300 hk, 4x4 trækkraft og autonomi i elektrisk tilstand 60 km.

Selvom ambitiøse, vil motoren vifte af Peugeot 508 fokus på motor volumen,. Så vil dit Diesel har sit udgangspunkt den nye 130 hk 1.5 BlueHDi, efterfulgt af 2,0 BlueHDi der to mulige varianter, den ene med forventet 180 hk og andre godt over 200 hk. Benzin er mere end sandsynligt, at den 1.2 PureTech forbedret over den nuværende 130 hk, er drivkraften for adgang, efterfulgt af prolífero 1.6 THP med 180 hk og 225. Både dieselmotoren som den mest magtfulde benzin vil blive udelukkende forbundet til ny automatisk gearkasse med momentomformer 8 relationer, mulighed for andre motorer.

Du kan også være interesseret i:

VW Arteon, den nye sports sedan VW

20107 nyheder, at de bedste biler købe

5008, alle data og priser