Paris Motor Show 2016: Alle nye bil

2016 Paris Motor Show: de bedste biler i billeder2016 Paris Motor Show: de bedste biler i billeder2016 Paris Motor Show: de bedste biler i billeder2016 Paris Motor Show: de bedste biler i billeder

blandt de dag 1 og 16. oktober oficialemente det fejrer offentligheden en ny udgave af Paris Motor Show sikkert ved siden af ​​Genève, den mest ventede begivenhed af året i den europæiske bilindustri. Alle de store producenter reservere denne dato markant fald som den bedste af deres nye udviklinger bil, enten at vise deres seneste udvikling eller til at presse udtalelse fra folk vedrørende avancerede prototyper, der potentielt kan opstå, hvis de følelser er positive, i fremtidige produktion biler. De pressekonferencer er allerede blevet afholdt den 29. og 30. oktober, så vi kan nu bekræfte, for alle de nyskabelser, der er der, og vi kunne gå adelantándote.

Ateca Seat X-perienceDen 2016 Paris Motor Show har åbnet sine døre, så indlæst store nyheder Slip dette efterår monopolisere forsiderne af motorsport. Og Spænd sikkerhedsselen, fordi den lavine af nye produkter Det vil være meget vigtigt.

Paris Motor Show 2016: en masse SUV

Hvad der er sikkert, hvordan kunne det være anderledes i betragtning af den kommercielle udvikling af de seneste år er, at den kategori af SUV igen monopolisere meget af rollen kommercielt. Udviklingen har været ventet, da den nye Audi Q5, et upubliceret BMW X2, et udkast Mitsubishi for en ny model, en Peugeot 3008 og 5008 muterende SUV, den store Skoda Kodiaq, ny Land Rover Discovery 2017, den Lexus UX, fornyelse af Suzuki S-Cross, X-Perience Seat Ateca og op SUV 100% Electric har allerede i sine endelige testfase Mercedes. Også, hvor ikke ultra versioner af Porsche Macan sport og Mercedes GLC Coupe. Det er ikke dårligt, vel?

Prøv en BMW X1Hvis vi allerede talt om elektriske og brændstofeffektive biler, Paris Motor Show 2016 er vendt tilbage til at fremme nye former for mobilitet og fremdriftssystemer grønnere for de kommende år. Volkswagen, for eksempel en overrasket nye kompakte bil rent elektrisk, I.D. Nul-emission er også den nye Ampera E allerede annonceret Opel, eller nye elektriske versioner allerede forberedt og undervist publikum Smart mærke. Dette er blot et eksempel på alle de nyheder, du kan se nedenfor i tabellen.

Mercedes i ParisParis Motor Show 2016: super salg og sport

Men udover SUV, el og hybridbiler, Paris Motor Show 2016 har også vist en masse konventionel kommerciel nyhed. Super salg som Clio, Scénic, Hyundai i30, Honda Civic, Zafira, Mazda 6, Nissan Micra eller den nye fantastiske Citroen C3, og lære verden sine nye kommercielle våben. Selvfølgelig, det virker en god samling. Og, selvfølgelig, også har manglet den lidenskabelige side med ægte super sport så spektakulær som Laferrari Aperta Mercedes AMG GT eller Roadster, for ikke at nævne imponerende præparater eller radikale versioner, som vi har set. Atento også nyt Renault Clio R.S. Mini Clubman og John Cooper Works. Alle af dem vil finde oplysninger ved at klikke på linkene viser nedenfor i tabellen, og hvis du indtaster billeder i billedgalleriet til denne artikel.

Opdateret 2016/09/30: Alle de nyeste Paris Motor Show 2016

Audi A5Audi Q5BMW Concept X2
BMW 3-serie GTCitroen C3Renault Koleos Initiale Paris
Ford Ka +Hyundai i30Infiniti QX50
Maserati QuatroporteMazda 6Mercedes E-Klasse stationcar
Ferrari 70th Anniversary EditionGeneration Mercedes EQMercedes AMG GT og GT C Roadster
Mini Clubman JCWMitsubishi GT-PHEV ConceptOpel Zafira
Opel Ampera EPeugeot 30085008
Porsche PanameraRenault ClioRenault Clio R.S.
Renault Twingo GTRenault Grand ScenicSkoda Kodiaq
Dacia Duster 2017Suzuki S-CrossVolkswagen I.D.

LAST MINUTE: Flere nyheder fra PARIS

Suzuki IgnisKia RioOpel Insignia 2017
Citroën Concept CXperienceLexus UXHyundai i10
Land Rover Discovery 2017Opel Karl RocksSsangYong LIV-2 Begrebet
Panamera 4 E-HybridAudi A5 og S5 SportbackMercedes-AMG GLC 43 Coupe
Porsche Macan Turbo Ydelse PakkeFerrari Lusso T GTC4Honda Civic Type R Prototype
Honda Civic 2017Fortwo og elektrisk forfour 2017Toyota Prius Plug-in 2017
Dacia Sandero og Logan 2017Fiat 500 RivaVeloce Alfa Romeo Giulia
Mercedes E-klasse TerrainHyundai RN30Ateca Seat X-perience
Kia Soul 2017Lexus IS 2017Nissan Micra 2017
Renault Trezor ConceptRenault Zoe 2017Kia Carens 2017
aperta laferrariAudi RS 3 SedanGLM G4

Du kan også være interesseret i:

Volkswagens fremtid: flere elbiler og SUV-modeller

SUV Guide: at købe nye biler i 2016 og 2017

De bedste kompakte biler, der ankommer indtil 2019