Ny Skoda Octavia 2017: første billeder og data

Skoda Octavia 2017: første officielle billederSkoda Octavia 2017: første officielle billederSkoda Octavia 2017: første officielle billederSkoda Octavia 2017: første officielle billeder

Skoda netop præsenteret en af ​​dens store nyheder for de kommende måneder: nye Octavia. Den fornyede sedan, der tager ordrer ved udgangen af ​​året nå markedet allerede i februar, Det er uden tvivl den vigtigste bilmærke, dens store "bestseller". Det er rigtigt, Skoda står over for en 2017 med store forhåbninger deponeret i deres ny SUV, både en yderst forventede stor Kodiaq, som den nye Yeti og sen udvikling. Senere han endda være en lille SUV afledt Fabia som vil dele ud med den kommende Seat Arona. Men det er ikke let for nogen af ​​dem nå det historiske Octavia tal: I 20 år har det været markedsført i mere end 100 markeder og solgt 5 millioner enheder.

Skoda Octavia 2017: InteriorIngen tvivl fordi den nye Skoda Octavia vil begynde at lede tjekkiske område i de kommende måneder. Og det vil gøre med større ændringer oprindeligt forventet tilfældet denne fornyelse af et restyling snarere end en fuldstændig ændring af generation. Men er det tilstrækkeligt at dit billede til hurtigt at se, at sedan klart ændrer udseende med ny front, som allerede de ser godt Full LED-forlygter. Og bagsiden præsenterer væsentlige ændringer. Døm selv ved billeder.

Skoda Octavia 2017: rum og teknologi

Men inde i Ny Skoda Octavia Det præsenterer væsentlige ændringer. Med hensyn til plads og alsidighed, vil Skoda Octavia fortsat være en af ​​de førende i segmentet. Både i sin familie sedan og Combi-version, selv nu lover han en stor forbedret beboelighed, trunks 590 og 610 liter, henholdsvis (og udvides til 1.580 og 1.740 liter hvis foldet ned bagsæder), med valgmulighed i tillæg Combi samles igen elektrisk port, som først ankommer nu til sedan. Det styrker også intelligente løsninger "Simpelthen Clever"Tilføjelse nu fra en tilpasselig nøgle, der gør det muligt for flere brugere at gemme deres egne indstillinger køretøj, en opvarmet rat, klapborde på ryggen af ​​forsæderne, botelleros der lover let åbning af PET-flasker, aftagelig lommelygte i bagagerummet ...

Men hvor ellers det udvikler sig i den nye Skoda Octavia er i teknologi, udstyr og tilslutningsmuligheder. Til at begynde med, nu frigivet nye infotainment-systemer, som vil indeholde op til 4 muligheder (Swing, Bolero, Amundsen og Columbus), alle med pKapacitive antallas med glasdesign til at reagere på en lighter touch. Columbus, ud over at funktionen navigationssystem med 9,2-tommer fuld skærm, også giver mulighed for at have WiFi og SIM-kort modul tilslutning til ultra hurtig forbindelse hastighed LTE internettet. Det vil give Skoda Connect-systemet, infotainment vil blive opdelt i Online og CareConnect, fås i alle udstyrsvarianter bortset fra nogle undtagelse skal bekræftes.

den nye Skoda Octavia fra 2017 vil også tilbyde nye hjælpesystemer hidtil lidt tilgængelig i sit segment. Blandt andet vil debut en innovativ assistent trailer Vi har allerede set i Volkswagen, systemet Front Assist med prædiktiv fodgængerbeskyttelse, bedre parkering ledsager og en ny bageste radar-detektorer giver forbedringer i deres blinde vinkel og cross-trafik alarm. Det vil også tilbyde en avanceret bakkamera.

Skoda Octavia 2017: motorer

Som for hans mekanisk interval, ny Octavia lDet testamentere markedet igen med en meget bred vifte: 5 muligheder TSI benzin og fire diesel TDI, alle med løftet om høj effektivitet. Forskydningerne svinge som sædvanlig mellem mekanisk 1,0 liter (1,0 TSI 3 cylinder) og 2,0 liter, begyndende markeder, 84 hk og kommer til at tilbyde, start, 184 hk top-ende ... indtil ankomsten af ​​fremtidige sport versioner. DSG automatgear 6 eller 7 hastigheder som motor, vil blive ledsaget i de fleste motorer traditionelle manuelle ændringer.

Skoda Octavia Combi 2017Skoda annoncerer også, at dens powertrains 1.8 TSI benzin og 2.0 TDI vil tilbyde firehjulstræk version med 4x4. Desuden vil den nye Octavia også have valgfri Dynamic Chassis Kontrol (DCC), et system, der gør det muligt for føreren at vælge adresse dæmpning køreindstillinger Komfort, Normal og Sport. den aluminiumsfælge spænder fra 16 til 18 inches, Skoda løfter og talrige designs til rådighed. I øjeblikket er der ingen flere nye Skoda Octavia som vi meget snart føre for første gang.

Du kan også være interesseret i:

Vi testede TSI Skoda Octavia 1.0

Den Skoda fremtid kommer

Skoda Superb Sportline, sportiest Superb