Volkswagen T-Roc: den nye VW SUV vil ankomme senere på året

2018 VW T-Roc nedtælling til de nye tyske SUV2018 VW T-Roc nedtælling til de nye tyske SUV2018 VW T-Roc nedtælling til de nye tyske SUV2018 VW T-Roc nedtælling til de nye tyske SUV

Mine damer og herrer, alle jer, den nye Volkswagen T-Roc. For nu, den nye kompakte SUV Volkswagen Cabrio vil ikke være som prototypen vi mødtes i Geneve Motor Show 2014; produktionen model vil have en praktisk fem-dørs organ og vedligeholde det navn, der blev udgivet, som minder om Tiguan og Touareg, ledsaget af en variant af engelske ord "klippe", at indgyde offroad og crossover karakter.

Produceret i den portugisiske fabrik Setubal på En gruppe platform MQB, den Volkswagen T-Roc ramte markedet sent november, i første omgang med fem motorer, tre benzin 1,0, 1,5 og 2,0 med beføjelser 115, 150 og 190 hk. For sin del, diesel, rækkevidde skal omfatte 1,6 og 2,0 TDI enheder 115 og 150 hk. Som sædvanlig i mærket, ingen mangel i det samlede spekter udstyret varianter 4Motion og dobbelt kobling DSG syv hastigheder.

ansvarlig for Volkswagen insistere på, at nye VW T-Roc Dette er ikke et derivat eller en Golf "bror" mindste Tiguan, men et nyt koncept med sit eget formsprog og krop stil. deres dimensioner er meget svarende til Golf, med en 4,23 m længde, en bredde 1,82 m og højde af 1,54 m, det vil sige, en lidt kortere, men bredere og højere end en Golf. Så, annoncerer en trunk 400 liter og en bemærkelsesværdig niveauer opholdsrum.

Vi har haft mulighed for at gøre en kort testkørsel med benzin variant 3 cylinder 1.5 TSI. Dens ydeevne er spektakulære og er meget hurtig, nem og sjov at køre.

Volkswagen T-Roc: interior

den inde VW T-Roc bryder med tradition og tilføjer specifikke dekorationer i lyse farver, som tiltrækker meget opmærksomhed. Nemlig, tilføjer en "klynge" digital som en featured emne, drej forudsat TFT storskærm.

den flere rejsende "forbundet" vil nyde VW ombord på T-Roc. Gennem sit flydende konsol Mirror Link interface og service "WiFi-hotspot", Tilslutningsmuligheder er flere brugere, hvis de har installeret på deres smartphones den Apple og Android-applikationer carplay Auto.

Du kan også være interesseret

- Særlig ALLE SUV-markedet: test, reelle forbrug ...

- Ny Volkswagen Polo, ved udgangen af ​​2017

- Alle nye planer og fremtid Volkswagen-biler